- 22 Şubat 2023
- 9.787
- 10.883
- 37
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.021
Canım neden moralin bozuldu? Klomen de çok güzel. Benim üç yumurtam oluyordu her ay, ikisi çok iyi büyüklüğe geliyordu. Senin neden moralin bozuldu?Peki klomen kullandığında sonrasında Progestan ya da duphaston vermedi mi rahmin kalınlaşmasın sağlamak amacıyla, tutunma kolaylaşsın diye. Ben de bu ay çok umutlandım tedaviye basladık klomen verdi doktor moralim bozuldu şimdi
Evet canım bu tablo ikiz gebe tablosu. 15. Güne çizgi çekmiş o yumurta çatladıgı zaman tekrardan dikkat edersen dibe çalılmış ateş oda diger yumurtası yani bebişiharika açıkladın vallahi canım. çok teşekkür ederim. bu tabloda ikiz gebelik mi oluştu yani. ah umarım darısı başına olur. :)
Bencede moral bızacak hiç bir şey yok önemli olan yumurtan büyüyor mu tamam katılıyorum canım arkadaşımaCanım neden moralin bozuldu? Klomen de çok güzel. Benim üç yumurtam oluyordu her ay, ikisi çok iyi büyüklüğe geliyordu. Senin neden moralin bozuldu?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınz ben haziran ayında femara ve çatlatma ignesiyle hamile kaldım şükür çoğu doktor bana tüp bebek demişti amh 0.4 çünkü suanda 10 haftalık hamileyim inşallah sizin de başınızaFemara grubu hazııırrben de yarın başlıyorum
Canım temmuzun 27sindeydiCanım adet günü negatif çıkarsa benim kesin negatif çıkıyor ama forumlarda sonradan pozitife dönenleri de okudum. Umarım öyle olur. Yumurtlama gününü tam biliyor musun? Geç döllenme olmuş olabilir mi?
Oy maşallah kuzum. 3 kez klomen kullandım, 2 kez çatlatma iğnesi, 2 kez aşılama oldum ama cevap alamadık. Bu ay femara kullanıyorum, umutlarım büyükİnşallah güzel sonuçlar alırsınz ben haziran ayında femara ve çatlatma ignesiyle hamile kaldım şükür çoğu doktor bana tüp bebek demişti amh 0.4 çünkü suanda 10 haftalık hamileyim inşallah sizin de başınıza
Yumurtlamadan sonra 15. Günündesin kuzum, olsa çıkardı muhtemelen ama tabiki adetin gelmediği sürece umut var canımCanım temmuzun 27sindeydi
Bende de aynı yerlerde çıkıyordu kocaman olup patlıyordu af edersiniz ama iltihaplı kanlı bir şey çıkıyordu içinden gittim kadın doğuma sivilce dedi bi karışım hazırlattı eczaneye onu kullandım pamuklu ve sıkmayan çamaşır giydim geçti sonra daha da çıkmadı şükürKızlarım merhaba, konudan biraz bağımsız ama genital bölgemde bir sertlik hissettim. Bölgeyi tarif edemeyeceğim için görselde işaretledim. Geçenlerde şişlik olmuştu sivilce değildi ama ağrılı sivilce gibi bir şey sonra geçti şimdi tekrardan bir sertlik hissediyorum. Son zamanlarda kilo aldım iç çamaşırlarım sıkmaya başlamıştı bundan sebep mi ki dedim. Neden olur ve bunun için kadın doğuma mı gitmek gerekir bilginiz var mı? Teşekkür ediyorum
Hah aynen söylediğiniz gibi oluyor benim de. Teşekkür ederimBende de aynı yerlerde çıkıyordu kocaman olup patlıyordu af edersiniz ama iltihaplı kanlı bir şey çıkıyordu içinden gittim kadın doğuma sivilce dedi bi karışım hazırlattı eczaneye onu kullandım pamuklu ve sıkmayan çamaşır giydim geçti sonra daha da çıkmadı şükür
Rica ederim. Sizin de geçer inşallah geçmiş olsun.Hah aynen söylediğiniz gibi oluyor benim de. Teşekkür ederim
Bekle kuzum bekle, belki Pazar günü ben de yapmam.Aslında kendimi tutup bekleyeyim diyorum sonuna kadar, yumurtlamaya göre 6 gün var daha da beklemek çok zor hsjsj
Bu gidişle teke de razıyız ama bakalım hayırlısı artıkKız maşallah senin ikiz olur o zaman inşallah. Benim kayınvalidem ikiz, eşimin teyzesi dayısı ikiz ama işte erkek tarafı, bir işe yaramıyorfemara yaparsa yapacak artık
test mi yapıcaksın varıncaBen hala yoldayımm yaaay nasıl midem bulandıı bilseniz kusamıyorum da çokkk tuhafff
Bebişim adete 8 gün çokmuş ama ne zaman yumurtan çatladı o önemli. Bugün diyelim 8. gün o zaman kanda kesin çıkar.İki gündür aşırı baş ağrım baş dönmem mide bulantım var adete 8 gün var şuan hastanedeyim herkes beta ver diyor ama ben inat ediyorum siz ne diyorsunuz negatifi görmek istemiyorum ama kötüüym de sanki
Yapmayayım diyorum negatifleri görünce biraz daha bekleyeyim diyorum napsam bilemedimtest mi yapıcaksın varınca
Bebişim adete 8 gün çokmuş ama ne zaman yumurtan çatladı o önemli. Bugün diyelim 8. gün o zaman kanda kesin çıkar.