- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #20.941
Evet bebeğim çok.Aşkım memnun musun peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bebeğim çok.Aşkım memnun musun peki
Oh daha ne maşallah canım. Darısı bizlereYok canım benim 4 buçuk yaşında bı oğlum var bide bu bebek olacak inşallah
Bence yap varsa çıkarKizlar yarin yumurtlamanin ustunden 10 gun gecmis olacak ama regl agrisi cekiyorum bir kac gundur yarinda olmazsam erken gebelik testi yapayim mi? Varsa cikar mi?
Amin darısı isteyen tüm anne adaylarımiza inşallahOh daha ne maşallah canım. Darısı bizlere
Sağol kuzum içimi ferahlattın. Doktoruma da güveniyorum ama 16 aydır olmayınca insan bi sebep arıyor.Seninki sınırda kuzum çok sorun degil bence beni ki 20 çıkmıştı geçen sene şimdi gayet düzeldi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrumKızlar ben geldim cinsiyeti öğrendim kızım olacak Allah'ın izniyle rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Yap canım varsa çıkabilirKizlar yarin yumurtlamanin ustunden 10 gun gecmis olacak ama regl agrisi cekiyorum bir kac gundur yarinda olmazsam erken gebelik testi yapayim mi? Varsa cikar mi?
Var bebeğim var maşallah sağlıkla büyüsün, bize de haber ver yarınBugün evde kendim test yaptım silik de olsa bişeyler var yarın kan vercm bakalım nasıl olcak
3. gün embriyosu ne demek? cahilliğime verin.31 Temmuz da olan 3.gün embriyosu ve iki tane koyuldu
Gayet güzel süpürüyor canım her gün varlığına duacı oluyorum robot süpürgemin Yoruldum demez her çalıştırdığında süpürür sende karşısına geçip kahveni yudumlarsınAirfryda da ısıtırsın alırsan Mikrodalgayı çok gereksiz görüyorum zaten boşuna kalabalık. Bana da çeyizimde almışlar Beko’nun gri baya güzel. Satıp üstüne ekleyip robot süpürge mi alsam. Ama robot süpürgeye de halıyı süpürmüyor diyorlar
Yok dunCanım çok ama çok üzgünüm. Daha yeni okumaya başlıyorum. Yazdıysan yeni okuyacağım ne oldu diye. Yazmadıysan da hayırdır birden ne oldu kuzum ya.
Allahım sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin en kısa zamanda. Hamile kalabiliyor olman muhteşem bir şey. Bazen bazı şeyleri erken öğrenmekte bile hayır olabiliyor.
8 haftalıkti asiri kanamayla gittimNe oldu peki canım kaçıncı haftaydı
Labaratuvarda döllenip 3.gune ulaşan embriyo kuzum.3. gün embriyosu ne demek? cahilliğime verin.
Hayırlı olsun bebeğim Kuzum kaçıncı haftada öğrenmiş oldun cinsiyetini?Kızlar ben geldim cinsiyeti öğrendim kızım olacak Allah'ın izniyle rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Bence yap varsa çıkar
Yarin regl olmazsam insallah aksama yapacagimYap canım varsa çıkabilir
Şöyle yumurta toplanıp döllenme gerçekleştikten sonraki 3.gün genelde 3 ya da 5. Gün yapıyorlar transferi ikisinin de ayrı ayrı riskleri varmış doktor öyle anlattı 3.gün embriyosu olsun diye biz tercih ettikinşallah hayırlısı olur3. gün embriyosu ne demek? cahilliğime verin.
5 haftalık ti galiba öyle hatırlıyorumHayırlı olsun bebeğim Kuzum kaçıncı haftada öğrenmiş oldun cinsiyetini?
Ben de çok memnunum gerçekten üstümden büyük bir kalkıyor. Süpürgeyi çalıştırıyorum o tüm evi süpürsene kadar ben toz alıyorum diğer temizliklerimi yapıyorum. Hem siliyor da koltukların yatağın altı hiç toz tutmuyor bence almalısın ben Roborock kullanıyorum çok memnunumHangi marka sendeki Böyle beğenen olunca hemen alasım geliyor
Hiç korkma hatta ben fsh 19 iken hamile kaldım ama düşük yaptım geçen sene bu aydı yine. İnşallah bu ay bizi daha fazla bekletmeden gelirler saglıklaSağol kuzum içimi ferahlattın. Doktoruma da güveniyorum ama 16 aydır olmayınca insan bi sebep arıyor.
Roborock da çok iyi diyorlardiBen de çok memnunum gerçekten üstümden büyük bir kalkıyor. Süpürgeyi çalıştırıyorum o tüm evi süpürsene kadar ben toz alıyorum diğer temizliklerimi yapıyorum. Hem siliyor da koltukların yatağın altı hiç toz tutmuyor bence almalısın ben Roborock kullanıyorum çok memnunum