Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin inşallah güzel haberler alırsın canım
Ben 7 sene sonra kavuştum meleğime
Kolaylıkla olur inşallahRahimde bir çizgi gibi birşey gördü doktor o yzden yapalım dedi histereskopiyi
İnşallah ya bakalım kolay dedi doktor onun içinKolaylıkla olur inşallah
hayırlısı olsun hakkınızda nerde yaptıryorsunz tüp bebeğiselam kızlar bende haftaya adet günüm benimde ilk demem başarılı oldu ama erken kaybettim kürtaj oldum kalbi durdu 6,5 haftalıkken ikinci demeyi haziranda oldum tutmadı hiç doktorumu adet olunca aradım vitamin verdi bunları kullan 3.ye diğer adetinle başlayalım öncesinde histereskopi yapcam rahime çizik atıcam dedi bekliyorum bende histereskopiden sonra hemen transfer oluyormu
teşekkürler ege üniversitesinde nette araştırıyorum kimi 1 ay sonra diyor kimisi 2 hafta sonra diyor bende anlamış değilim kendi doktoruma gidince soracağım artıkhayırlısı olsun hakkınızda nerde yaptıryorsunz tüp bebeği
histereskopi hakkında bilgim yok ama herhalde bir adet dönemi dinlenme olur
hayırlısıyla kolaylıkla evladınıza kavuşursunuz inşallah doktor daha iyi bilr tabi herkesin durumu farklıdırteşekkürler ege üniversitesinde nette araştırıyorum kimi 1 ay sonra diyor kimisi 2 hafta sonra diyor bende anlamış değilim kendi doktoruma gidince soracağım artık
ilk denemenizmiMerhaba. Bende Ağustos baslarinda Kayseri gokalp oner hocaya gidecegim tüp bebek için samsunlardan bir ümit inşallah rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz sağlıklı bebekler olurr
Evet bir aşılama oldum omu devlette tutmadı geçen ekim ayıydı..sonra psikolojik yıktı beni ara verdim..bir komşum gidiyormuş Gökalp hocaya bahsetti araştırdım ..eşimle karar verip gideceğiz inşallah ..aminn ağzınızın duası..tüm anne adayları için inşallahilk denemenizmi
hayırlısıyla kolaylıkla güzelliklerle duanıza kavuşursunuz
artık bizmi kafaya çok takıyoruz yada daha vakti gelmedi de ondan mı olmuyorEvet bir aşılama oldum omu devlette tutmadı geçen ekim ayıydı..sonra psikolojik yıktı beni ara verdim..bir komşum gidiyormuş Gökalp hocaya bahsetti araştırdım ..eşimle karar verip gideceğiz inşallah ..aminn ağzınızın duası..tüm anne adayları için inşallah
Muhakkak ki rabbim bir zaman yazmıştır ama insan istiyor bir bebisartık bizmi kafaya çok takıyoruz yada daha vakti gelmedi de ondan mı olmuyor
ister istemez insanın aklı bu konuda oluyor :)
bizde eylül ekim gibi düşünüyoruz araştıryoruz bakalım
Rabbim çıktığınız yolda yardımcınız olsun işleriniz kolaylıkla olsun inşAllahMerhaba. Bende Ağustos baslarinda Kayseri gokalp oner hocaya gidecegim tüp bebek için samsunlardan bir ümit inşallah rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz sağlıklı bebekler olurr
Zor süreçten geçmişsin canım Rabbim yardımcın olsun Allah ol der olur işte vardır Rabbimin bildiği belki tutsaydı sağlıklı olmayacaktı daha zor süreç geçirecektin öyle düşün dua et ne güzel bir sürü embriyon var geride onu düşünKızlar merhaba benim geçen ay transferim oldu ilk denememdi ne yazık ki negatif sonuçlandı oysaki herşey çok yolunda ilerlemiştik tüm tahliller rahim filmleri verilen kanlar yumurta kalitesi herşey çok iyiydi 8 adet dondurulmuş 4AA kalitesinde yumurtam vardı 1 tanesi transfer edildi 5.gün embriyosuydu martta başlamıştım tedaviye eşimde erkek infertilesi (sperm sayısı düşük) vardı eşimde 4 ay ilaç tedavisi gördü ve artık tedaviye başlamanız için yeterli sayı var dediler bizde başladık 28 adet yumurtam toplandı 8 tanesi 5.güne gitti ve donduruldu 1 ay sonrasında 1 ay rahim dinlendirme yapıldı bana 2 adet geçti sonra tekrardan rahim kalınlığı için gittim yaklaşık 1 hafta da 11 cm olmuştu transferi yapabiliriz dedi doktorum 1 adet 5. Gün 4AA kalitede embriyo transfer edildi transfer sonrası herşeye çok dikkat ettim harfi harfine uydum çok sağlam beslendim kahve sigara çay asla tüketmedim 1 ay öncesinden çok sıkı şekilde beslenmeye başlamıştım her sabah 2 adet haşlanmış yumurta süt havuç ve portakal suyu çiğ badem ceviz fındık kayısı incir avakado kahvaltıdan sonra gün içinde tekrar süt havuç suyu günde 3 litreden fazla su içiyordum öğle ve akşam yemeklerimde kuru fasülye nohut balık yoğurt ayran bunları tükettim hazır ve paketli gıdalardan uzak durdum yani herşeyi yaptım transferden sonra 4.günde duş aldım ilk 3 gün yattım sadece tuvalete gittim ara ara 10 dk evin içinde gezindim sonraki günlerde iş yapmadım evin içinde gezindim 6.günden sonra dışarı çıktım eşimle markete gittim geldim yavaş yavaş yürüyerek herşeye çok dikkat ettim ev işi yapmadım ağır kaldırmadım eğilip bükülmedim ama işte Rabbim ol deyince oluyor demek ki zamanı gelmemiş bizim için ki nasip olmadı bu kadar herşey yolunda olmasına rağmen çok üzüldük ama yapacak birşey yok herşey Allahtan veren de Rabbim alanda dedik toparlandık geride 7 tane 4 aa kalitede dondurulmuş embriyom var bugün ilk muayene me gittim adetin 2.günü olarak şimdi direk transfere hazırlanıcaz en azından geride embriyom olduğu için sil baştan yapmıyorum tek sevindiğim yönü bu tek umudum diyebilirim doktorum çok umutlu konuşuyor bu sefer olacak diyor inşallah Rabbim bu kez duyar sesimizi inşallah bu kez kavuşuruz bebeğimize herkes için hep dua ediyorumbu gün estrofem ve coraspin haplarına başladım haftaya bant yapıştırıcam haftaya cumartesi kontrolüm var sonrasında yine iğnelere başlıcaz elimde fazladan ilacım kalmıştı onları kullanıyorum şimdi yine aynı ilaçlara başlattı doz düşürüp arttırmadı bakalım nasıl olacak büyük ihtimal ağustos başı gibi transferim olur
Amin canım çok çok amin inşallah bu kez olur inancımı kaybetmiyorum söyledim doktora zaten embriyom var 7 tane dedim 2 adet konulsa bu kez en azından şansım yüksek olur belki dedim ama yasa gereği 30 yaş altında olduğum için ilk 2 transferde 1 adet embriyo konuluyormuş 2 transferde negatif olursa ondan sonra 3.transferden itibaren 2 adet embriyo konuluyormuş bize de tuhaf geldi yani embriyom olmasa anlarım ama olduğu halde yine 1 tane konulacak bu yüzden biraz endişeliyim bendeZor süreçten geçmişsin canım Rabbim yardımcın olsun Allah ol der olur işte vardır Rabbimin bildiği belki tutsaydı sağlıklı olmayacaktı daha zor süreç geçirecektin öyle düşün dua et ne güzel bir sürü embriyon var geride onu düşünAcaba 2 adet konsa sana embriyon da fazla ya nasıl olur doktorun önerdi mi
Endişelenme canım biliyorsun strest her şeyin başıAmin canım çok çok amin inşallah bu kez olur inancımı kaybetmiyorum söyledim doktora zaten embriyom var 7 tane dedim 2 adet konulsa bu kez en azından şansım yüksek olur belki dedim ama yasa gereği 30 yaş altında olduğum için ilk 2 transferde 1 adet embriyo konuluyormuş 2 transferde negatif olursa ondan sonra 3.transferden itibaren 2 adet embriyo konuluyormuş bize de tuhaf geldi yani embriyom olmasa anlarım ama olduğu halde yine 1 tane konulacak bu yüzden biraz endişeliyim bende
Aminn insallahh çok teşekkür ederim..rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun güzel sonuclar olsunRabbim çıktığınız yolda yardımcınız olsun işleriniz kolaylıkla olsun inşAllah
Ya en azından 2 tane koysa yine içim rahat olacaktı ama napalım Rabbime çok dua ediyorum inşallah bu kez olur bir daha şansım olmayacak maddi olarak çok yıprandık 3.ye transfer şansım olmayacak uzun bir süre o yüzden bu kez de aynısını yaşarsam çok üzülücem bahçeci Altunizade umut tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum ben Mehmet reşit Asoğlu doktorumEndişelenme canım biliyorsun strest her şeyin başı
Biraz kafanı rahatlatmaya çalış
Çok transfer odaklıyız bence elimizde de değil biliyorum bende öyleyim