- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.041
Ay daha çok erken asla çıkmaz hiçbişi bebişim.5-6 ağustosu değerlendirdik sadece canım bence erken işte anlatamıyorum
Buradayım sizden bildirim bekliyorum sayfa yenileyipAy kızlar burası çok sessiz nerelerdesiniz.
KesinlikleAy daha çok erken asla çıkmaz hiçbişi bebişim.
Mâdem hastanedesin ver kan tahlinini her ihtimali göze alarak ama sonuç negatif olursa da üzülme sakın insllah bebişin seninledirİki gündür aşırı baş ağrım baş dönmem mide bulantım var adete 8 gün var şuan hastanedeyim herkes beta ver diyor ama ben inat ediyorum siz ne diyorsunuz negatifi görmek istemiyorum ama kötüüym de sanki
Yarın başlıyorum canımBu gidişle teke de razıyız ama bakalım hayırlısı artıkbasladnmi femaraya
Kız 4-5 günde belirti olmazİki gündür aşırı baş ağrım baş dönmem mide bulantım var adete 8 gün var şuan hastanedeyim herkes beta ver diyor ama ben inat ediyorum siz ne diyorsunuz negatifi görmek istemiyorum ama kötüüym de sanki
Merhaba, benimde dongum sizin gibi. 29 günde bir oluyorum, 18 19 hatta 20 günde yumurtlama oluyor. Sonra da 10 gün sonra regl. Doktor bişi dedi mi bu durumla ilgili. Ben gene kalabilmistim maalesef başka şeyler oldu ama progesteron ile ilgili bir sorun oluyor sanırımCanim ben geç yumurtliyorum. Dongum 28 gün ortalama ve yumurtlama 18. Gün ortalama hep. Yani regle 10 gün oluyordu yumurtlama.
Benim ilk gün kanama, 2. Gün lekelenme oldu bitti. Ama adet dongumu degistirdi demek.
Merkeze eğitime gidiyorum, sabah 6 da kalkmam gerekiyor. Ondan şu yumurtlama olsa da bitse diye beklerken yumurtlayamadim bu ay, çok uykusuz kalıyorum
Geçmiş olsun canım. Sen regl üzerine gebeliği öğrenmiştin dimi yanlış mı hatırlıyorum? İnşAllah tekrardan sağlıkla nasip olur en kısa zamanda en hayırlı şekildeMerhaba, benimde dongum sizin gibi. 29 günde bir oluyorum, 18 19 hatta 20 günde yumurtlama oluyor. Sonra da 10 gün sonra regl. Doktor bişi dedi mi bu durumla ilgili. Ben gene kalabilmistim maalesef başka şeyler oldu ama progesteron ile ilgili bir sorun oluyor sanırım
Saol teşekkür ederim canım benim Allah'ım herkese nasip etsin canım açıkçası belli bir belirtim hiç yoktu ya hatta bu ay sürekli tarlaya gittik ee ağır kaldırdım falan reglim erken gelir diyordum gelmedi sadece regl ağrısı yaşadım kasik ağrısı başka belirtim olmadı regl 4 gün geçti daha umudum bile yoktu eşim test aldı zorla yaptım şok oldumOyy maşallah canım çok sevindimsağlıkla kucağına al İnşallah.. belirtilerin nelerdi?
Hatta canım göğüslerim bile çok sonuktu hala öyle ben olmadı deedim mesela ilişki bile düzgün olmadı inanamadımOyy maşallah canım çok sevindimsağlıkla kucağına al İnşallah.. belirtilerin nelerdi?
Hayırlı olsun canım çok sevindimSaol teşekkür ederim canım benim Allah'ım herkese nasip etsin canım açıkçası belli bir belirtim hiç yoktu ya hatta bu ay sürekli tarlaya gittik ee ağır kaldırdım falan reglim erken gelir diyordum gelmedi sadece regl ağrısı yaşadım kasik ağrısı başka belirtim olmadı regl 4 gün geçti daha umudum bile yoktu eşim test aldı zorla yaptım şok oldum
Teşekkür ederim canım dualarım sizinleHayırlı olsun canım çok sevindimBu kadar bekleyip kavuşanları görünce ekstra mutlu oluyorum
Çok çok sevindim ilk deneme miydi? Sağlıkla kucağınıza alın inşşşşşş28 Temmuz da yumurta toplama işlemi yapıldı. O yüzden bilemiyorum
Ayy darısı bizeHatta canım göğüslerim bile çok sonuktu hala öyle ben olmadı deedim mesela ilişki bile düzgün olmadı inanamadım
Darısı bize kuzum inşallahHayırlı olsun canım çok sevindimBu kadar bekleyip kavuşanları görünce ekstra mutlu oluyorum