- 22 Şubat 2023
- 9.787
- 10.883
- 37
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.081
Yoo değil. Sperm kalitesi düşmesin diye üst üste olamasın diye demiştir muhtemelen canım. Kasıkta ağrı ben de çatlama demek oluyor. Sen iğne oldun mu? Olacak mısın? İğneden önce mi çatlıyor acaba? Ovuslayon testin yok mu canım
Dün ilişki olduysa ve şuan çatlıyorsan, sabah değerlendirmelisin bence. Öğlene kalmadan 6-9 arası. Hem uyku sonrası spermler daha enerjik oluyormuş, hem üst üste kalitesi düşüyor canım biliyosun kiAma sabaha çatlarsa bugünde olursa şansım yüksek olur du
Ah kuzum inşallah pespembe çizgiye de sevineceksinKızlaaar iyice kafayı üşüttüm galba3 saat sonra kuruma çizgisinde ilk defa silik çizgiyi gördüm ona sevindim gerçek olsa çizgi nasıl sevinilir acaba kaldı 3 gün
HamilesiiinSelamün aleyküm kızlar uzun süredir giremiyordum nasılsınız ben size sürprizle geldim
Bebeğim en kısa zamanda sen de al inşallah güzel haberi. Canı gönülden diliyorumKızlaaar iyice kafayı üşüttüm galba3 saat sonra kuruma çizgisinde ilk defa silik çizgiyi gördüm ona sevindim gerçek olsa çizgi nasıl sevinilir acaba kaldı 3 gün
Ben sok bırakmıştım geçen ay bir kere oldu on gün geçince dedimki çikolata kisti vardı ya o yaptı heralde simdi netlik için hastaneye geldim aklımdaydıniz hep ama merak ettim sizi özledim deHamilesiiin
Wauuww bu ne güzel bi süpriz. Bir kereyle hem deBen sok bırakmıştım geçen ay bir kere oldu on gün geçince dedimki çikolata kisti vardı ya o yaptı heralde simdi netlik için hastaneye geldim aklımdaydıniz hep ama merak ettim sizi özledim de
konu ile alakası yok yarın gece perseid meteor yağmuru var
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahBen sok bırakmıştım geçen ay bir kere oldu on gün geçince dedimki çikolata kisti vardı ya o yaptı heralde simdi netlik için hastaneye geldim aklımdaydıniz hep ama merak ettim sizi özledim de
YirimYaaa şuna bak ya iki aydan sonra denemeye başalyınca panik oldum resmen napacagımı şaşırdım. Bilemedim ki sabah ateş yükselirse mi olsa ilişki çünkü çatlamazsa igne yapacak
İnşallah darısı hepinize olsun dua ediyorum hepÇok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Ay kesinlikle güzel bir yere gidip izlemek lazım. İyi ki hatırlattın kuzum.konu ile alakası yok ama yarın gece perseid meteor yağmuru var
Ay maşallahBen sok bırakmıştım geçen ay bir kere oldu on gün geçince dedimki çikolata kisti vardı ya o yaptı heralde simdi netlik için hastaneye geldim aklımdaydıniz hep ama merak ettim sizi özledim de
Planı yaptım bile yarın akşam önce konsere oradan meteor yağmurunu izlemeye gidicez İnşAllahAy kesinlikle güzel bir yere gidip izlemek lazım. İyi ki hatırlattın kuzum.