- 20 Ağustos 2022
- 4.185
- 3.482
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.721
Bende çok iştah açtı bi kutu bitirdim 3 kilo aldım bıraktım bunu takip et sende iştah çok açarsa değişirsin kuzum ama güzel bi folik asitmiş araştırdımKızlar direkt başladım mutlu haberi alınca eczacı bunu vermiş iyi mi bu
Teşekkür ederim canım sabırla cevaplıyorsun herşeyi,herkesi ve beni.. son bi soru sorayım sana sağ tarafında yumurtlama olmamasına rağmen adet dönemi ya da yumurtlama dönemi hiç birşey oluyor muydu? Ağrı,sızı vs yani bilmiyorum bu ağrılar ve yumurtalıktaki yumurtlama olayı direkt bağlantılı mıdır diye merak ediyorum. Saçma gelmiştir belki ama beynim durdu . Sağdan yumurtlamasan da orda da ağrı olur muDoktorum söylemişti. Bu yumurtalıktan yumurtlaman çok zor diye şeklini göstermişti polikistik halini. Ayrıca o yumurtalıktayken sıra ovulasyon tetsleri hep negatifti hiç pik göremiyırdum.
Valla bilmiyorum. Inofolic, çörek otu ve çakşır suyu bu 3 ü nün tüm kombinasyonu da etkilemiş olabilir bence.
Ben de adetin ilk günü diye öyle bi içtim başka da içmem galiba.Ben hiç aksatmiyorum yaa. Ama filtre ve granül u bırakalı çok oldu
Tamam canım çok sağol. Pik civarı bikaç gün seriye bağlamak en iyisi galiba.Ay valla öyle oldu
Amin canım inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.Bu okuduğun duyuru mesajımdan hemen sonra ne yaptıklarımı yazmıştım zaten canım Denk gelmişsindir kesin ben bu mesajı yazana kadar.
Bebişim atıyorum takvimimi
Eki Görüntüle 3285705
Sıfırlayıp yeni şifre koydum. Giriş yapıyorum ama olmuyor. Doğrulama kodu da gelmedi bu arada sadece resetlemek isteyince mail geldi. Başka yazmam bununla ilgili baya bezdirmişimdir olmuyor napalım istemiyorum ateş ölçüp kaydetmek tamamŞifre ve e-mailinde hata var. Mail adresine doğrulama kodu geldi mi kontrol eder misin spam kutusuna da düşmüş olabilirEğer olmazsa reset password de yeniden şifre oluştur
Bu ay da olmadı hamile degilimGüzel kızlar neler yapıyorsunuz? Regl olan var mı? Hamilelik testi yapıcak olan ya da kan verecek olan?
@Renklibiri00 @cans16 @tekgeldiktekgidicez @gunaygul @zuzu3838 @sev9 @ozuge @TurnaBulut @RhieraN @Pkolu_anneadayi @anne adayim @BERNA TURCAN @simomays G gunesligun2727 @melikebyhn12 @Rabiskooo @UstaOzlemgenc-anne @IADK @ozgeeeee1 @pempbepsikolog Medala @raziyesmsk @Kevssooo @Seker kiz candy1 @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya Basakbasak1 @nesomu @monimoni
Tamam canım bi dikkat edeyim bendeBende çok iştah açtı bi kutu bitirdim 3 kilo aldım bıraktım bunu takip et sende iştah çok açarsa değişirsin kuzum ama güzel bi folik asitmiş araştırdım
Görmemiştim kuzum teşekkür ederim
Evetttt güzel kızlar, gündemimize dönelim. sizin Bat tarihleriniz de yaklaştı bebekler. Ne alemdesiniz bakalımİçinizde zaten yazanlar var biliyorum ama yine de ekledim sırayı bozmamak için
@Minnos28 @dyvs @maaaavi @Eternal_8 U uzumrv @Nurse9535
Ben de ağustosun 1-2-3.günü pik gördüm ve 3 ağustos gecesi çatladımBebeğim bugün döllenmenin daha 9. günü.2 ve 3 Ağustos pik gördüm. 3 Ağustos gece çatladı.
Aynen koyulaşma takibi yapacağım kaset test ile şimdilikSen ne zaman doktora gitmiştin canım? Ben beklim diyorum 6. hafta dan sonra gidip hem kalp atışını da duyarım aynı anda diye ama bir iki kişi erken git dediler bilemedim.
Ya aslında bu ay beni hem sol hem sağ tarafım çok ağrıdı. Geçen ay sadece sağ tarafım ağrımıştı. Kışın ise yumurtlama olan taraftan ağrıdı. Yumurtlama yoksa hiç ağrı olmamıştı. Ama bence benim bu söylediklerimle kendine teşhis koyma. En iyi doktor bilir.Teşekkür ederim canım sabırla cevaplıyorsun herşeyi,herkesi ve beni.. son bi soru sorayım sana sağ tarafında yumurtlama olmamasına rağmen adet dönemi ya da yumurtlama dönemi hiç birşey oluyor muydu? Ağrı,sızı vs yani bilmiyorum bu ağrılar ve yumurtalıktaki yumurtlama olayı direkt bağlantılı mıdır diye merak ediyorum. Saçma gelmiştir belki ama beynim durdu . Sağdan yumurtlamasan da orda da ağrı olur mu
O varya hiçççç belli olmaz. Yumurtalığın hala tüpteyken yakalamış olabilirsiniz.Cevap vermeyi beceremedim resmen. Ben bu ay zamanında değerlendiremedim yaa5 inde çatladı olarak tahmin ediyorum ama ben ancak 7 sinde değerlendirebildim bu ayda olmadı
anammmm tuttuysa bebişlerin değerli aynı gidecek seninleBen de ağustosun 1-2-3.günü pik gördüm ve 3 ağustos gecesi çatladımaynıymışız resmen umarım hamilelik durumu da aynı olur daha test yapmadım bugun Bat günüm. Yapsam çıkar mı bilmiyorum. 4 gün geç yumurtladım diye emin değilim 4 gün daha bekliyim kırmızı gelmezse insalah
Yaaaaa resmen 16 Ağustos grubu olarak gümbür gümbür gitmişizGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Tabloyu dolduracağız inşallahYaaaaa resmen 16 Ağustos grubu olarak gümbür gümbür gitmişizmaşallah çoook sevindim kuzum
Senin ne zaman çatlama olmuştu biliyor musun?
Evet birtanem. Seninle de aynı gün çatlamış yumoşlarımız.Tabloyu dolduracağız inşallahÇatlama pikten sonraki silikleşme mi canım oysa 3 ağustos