- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Hayırlı haberler olsun inşallah nerede tedavi görüyorsunuzMerhaba kızlar bende regl ile tekrar başlıyorum inşallah. Bu cuma ya da Cumartesi doktora giderim büyük ihtimalle tekrar kist yoktur umarım. Aksilik olmazsa ağustos da transfer olacak
Bahçelievler medicalpark hastanesiHayırlı haberler olsun inşallah nerede tedavi görüyorsunuz
Olsun hoşgeldinBen başlığı yanlış okumuşum (transfer olacaklar) kısmını sonradan fark ettimhenüz hazırlığım yok nasip olursa 0'dan başlayacağım yeniden
Bende gittim orda bi doktorla görüştüm 2022 de adını hatırlamıyorum erkek bi Dr du iyi gelmedi banaBahçelievler medicalpark hastanesi
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yollarını kolay eylesin dağlar tepeler düz yol olsun inşallahOlsun hoşgeldinAllah yolunu açık etsin yardımcı olsun
Allah yardımcınız olsun inşAllah hiçbir aksilik olmaz hemen başlarsınız tedaviyeMerhaba kızlar bende regl ile tekrar başlıyorum inşallah. Bu cuma ya da Cumartesi doktora giderim büyük ihtimalle tekrar kist yoktur umarım. Aksilik olmazsa ağustos da transfer olacak
Ben serdar koç'a gidiyorumBende gittim orda bi doktorla görüştüm 2022 de adını hatırlamıyorum erkek bi Dr du iyi gelmedi bana
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yollarını kolay eylesin dağlar tepeler düz yol olsun inşallah
Adını çok duydum umarım pozitif haberimizi alırızBen serdar koç'a gidiyorum
İnşallah ilk ay kist vardı başlayamadık 2.ay başladık transfer e 1 hafta kala iptal oldu. Bakalım bu ay ne olurAllah yardımcınız olsun inşAllah hiçbir aksilik olmaz hemen başlarsınız tedaviye
Benim 1 kızım var serdar beyde ilk denemede tutmuştu. Şimdi 2. İçin gidiyorumAdını çok duydum umarım pozitif haberimizi alırızbol şanslarının olsun kızlar
Aaaaayyyy pamuk ellerinden öperimBenim 1 kızım var serdar beyde ilk denemede tutmuştu. Şimdi 2. İçin gidiyorum
Ay MaşAllah bize de ilk denemede nasip olsunBenim 1 kızım var serdar beyde ilk denemede tutmuştu. Şimdi 2. İçin gidiyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasib etsin inşallah güzel haberler alırsın canımAaaaayyyy pamuk ellerinden öperimben 2018de başladım bu sürece hiç birinde bir sonuç elde edemedim sonra sonra farklı durumlar çıktı yeni özele geçtim devlette ilerlemiştim bugüne dek
Estrofem kullanmama rağmen yumurtlama olmuş doktorum bunun şansı azaltacağını söyledi bu yüzden iptal olduTransfer neden iptal oluyor peki bir sıkıntı mı çıktı
İnşallah canım Rabbim aratmadan nasib etsin hep dua ediyorumAy MaşAllah bize de ilk denemede nasip olsun
Nasıl yaniEstrofem kullanmama rağmen yumurtlama olmuş doktorum bunun şansı azaltacağını söyledi bu yüzden iptal oldu