2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

çok haklısın maddi manevi insan çok yıpranıyor Allah yardımcımız olsun inşAllah

çok haklısın maddi manevi insan çok yıpranıyor Allah yardımcımız olsun inşAllah
Amin canım benim bide bu transfer sonrası ilk adetim normalde hiç ağrı hissetmem zorlamaz beni ama bu kez çok ağrılı geçiyor gece uykudan uyandıran sancılarım oluyor ağrı kesici içmiyorum zarar vermesin diye normal mi bilmiyorum embriyo vücuttan atılıyor sanırım o yüzden bu arada transfer sonrası belirtilerim çok fazlaydı benim transferin ertesi günü ilk 2 gün sabahları bel ağrısıyla uyandım kuyruk sokumumda batmalar olmuştu 3.günden sonra göğüs hassasiyeti aşırı olmuştu 3.gün itibariyle kasıkta adet sancısı gibi sancılarım başladı ve 9.güne kadar devam etti kasıklarımda batma sancı ve dalgalanmalar oluyordu baş ağrısı oldu bide 2 gün şiddetli şekilde baş ağrısı çektim uyku düzenim biraz değişti bu sürede gece geç yatsam da sabah erken saatlerde uyanıyordum kendiliğimden onun dışında karnım çok şişti bide akıntım oldu 5.günden sonra ara ara su gibi akıntılarım geliyordu bu şekildeydi çoğu ilaçtan kaynaklı olduğunu söyledi hemşirem ve doktorum merak edenler için yazdım belki bilgi olur diye belirti yok diye umutsuzluğa kapılmasınlar ben hepsini yaşadım ama olumlu olmadı maalesef demek ki belirtiye bakmıyormuş

Evet sanırım gerçekten belirtiyle alakası yok bazılarıda yazmış hiçbir belirtisi yok ama pozitif çok tuhaf
Ağrın bencede transfer kaynaklı olabilir Allah şafi ismi ile şifalar versin inşAllah
sana adetin kaçıncı günü transfer yapmışlardı ?

2.adetim 6 gün sürdü bitti 5 gün sonra transferim oldu 14 Haziran adetim bitti 19 haziranda transfer oldum

Devlet ile anlaşmalı olan özel hastanelerde öyle oluyor evet Rabbim yardımcınız olsun

benimde 2 transferim adetin hep 14. günü yapıldı o kişiye bağlı kişini ilaca verdiği tepkiye ve rahim kalınlığına kiminin 20 gün olur kiminin 10 kiminin 15 o değişir her zaman
Evet bana da söyledi doktorum hızlı ilerliyoruz diye vücudun ilaca yanıt veriyor dedi

bende öyle adetin 20 . gününden sonra duydum hep
Bakalım bunda nasıl olacak ilk transferimde öyle yaptı belki bunda bekler biraz daha bilmiyorum haftaya cumartesi kontrole gidicem o gün transfer günüm için konuşucaz söyler herhalde

Devlet ile anlaşmalı olan özel hastanelerde öyle oluyor evet Rabbim yardımcınız olsun
Bahçeci tüp bebek merkezi benim tedavi gördüğüm yer diğer şubelerinde rapor çıkartılabiliyormuş Bursa şubesinde falan ama İstanbul’daki şubelerinde çıkartılmıyor ondan yararlanamadık maalesef

Çok geçmiş olsun. Bizdede erkekten kaynaklı probelm var. Sperm sorunu.
Eşiniz nerede tedavı gördü acaba.
Tese oldu mu

Tese oldu mu
Hayır tese ye gerek kalmadı bahçeci Altunizade de Bülent Erol var üroloji doktoru orada tedavi gördü aynı merkezde bende kadın doğum doktoru ile tedavi gördüm sonra herşey güzel ilerledi çok şükür sayı yükseldi eşimde Bülent hocamız artık tedaviye başlayabiliriz dedi başladık öyle

Tese oldu mu
Hem ilaç hem de vitamin takviyesi aldı eşim tabi beslenmeye de dikkat etti her sabah kahvaltıdan yarım saat önce ballı muzlu süt karışımı içirdim ben düzenli olarak her gün içirdim bunu akşamları da keçiboynuzunu kaynattım suyunu içirdim 4 ay bu şekilde ilerledik ilaçların faydası çok biliyorum ama bence bu yaptıklarımında faydası olduğunu düşünüyorum

Kizlar bende pcosluyum 2. Adetimi oldum transfer günü bekliyorum günde 4 tane estrofem coaspirn birde OMEGA 3 kullanıyorum
Transfer günün hangi gün canım ilk denemen mi bende estrofem coraspin kullanıyorum haftaya bant verdi onu yapıştırıcam göbek bölgesine 2 adet bide folik asit kullanıyorum

Kızlar ben daha yolun başındayım adeti bekliyorum ama şimdiden bana takviye verdi doktor onu kullanıyorum içinde tüm besinler vitaminler var bakalım faydası olur herhalde bu arada doktorumdan da şu anlık çok çok memnunum ilgisi felan çok iyi hayırlısı ile isteyen çabalayan tüm herkese nasip olsun bebişlerimiz bize gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…