- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.081
Aynen bende ya arkamdan vantilatörü çalıştırdım yoksa durulmuyorCanım işimi evden yapıyorum ben. Ama otururken terliyorum ya ikindi güneşi de full salonda .valla Allah yardımcımız olsun İstanbul'da nem çok fazla bugun
Zaten gecelikle duruyorum ama oturduğunda popon yanıyorAynen bende ya arkamdan vantilatörü çalıştırdım yoksa durulmuyor
Evet ya bende direkt kendime çevrimedim dolanıyor odada en düşük ayardaZaten gecelikle duruyorum ama oturduğunda popon yanıyorvantilatör candır ama bu noktadan sonra burnum kapanuyor nda da
Eveet bayılırım, teşekkür ederim sevindim karşılaştığımızaKız sen de mi potterheadsinismine bayıldım. Korkma canım değerin normal hiç stres yapmadan değerlendir
Anladım canım teşekkürler.Gayet güzel hamile kalabikmek için bu hormonlar önemli
İyi daha çok yeniymiş İnşAllah çok bekletmeden nasip olurEveet bayılırım, teşekkür ederim sevindim karşılaştığımızahapı bırakalı 9 ayı geçti gerçi biz 1,5 aydır deniyoruz. Stres yapmamaya çalışarak değerlendiriyoruz bakalım :’) henüz burda yeniyim, sen hangi aşamadasın?
İşte böyle haberler çok kıymetliKızlar bu arada the purest de indirim varmış 45 oranında ben güneş kremlerini severek kullanıyorum bilginiz olsun
Canım seninle biz aynı değilmiydik benim 7 gün kaldı , senin kaçtı çatlama günün ..Benm de testler negatif. Ağla üzül sonra toparlanma aşamasına geçtim. Belki de erken test için bilmiyorum ama bu ay adette nasipse operasyonlarimi yapan doktora gideceğim aşılama başlasın. Kendiliğinden kalabilirsin demişti ama kalamadim. Yapacak bişey yok herkes tık diye hamile kalamiyor
Sat 17 Temmuz batSat ve Bat söylersen ekleyim canım. bir de Bat'ın Ağustos ayı içerisindeyse ekliyorum
sat 17 Temmuz bat 16 Ağustos yaş 32. 31 Temmuz transfer günü.11 Ağustos sonuç bekliyoruzSat ve Bat söylersen ekleyim canım. bir de Bat'ın Ağustos ayı içerisindeyse ekliyorum
Hep aynı yerde ölçüm yaptırdın dimi? Bence artış gayet iyi. Bir de çok fazla ölçüm yapılmış hepsini mi doktorun istedi?Kızlar merhaba beta hcg değerim
1 ağustos 4.63
3 ağustos 21.63
5 ağustos 77.25
7 ağustos 257.2
Bu şekilde femara+ovitrelle ile hamile kaldım
Doktorum bugün değerin 280 olması gerekirken 257 olduğu için 2 gün sonra tekrar kan istedi dış gebelikten korktuğu için, sizce böyle bir şey olabilir mi kızlar?
Evet canım hep aynı yer, hepsini de doktorum istedi bugün tekrar istedi az artmış dediHep aynı yerde ölçüm yaptırdın dimi? Bence artış gayet iyi. Bir de çok fazla ölçüm yapılmış hepsini mi doktorun istedi?
inşaallah ben gidersem kesin herkes peşimden gelir buna inanıyorumbende kasım sonunda geldiminşAllah seni anneler topiğinde göreceğiz bu aydan sonra
Eskiden face te her yorum 1 tl her beğeni şu kadar diye yazılar dönüyordu. Bence senin bu siteye katkılarından dolayı böyle bişey yapabilirlerSigortamız bile yok. Eşim arada laf sokuyo. Söyle sana maaş versinler diyo
özelde mi doktorun? Az artmamış her artış 2 katından fazla. Bu kadar test istemesi garip geldi bu değerler böyle artarken. Yani bende 2 kez test yapılmıştı ilki 41 ikincisi (dört gün sonra)225 gibi bir değerdi doktor iyi dedi keseyi görmeyi bekledik.Evet canım hep aynı yer, hepsini de doktorum istedi bugün tekrar istedi az artmış dedi
Göndermeye çok niyetliyim İnşAllah bu ay yolcusuninşaallah ben gidersem kesin herkes peşimden gelir buna inanıyorumgönderin beni
Özelde doktorum ama test yaptırdığım yer farklı yer orası da özel sürekli ısrarla orda test yaptırmamı istiyor aynı yer olsun diye çarşamba günü sonuca göre haftaya pzt ya da çarşamba gelirsin dedi kollarım mosmor olduğuna mı yanayım her kan testinin 380 tl olmasına mı bilemedim bendeözelde mi doktorun? Az artmamış her artış 2 katından fazla. Bu kadar test istemesi garip geldi bu değerler böyle artarken. Yani bende 2 kez test yapılmıştı ilki 41 ikincisi (dört gün sonra)225 gibi bir değerdi doktor iyi dedi keseyi görmeyi bekledik.
Doktor gordunmu kankaYavaş yavaş değerler yükleniyor sizce nasıl kızlar?
beraber gidelim o zaman yenilere yer acılsın canım yeter bize artık yıllandık burdaGöndermeye çok niyetliyim İnşAllah bu ay yolcusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?