- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.741
Tebrik ederim canım gayet belli ben burdayım diyor sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Maşallah tatlım hemde ne gümbür geliyor seninki
Yaa çok sevindim. Hayırlı olsun canımGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Tabi kuzum. Ama ben hamileliği görünce bıraktım ve reglde hmen sonra başlamadım. Amacım bebiş varsa yerleşme düşüşünü yakalamaktı. Daha önce ateşimi ölçtüğüm için bliyordum hangi derece aralığında ilerlediğini. İlk defa 35 e kadar düştü. Hatta o gün gözüm teste alışsın diye 1 tane test yapmıştım bembeyazdı.Maşallah tatlım hemde ne gümbür geliyor seninkicanım sende ölçüyordun ateş tablonu atarmisin
Baya düşmüş ateşin sabah kaçta ölçüyorsun canım benimde 36.60 larda 3 gündür öyle bugün 7. Günüm ama düşüş olmadıTabi kuzum. Ama ben hamileliği görünce bıraktım ve reglde hmen sonra başlamadım. Amacım bebiş varsa yerleşme düşüşünü yakalamaktı. Daha önce ateşimi ölçtüğüm için bliyordum hangi derece aralığında ilerlediğini. İlk defa 35 e kadar düştü. Hatta o gün gözüm teste alışsın diye 1 tane test yapmıştım bembeyazdı.
Eki Görüntüle 3285903
Evet ama ben çoook fazla tablo inceledim. Kiminde 6. gün kiminde 7 kiminde 9. gün olmuş o düşüş. Ateş de kişiden kişiye değişiyor kesinlikle. Sabah 8 gibi uyanıyorum canım öyle ölçüyorum.Baya düşmüş ateşin sabah kaçta ölçüyorsun canım benimde 36.60 larda 3 gündür öyle bugün 7. Günüm ama düşüş olmadı
Bende o düşüşü görsem umutlanacam ama bakalim artik hayırlısıEvet ama ben çoook fazla tablo inceledim. Kiminde 6. gün kiminde 7 kiminde 9. gün olmuş o düşüş. Ateş de kişiden kişiye değişiyor kesinlikle. Sabah 8 gibi uyanıyorum canım öyle ölçüyorum.
Bir de benim incelediğmi her tablodaki düşün fakrlıydı. Benimki gibi düşü çok nadir gördüm. Genelde hep çok hafif düşüler gördüm. Bazısında düşü bile görmedim.Bende o düşüşü görsem umutlanacam ama bakalim artik hayırlısı
Hayırlı olsunn canımmmGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
İnşallah iki tane kaliteli yumoş görürsün canımKızlar son klomen hapımı içtim. 4 gün sonra da kontrole gideceğim. Dualarınızı hiç eksik etmeyin ne olur
İnşallah iki tane kaliteli yumoş görürsün canım
Canım hayırlı uğurlu olsunGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
Cnm zaten 1-2 testte guzel koyulaşma olursa sağlıklı bebiş oluyor, testlerden bıle anlayabılıyosunBebeğim bugün döllenmenin daha 9. günü.2 ve 3 Ağustos pik gördüm. 3 Ağustos gece çatladı.
Aynen koyulaşma takibi yapacağım kaset test ile şimdilikSen ne zaman doktora gitmiştin canım? Ben beklim diyorum 6. hafta dan sonra gidip hem kalp atışını da duyarım aynı anda diye ama bir iki kişi erken git dediler bilemedim.
Bebeğim sen erken yumurtlamışsın gerçekten. Ovulasyon testi yap bence tabi sen bilirsin. Test yaparak da kafan rahat ve sakin olabilirsin. Önemli olan o günleri iyi değelrendirebilmek.
Evet tahmin ettiğim gibi 10 yada 11.gun çatlamış. Bakalım hastaneye gidebilirim aşılama içinBebeğim sen erken yumurtlamışsın gerçekten. Ovulasyon testi yap bence tabi sen bilirsin. Test yaparak da kafan rahat ve sakin olabilirsin. Önemli olan o günleri iyi değelrendirebilmek.
Kuzum doktorun ne söylüyor ikinci aşılama için?Evet tahmin ettiğim gibi 10 yada 11.gun çatlamış. Bakalım hastaneye gidebilirim aşılama için
Tebrikler canım kucağımıza almak nasip etsin AllahGünaydın, günün ilk ışıklarıyla ilk test benden gelsin erkenden uyanınca bi test yapayım dedim bata 4 gün kala
İlk aşılamayı yapan doktora artık gitmiyorum canim. Beni ameliyat eden 6 ay içinde gebe kalamazsan gel demisti. Zamanım dolduKuzum doktorun ne söylüyor ikinci aşılama için?
Kuzu dr ile yumurtlama takip ediyorum evde aynı şekil. Famera kullandım ya. Bu geceye iğne verdi ama vermese de kendisi çatlarmış son 4 aydır ilk kez pik gördüm sanırım ilkDarısı bize kuzum inşallahbizim de sıramız gelmiştir inşallah