- 20 Ağustos 2022
- 4.187
- 3.482
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.781
Hayır bu kadar net olmaz test yeni yapılmış zaten sanırım hemen çıkmaz ki kendi çizgisi bi 5 dakika sonraki halini çek at bide bence var inşallah da vardır canımBen de umutluydum baby ama 13güne göre çok koyu olması gerekmiyormuydu?
canım bence kendi çizgisi gibi geldi
Erken gebelik alsana canım nedense bana öyle geliyor ki var..değerlerin düşükse kaset test zar zor gösteriyorBen de umutluydum baby ama 13güne göre çok koyu olması gerekmiyormuydu?
canım bence kendi çizgisi gibi geldi
Kuzum ben görüyorum ama ikinciyiKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Oh Ohhh ne güzel bir günaydın
Ben görüyorum canım nasıl yok dersinKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Yaaaa amin amin aminnn canım benim çok teşekkür ederim ne güzel duaİnşallah iki tane kaliteli yumoş görürsün canım
Hahahhahahahajha fazlasında gözüm yok tutacak kadar olsun yeter aşko
Hafi inşallah Çifter Çifter geldin kuzuuuuİnşallah hislerimiz bizi yanıltmaz kuzum benim bugün bu seferde solda hoplatacak agrım oldu onunda çatladıgını düşünüyorum balım
Hamilelikte aralıklı oruç yapılıyor mu?
Bebiş evden çıktım çekip, 5 dakkadakı hali buHayır bu kadar net olmaz test yeni yapılmış zaten sanırım hemen çıkmaz ki kendi çizgisi bi 5 dakika sonraki halini çek at bide bence var inşallah da vardır canım
bu gün 13cü günü çatlamanın gölge gibi pembe diğil, gözle görülüyor ama pembiş diğil garip bi çizgi olmadı kahvaltıdan sonra idrar tutup bi daha yaparımBen görüyorum canım nasıl yok dersin
Bebeğim çizgi görünüyor nasıl yokKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Ya çenin maviş testlerini severim ben oyyyyyyy aframtaframmmm
Kız orda bayağı çizgi var hemen mi çıktı o çizgi? Bir üstten çekip atar mısınKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Yok kuzum igne olursa saat oluyor. Benim kendi çatladıgı için gün olarak söylüyor sadece. Dün olsun demişti ilişki öglen 2 de oldu gece işten geldi 2 de yine oldu mesela 12 saat geçmeden iki ilişki oldu bugün akşam yine çatladıktan sonra doktoru dinlemiyorum ben 12 saat geçmeden ikinci ilişki oldu yani size kalmış nasıl isterseniz aşkımHafi inşallah Çifter Çifter geldin kuzuuuuya bu doktor ilişki günü veriyor ya mesela sabah ya da akşam falan diyor mu onun saatini de veriyor mu
Kız nasıl yok orda pembiş çizgi varKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Laboquik 20 ovulasyon 6 gebelik olanlar iyi benceKızlar bu ay ovulasyon testlerinden almak istiyorum da 10 20 30 50 diye sayıları var kaçlı almam gerekiyor
Teşhis değil de canım merak ediyordum hep. Senin durumu okuyunca da sormak istedim. Çünkü sen sağdan yumurtlamadığını biliyormuşsun dolayısıyla ağrı olayında da bağlantı olup olmadığını en iyi senden öğrenebilirdim. Belki de verdiğin bilgiler benimde dr a gidip kendimle ilgili bişeyleri öğrenmeme vesile olacak, bakalım . Çünkü Bende sağ dan ağrı hiççç olmadı hiçYa aslında bu ay beni hem sol hem sağ tarafım çok ağrıdı. Geçen ay sadece sağ tarafım ağrımıştı. Kışın ise yumurtlama olan taraftan ağrıdı. Yumurtlama yoksa hiç ağrı olmamıştı. Ama bence benim bu söylediklerimle kendine teşhis koyma. En iyi doktor bilir.
Kızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran