- 26 Aralık 2015
- 11.821
- 19.131
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.281
Yapma anacım iş falan sal gitsinağrım çok oluyor regl iken bazen hiç geçmiyor sinirli oluyorum alıngan oluyorum erkekler zaten her konu da rahat kadınlara iş yaptırıyorlar
Güzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @zuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut @RhieraN @Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN @simomays @gunesligun2727 @melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anne @IADK @ozgeeeee1 @pempbepsikolog @Medala R raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya @gulseliinn @nesomu @monimoni
hayırlı olsun canım süpersinGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Ya aşırı duygulandım normalde erkekler çok belli etmez kadınalr daha çok ister çocuk olayını ama cidden çok şanslısın maşallah diyorum ve Allah ikincisinde gönlüne göre versin diyorumYaaa inşallah kuzum. Aslında 2. istemiyordum pek ama geçen gün eşimi ağlarken yakaladım, hala etkisinden çıkamıyorum aklıma geldikçe gozumden yaşlar akıyor. O istiyor diye denemek istiyorum
İnşallah bu sefer nasip olacak
Erkekler de iş yapmıyor tembel zatenBen bugün bayağı birikmiş hepsini okuyayım dedim yok meteor yağmuru izlediniz mi yok adet olmak çok zorkahkaha atıyorum denk geldikçe
Allah razı olsun canım, senin de inşallah.Ya aşırı duygulandım normalde erkekler çok belli etmez kadınalr daha çok ister çocuk olayını ama cidden çok şanslısın maşallah diyorum ve Allah ikincisinde gönlüne göre versin diyorum
Ben bugün mGüzel kızlarım. Şu 1-2 gündür benim için fırtınalıydı ve yazdıysanız gözden kaçırdıysam diye etiketliyorum. Kusura bakmayın gözümden kaçtıysa.Sadece yazıp da görmediğim kişiler varsa "bendim ve reglim ya da hamileyim" derse tabloyu düzenlerim
Regl olan oldu mu? Ya da test yapan ve hamileyim diyen
@cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @RhieraN @anne adayim @BERNA TURCAN @Rabiskooo @UstaOzlem @ozgeeeee1 @pempbepsikolog R raziyesmsk @Kevssooo @nesomu @monimoni @Akgun 35 @Bqm0 @Bright-1619 @Minnos28 @dyvsEternal_8 @uzumrv @Nurse9535
ben bugün regl oldum malesefGüzel kızlarım. Şu 1-2 gündür benim için fırtınalıydı ve yazdıysanız gözden kaçırdıysam diye etiketliyorum. Kusura bakmayın gözümden kaçtıysa.Sadece yazıp da görmediğim kişiler varsa "bendim ve reglim ya da hamileyim" derse tabloyu düzenlerim
Regl olan oldu mu? Ya da test yapan ve hamileyim diyen
@cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @RhieraN @anne adayim @BERNA TURCAN @Rabiskooo @UstaOzlem @ozgeeeee1 @pempbepsikolog R raziyesmsk @Kevssooo @nesomu @monimoni @Akgun 35 @Bqm0 @Bright-1619 @Minnos28 @dyvsEternal_8 @uzumrv @Nurse9535
İçgüdüler loading…Allah razı olsun canım, senin de inşallah.
Artık gözlerinde baba olma isteğini görebiliyoruminşallah bizim de yüzümüz gülecek Rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur versin.
Akrepler gaddar olur niye böyle sulu göz oldum ben yaww
Yükselir askım çünkü bugün biraz yükseldi yarın da yükselir tahminim çatlama olayı bitti sende Progestan seviyesi yavaş yavaş artıp ateşi yükseltmiş olacakYarık kesin yümselmesi lazım yoksa bir sıkıntı var demekktir kuzum çünkü sol kasıgımdanda duramadım çatladıgını hissetim. Senin bugün 10. Gününse gittigin günün akşamı çatlayalir kuzum o gün çatlamış olursada görür zaten ben gittim çatlamış dedi bende gördüm normalde folükül yuvarlak gözüküyor çatladıgında şekli bozuluyor sivrileşiyor sagı solu
Ben de diyorum tek ben mi fark ettim ama en son ben fark etmişim haberim yok ah saf fundam ah ahhahahajjajaOnu şutladık bile
Amin inşallah canım benim amin çok yürekten amin. Anam ben çok duygusalım reklama ağlayan insanım ya nolacak bu halim bilmiyorumAllah razı olsun canım, senin de inşallah.
Artık gözlerinde baba olma isteğini görebiliyoruminşallah bizim de yüzümüz gülecek Rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur versin.
Akrepler gaddar olur niye böyle sulu göz oldum ben yaww
Hep kadınlara yaptırıyor işleri hepErkekler de iş yapmıyor tembel zaten
Adetken beni ele geçirmişlerse olabilirAmin inşallah canım benim amin çok yürekten amin. Anam ben çok duygusalım reklama ağlayan insanım ya nolacak bu halim bilmiyorumkız senin hamilelik hormonları etkiliyor olmasın
Sen beni bugün idare et beynim bulandı şu meteor izlediniz mi diyen arkadaşın yorumlarını okumaktanAdetken beni ele geçirmişlerse olabilir
İnşallah kuzum geçen ayda 15. Güne çekmişti çizgiyi ama ozaman doktor kontrolü yoktu. 3 yüksek ateş giriyorum bugüne çekiyor çizgiyi doktora göre dün çatladı bakim nasıl olacakYükselir askım çünkü bugün biraz yükseldi yarın da yükselir tahminim çatlama olayı bitti sende Progestan seviyesi yavaş yavaş artıp ateşi yükseltmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?