- 14 Mayıs 2021
- 4.602
- 9.106
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.221
Şurada yaş bilgisi açık olanların yaşı yazıyor canım. Yaşın daha çok gençmiş. Pko hamileliği imkansız kılmıyor. Sadece doktor kontrolünde ilaç kullanmak gerekiyor. Takviyeler almak gerekiyor. Hatta bu rahatsızlık daha biz anne karnındayken oluşan ve doğuştan gelen bir şey. Çoğu kadın pko olduğunu bilmeden hamile kalıyor hatta. İçini ferah tut. Bence tüp bebek için acele etmenize de gerek yokmuş. İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alacaksınız inanıyorum2 kere aşılama yapıldı negatif oldu 24 yaşındayım pkoluyum düzensizim ama evlenmeden bir sene öncesine kadar yoktu 2019 da başladı evlendikten sonra 6 ay korunma hapı içtim düzene girdi sonra bıraktım çocuk istedik işte olmadı çok doktora gittim aşılama oldum olmayınca işte en son tüp bebek yapalım dedik şans daha yüksek pkolularda tüp bebek bi bakalım deneyelim belki bunda vardır bi hayır Rabbim hiç birşeyi boşuna karşımıza çıkarmaz senin nasıl oldu? yaş kaç? pkolusun sende anladığım kadarıyla ( bu arada kimsenin yaşını bilmediğim için canımlı konuştum kusuruma bakmayın Samimiyeti çok severim oyzden)
Yanıyor ne demek balım gece gündüz klima açıyoruz heleki adetken hiç çekilmiyor ateş basıyorAyy meloşumm o kadar sıcakkı uyku fln uyunmuyor.adanayı dusunemıyorım şu anda yanıyordurAllah kolaylık versın bebegm sıze.
Elinde predictor erken gebelik testi var mı? Fotoyu büyütmeden görebiliyorum. Ay hadi AllahımYine gölgeli günlerden gunaydınmuhtemel ovulasyonun 9.gunu.batada 3 gun var.6.30 gıbı yaptm foto 6.57 gıbı cektım.Bat yaklasınca hep gölge cıkıyo enteresan bı sekılde.ıkı gun once yaptıgımda hıcbısey cıkmamıstı.ama tabıkı golgelere karnımız tok pembe cızgı olmadıktan sonra melisaa93 A Afratafrac melegim can ve diğer tatlı ve güzel arkadaslarım
Niguda hiç belirtim yok diyordu canım belli olmaz daha 9. Günün balımBu arada hıcbıırr belırtı yok gogsum bıle şişmedi bu ay.sadece ucunda hafıf bı acı var o kadar.ve içimdeki his yıne olmadı dıyo maaleseef.bıze kayserı yolları gorundumelisaa93 sızın memlekete dogru hsg cekılmek zorunda kalcam kesın yıne
Yok bebegım.aynı testten 4 tane var.gozum dolayısıyla bugunde ıse gıtmeyı dusunmuyorum rapor alcam aıle hekımınden.evden cıktıgımda alırım belkı bır cılgınlık yapıpElinde predictor erken gebelik testi var mı? Fotoyu büyütmeden görebiliyorum. Ay hadi Allahım
İnşAllah belirgin çizgi olduğu şeklini görürüz birkaç gün içinde bebeğimYine gölgeli günlerden gunaydınmuhtemel ovulasyonun 9.gunu.batada 3 gun var.6.30 gıbı yaptm foto 6.57 gıbı cektım.Bat yaklasınca hep gölge cıkıyo enteresan bı sekılde.ıkı gun once yaptıgımda hıcbısey cıkmamıstı.ama tabıkı golgelere karnımız tok pembe cızgı olmadıktan sonra melisaa93 A Afratafrac melegim can ve diğer tatlı ve güzel arkadaslarım
İşte feraset işte cesaretKızlar bende dün 12. Günde piki gördüm degerlendirme pazartesi carsamba ve bu sabah oldu muhtemelen dün aksam catladı iki gün arayla bikac kez daha denerim uyku gözümden akarken kalktım sabah allahım ne kadar istedigimi görüyorsun amin
Sagol kuzumm hepimizeİşte feraset işte cesaretİnşAllah bu ay sağlıkla hayırla nasip olur canım
Şu anda olumsuz düşünceleri bir kenara atıyoruz sen hamilesin bebeğim bu enerjiyle bakıyoruzBu arada hıcbıırr belırtı yok gogsum bıle şişmedi bu ay.sadece ucunda hafıf bı acı var o kadar.ve içimdeki his yıne olmadı dıyo maaleseef.bıze kayserı yolları gorundumelisaa93 sızın memlekete dogru hsg cekılmek zorunda kalcam kesın yıne
Bende yaş bilgisini kapattım ama adımda eşşek kadar doğum tarihim yazıyorŞurada yaş bilgisi açık olanların yaşı yazıyor canım. Yaşın daha çok gençmiş. Pko hamileliği imkansız kılmıyor. Sadece doktor kontrolünde ilaç kullanmak gerekiyor. Takviyeler almak gerekiyor. Hatta bu rahatsızlık daha biz anne karnındayken oluşan ve doğuştan gelen bir şey. Çoğu kadın pko olduğunu bilmeden hamile kalıyor hatta. İçini ferah tut. Bence tüp bebek için acele etmenize de gerek yokmuş. İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alacaksınız inanıyorum
Eki Görüntüle 3269093
Yap yap o çılgınlığıYok bebegım.aynı testten 4 tane var.gozum dolayısıyla bugunde ıse gıtmeyı dusunmuyorum rapor alcam aıle hekımınden.evden cıktıgımda alırım belkı bır cılgınlık yapıp
Ayy canımm benımm cok tesekkur ederımŞu anda olumsuz düşünceleri bir kenara atıyoruz sen hamilesin bebeğim bu enerjiyle bakıyoruzsonrasında da gerekli olursa hsgde ne var canım hemen çekilir biter hem ihtimali yükseltir Kayseri’ye de geldiğinizde neye ihtiyacınız olursa buradayım bebeğim doktorları araştırırız, isterseniz gelirim yanınıza burada da bir eviniz var
Bence dün pikmiş canımDün ben gördüm mü acaba pik'i. yoksa yumurtam çatlayamadı mıGece iyice pik oldu da sabaha mı çatladı aceba.
Eki Görüntüle 3269097
Ayy dün benimde pikti insallah güzel haberi birlikte alırızDün ben gördüm mü acaba pik'i. yoksa yumurtam çatlayamadı mıGece iyice pik oldu da sabaha mı çatladı aceba.
Eki Görüntüle 3269097
Çatlamış kuzum göbüşün dolsun inşallahDün ben gördüm mü acaba pik'i. yoksa yumurtam çatlayamadı mıGece iyice pik oldu da sabaha mı çatladı aceba.
Eki Görüntüle 3269097
Gece pik olup çatlamış olabilir bebeğim ama bence daha olmadı bir süre daha devam eder misin testlere yakındır olması benceDün ben gördüm mü acaba pik'i. yoksa yumurtam çatlayamadı mıGece iyice pik oldu da sabaha mı çatladı aceba.
Eki Görüntüle 3269097