- 22 Şubat 2023
- 9.794
- 10.883
- 37
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.801
Canım öncelikle maşallah maşallah
Kuzum benimde sagdaki çatladı dün ama çatlamadan anlamıştım ama sadece sag tarafım agrımadı sanki karnımın içinde savaş var gibi degişik bi agrı oldu ara ara batmalarımda oldu sagdaTeşhis değil de canım merak ediyordum hep. Senin durumu okuyunca da sormak istedim. Çünkü sen sağdan yumurtlamadığını biliyormuşsun dolayısıyla ağrı olayında da bağlantı olup olmadığını en iyi senden öğrenebilirdim. Belki de verdiğin bilgiler benimde dr a gidip kendimle ilgili bişeyleri öğrenmeme vesile olacak, bakalım . Çünkü Bende sağ dan ağrı hiççç olmadı hiç
Saglıkla gelsin kuzum bebişinTeşekkür ederim kızlar
Allah hepimize anne olmayı, çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Belirti olarak sadece bel ağrısı oldu bende yumurtlamadan beri bel ağrım vardı bir de başım dönüyor arada, ilkinde baş dönmem yoktu.
Öyle göğüs hassasiyetim, yoğun akıntım falan olmadı, rahmimde küçük pıtpıtlar falan oluyor öyle
Evet birtanem normal kaset testCanım öncelikle maşallah maşallahbu erken gebelik değil dimi? Kaset test? Erkenden belli oldu maşallah ya
Ay nasıl yaniErkek bebiş geliyor
Ben de öyle hissettim Afra içinSadece öyle hissettim canım
Gözün aydın canım inşallah gönlünden geçen olur .. normal mi bilmiyorum canım ama şu yaşıma kadar regl ağrısı da kist ağrısı da dahil hiç sağ yumurtalık ağrımadı. Acaba sağ taraf Pasif mi diye geliyor aklımaKuzum benimde sagdaki çatladı dün ama çatlamadan anlamıştım ama sadece sag tarafım agrımadı sanki karnımın içinde savaş var gibi degişik bi agrı oldu ara ara batmalarımda oldu sagda
Çok sağol canım bakayımGünaydın arkadaşlar anca okuyabildim mesajları maşallah ne güzel gebelik haberleri var hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
@hamileyimmmm canım ben femometer uygulamasını kullanıyorum ateş için türkçe gayet kolay o uygulamaya bak istersen.
Doktora görün bi kuzum istersen. Benim amh düşük mesela benimde sag yumurta hiç oluşmuyordu aglarca sadece soldan yumurta büyüyordu biraz tedavi oldum sonra klomenle sagda da yumurta oluştu 3 aydır bu seferde solda olmuyordu bu ay ikisindede büyüdü umarım tutarda saglıkla stresim biter kuzumGözün aydın canım inşallah gönlünden geçen olur .. normal mi bilmiyorum canım ama şu yaşıma kadar regl ağrısı da kist ağrısı da dahil hiç sağ yumurtalık ağrımadı. Acaba sağ taraf Pasif mi diye geliyor aklıma
Sadece öyle hissettim canım
Ben de öyle hissettim Afra için
Ben de ilk haberi öğrendiğimde A Afratafrac için erkek hissettim.
Albi çok hassas ben de kullanmıştımKızlar dün Albi marka test ile de yapmıştım. Demin de merak edip yaptım.
Şu 12’de değerlendirdin mi canımAdet bittiği günden itibaren başladım 10-11-12-13 ü yaptım koyulaşması gerekirken neden silikleşti anlamadım ovulasyon testi anlayanlar bi bakabilir mi kızlar