- 22 Şubat 2023
- 10.331
- 11.416
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.801
Kaçıncı günde 12 mm12 mm imiş yumurtam kuzum cumartesi tekrar gel dedi
benim doktor bu ay femara verdi, başka hastası hamile halmış ilk kutuda, kalan ilaçları da benim doktora vermiş, doktorda bana verdi dedi bu ay bunu deniyelim, klomenden daha iyi yumurtalar oluştu, bakalım nasıl olcak, doktorla devam ediyorsan femarayla dene bu ayda, araştırdım femara daha iyiymişBende reglimin bitmesini bekliyorum geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay dinlenmeye bıraktım kendimi
Bendeki Beko’nun memnunum canım tabi bir dyson değilDikey Süpürge istiyorum şimdi dayson istedim ama fazla abartıldığını düşünüyorum ve aşırı pahalı şimdi ona müadil uygun fiyatlı dik Süpürge arayışına girdim
Tamam kaydettimeufy benimkisi bebeğim. G30 ya da G35 olması lazım.
İşte sen 40 gün herkesi sırtında taşı 1 gün indir sonra kalk trip ye
Yok kuzum merak etme burası boşalana kadar burdan da devam edeceğim. Sizinle sohbet güzel. Artık iki tarafı da idare edicem yapcak birşey yokKız niye gidiyorsun iki muhabbet ediyoruz
Valla Dyson fazla abartılıyor ona vereceğim parayı pihilipse veririmBendeki Beko’nun memnunum canım tabi bir dyson değil
Sorma sorma walla o kadar haklısın kiİşte sen 40 gün herkesi sırtında taşı 1 gün indir sonra kalk trip ye
Evet bende tekrar ilaç kullanırsam femara kullanıcam ama bu ay değil zaten yeni klomen kullandım ilacı atsın vücuttan bekleyeceğimbenim doktor bu ay femara verdi, başka hastası hamile halmış ilk kutuda, kalan ilaçları da benim doktora vermiş, doktorda bana verdi dedi bu ay bunu deniyelim, klomenden daha iyi yumurtalar oluştu, bakalım nasıl olcak, doktorla devam ediyorsan femarayla dene bu ayda, araştırdım femara daha iyiymiş
hayırlısı bebiş, belki kullanmadığın ay haberini alıcaksın babyşinEvet bende tekrar ilaç kullanırsam femara kullanıcam ama bu ay değil zaten yeni klomen kullandım ilacı atsın vücuttan bekleyeceğim
Benim babam beko satıyor başka şansım yokValla Dyson fazla abartılıyor ona vereceğim parayı pihilipse veririmherşeyi güzel bu markanın
Bir tek patates için almayı düşünmüyorum kesinHaklısın patatesi çok lezzetli yapmıyor ama bu patatesten patatese değişiklik gösterdiğini de gözlemledim neredeyse 1 buçuk senedir hergün mutlaka kullanıcısıyım kızartmalık patates alırsanız farkı görürsünüz
Ya öyle bir mucize olur mu acabahayırlısı bebiş, belki kullanmadığın ay haberini alıcaksın babyşin
Dikey Süpürge istiyorum şimdi dayson istedim ama fazla abartıldığını düşünüyorum ve aşırı pahalı şimdi ona müadil uygun fiyatlı dik Süpürge arayışına girdim
Ablamda dyson var. Anneme Elektrolox ün dikey süpürgesini aldık ve hiç bir fark yok. Artık günümüzde çıkan çoğu şey gerçekten iyi, özelliklerini karşılaştırırsın birazcık dyson a benzer motor gücü, emiş gücü gibi şeylere bakabilirsin. Bir de en önemlisi yatak-koltuk başlığı olsun mutlaka. Bu dikey süpürgelerinde aynı zamanda el süpürgesine dönüşme durumu oluyor aşlırı pratik oluyor. süpürge linki aşağıda ancak biz aldığımız süpürge geçen yıl 3 bintl filandı yuhhh fiyata bak.Dikey Süpürge istiyorum şimdi dayson istedim ama fazla abartıldığını düşünüyorum ve aşırı pahalı şimdi ona müadil uygun fiyatlı dik Süpürge arayışına girdim
Yok ya o kadar yer tutacak bir tek patates içinAynı fikirdeyimPatatesi marketten dondurulmuş olandan al onu çok güzel yapıyor
Anladım canım bu sonucu kaç dk sonra aldın peki üzerinden zaman geçmiş miydi çok buraya testin son fotoğrafını ekleyeceğim kusura bakma çok soru sordumBenim annem 3 hamileliğinde de adet görmüş her ay şaşmadan olmuş testti yaptığım gün kan verdim 1.20 çıkmıştı sonra adet oldum zaten diğer yumurtlamam geldi bile
bende electrolux dikey kablosuz kullanıyorum memnunumAblamda dyson var. Anneme Elektrolox ün dikey süpürgesini aldık ve hiç bir fark yok. Artık günümüzde çıkan çoğu şey gerçekten iyi, özelliklerini karşılaştırırsın birazcık dyson a benzer motor gücü, emiş gücü gibi şeylere bakabilirsin. Bir de en önemlisi yatak-koltuk başlığı olsun mutlaka. Bu dikey süpürgelerinde aynı zamanda el süpürgesine dönüşme durumu oluyor aşlırı pratik oluyor. süpürge linki aşağıda ancak biz aldığımız süpürge geçen yıl 3 bintl filandı yuhhh fiyata bak.
ELECTROLUX ES52CB21DB Åarjlı Dikey Süpürge Kot Mavisi
ES52CB21DB Åarjlı Dikey Süpürge Kot Mavisi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Kız ben bu ay çalışmayan ve asla pik göremediğim yumurtlaığımdan yumurtladım yaYa öyle bir mucize olur mu acabapek umudum yok açıkçası kist olan taraftan yumurtlayacağım bu ay o yüzden sanmam
Ben de uzun dusunmeler sonucu almıştım bu kışYok ya o kadar yer tutacak bir tek patates içinbirde ben dondurulmuş hiçbir şey almıyorumki şimdi tek isteğim kurutma makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?