- 1 Nisan 2022
- 12.559
- 15.418
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.761
İyi o zaman aynı yerde yaptırmağın hiç manası yok ondan sordum.İn şa Allah bu defa tutar canım.Dualarım seninleİlk aşılamayı yapan doktora artık gitmiyorum canim. Beni ameliyat eden 6 ay içinde gebe kalamazsan gel demisti. Zamanım doldu
Sağol canım benim. Yarın gidebilirim bakalım ne önerecekİyi o zaman aynı yerde yaptırmağın hiç manası yok ondan sordum.İn şa Allah bu defa tutar canım.Dualarım seninle
Benimde atakları aralıklı oruç yaptığımdan beri hem azaldı hemde hafifledi çok şükürHamilelikte bana miras kaldı migren. Önceden migrenim yoktu hamilelikte çıktı doğumdan sonra da yoklar zalimmmmmm migren. Geçmiyor yani ama ben 3 yıldır düzenli egzersiz yapıyorum ve temiz besleniyorum o yüzden azaldı eskiye nazaran
İn şa Allah güzel bir tedavin olurSağol canım benim. Yarın gidebilirim bakalım ne önerecek
Evet hatırladım senin tedavini. İnşallah bu son olur ne diyimİn şa Allah güzel bir tedavin oluryumoşları çok uyarmaması daha iyi benimkileri çok uyarmışdılar
İn şa Allah canım İn şa AllahEvet hatırladım senin tedavini. İnşallah bu son olur ne diyim
İnsallah nasip olur benim de yaanammmm tuttuysa bebişlerin değerli aynı gidecek seninleEğer varsa şimdi yapsıan çıkabilir canım benim dün 9. günden çıktı. Ama bekle bakalım.
3 ağustos bebekleri şansı olur insallah
Hayırlı olsunn allahh kucagına almayı nasip etsinGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Hayırlı olsun canımGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Ama ben görüyorum ya senden çok umutluydumKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Ben de umutluydum baby ama 13güne göre çok koyu olması gerekmiyormuydu?Ama ben görüyorum ya senden çok umutluydum
canım bence kendi çizgisi gibi geldiCanım bariz ikinci çizgi var bence hamilesin düzgün bi çekip atar mısın fotoğraf
Üstten ceksene canisiiiKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Canım bariz ikinci çizgi var net bi foto atar mısınKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Ben çizgi görüyorum canımKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran