- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.341
Yaa bebeğimmmNe dicem geçen sene temmuz ayından beri topic topic geziyorum. Her topicte diyordum ki “alışkınım topic topic gezmeye bu ay da öbür topiğe gideriz” diyordum. Ama bu ay öyle bir his var ki bu geldiğim son topic gibi hissediyorum bilmiyorum ya buna aşırı inandırdım kendimi ya da değişik bir his bilmiyorum. Grup ayrı pozitif, grupta bulunan arkadaşlar ayrı pozitif insan başaracağına inanıyor.
Ve bu grubun bu kadar pozitif olmasında emeği olan insan bence topic başkanımız. A Afratafrac ilk günden öyle pozitif girdi ki olaya hepimizi inandırdı. Hepimize olumlu bakmayı aşıladı. Ne bilim işte onun sayesinde ve vesilesinde bence bizler sanki daha pozitif olduk ben kendi şahsım adına böyle düşünüyorum. Bu yüzden kendi adıma her şey için çok teşekkür etmek istiyorum içimden geldi A Afratafrac iyi ki varsın. Bizi inandırdığın, her adımda desteklediğin için çok teşekkür ediyorum.
Nasıl duygulandım sabah sabah. eğer bir hakkım geçtiyse helal olsun hepinize. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım bir şeyler, bu süreçte bir hatam olduysa da affola. Ben Tabloya yeni isim almıyorum ama isteyen kalsın Eylül ayı için. sıkıntı yok. Hamiş çıkan olursa beni etiketlesin sadece rengini değiştirim
Ayrıca sizler hepiniz ayrı ayrı o kadar değerli ve pırlanta gibi kadınlarsınız ki, zaten içinizde olan pozitiflik gün yüzüne çıktı tekrar Bazen hayat gailesi, arka arkaya yaşanılanlar derken sürükleniyoruz ve ister istemez karamsarlığa kapılabiliyoruz. Önemli olan her şükredebilmek. Allahım bebişi verirken şükretmesi kolay ama bugünlerde daha çok şükredip üzülmemek lazım. Çünkü zaten veren de o alan da
Ben inanıyorum ve kaçtır söylemiştim, sonbaharda hepimiz hamişiz diye Yeterki ben bu ay salcam hiç bişi yapmıcam modlarına girmeyin. Kafa olarak salın ama elinizden geleni her zaman yapın