2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amin canım inşallah hayırlı olsun inşallah pozitifi görürüz hepimiz nerede tedavi görüyorsun

Ben çam sakuraya gidiyorum, ağustosta eşime tese yapılcak aynı gün benden yumurta toplanacak sanırım.. agustos adetımde belli olucak.
İnşallalah isteyen herkesn olumlu sonuclanır..
Bi çok gezdik, çok yanlıs doktorların eline düştüm. Celalettın peru ya gittik, eşimin normal olan degerleri hep bozuldu. İğne takvıye derken kullanmadıgı kalmadı..
Sonra baktık olmuyor, ben çam sakura kadın dogumdan randevu aldım. Öylece cam sakuraya gecmıs olduk. Eşim suan klomen kullanıyor.. hepımızın hakkında hayırlısı inşallalah

Çok yıpratıcı bir süreç yaşamışsınız bizde tüp bebeğe karar vermeden önce bir sürü özel klinik hastane gezdik durduk istanbulda gitmediğimiz yer kalmadı diyebilirim ilk önce eşime varikosel dediler ve acil ameliyat diye söylediler ama ben peşini bırakmadım 1 doktorla kalmadım bir sürü doktora gittik en son bir tane doktor bulduk fatihte Allah razı olsun bilgili bir adamdı gerçekten o bize dedi ki varikosel falan yok iyiki ameliyat olmamışsın dedi sende sperm sayısında sorun var infertilitesin dedi ne yapıcaz dedik klomen ile bir tane daha ilaç verdi adını hatırlamıyorum şuan da bunları 4 ay kullanacaksın ondan sonra düzgün labaratuvarı olan güvenilir başarılı bir tüp bebek merkezi ile görüşeceksiniz tüp bebeğe başlayacaksınız ama başlamadan önce bu 4 ayın sonunda ilaçlar bittiğinde tüp bebek merkezine gidip sperm testi vereceksiniz onlar zaten alacak sizden dedi sonra bahçeci ye başvurduk anlattık durumu eşim kullandı o ilaçları düzenli sonra orada Bülent hoca üroloji doktoru sperm testi istedi sonra bir kaç vitamin ve ilaca başlattı 1 ay daha onları kullandı eşim tekrar sperm örneği verdi gerçekten sayıda yükselme oldu üroloji doktorumuz evet artık başlayabiliriz tedaviye dedi ve beni de bu 1 aylık süreçte kadın doğum doktoruna yönlendirdi onun tavsiyesi ile bende kadın doğum doktoruma başladım gerekli bütün testleri tahlilleri yaptırdık gen testinden sma hastalığına kadar eşime ayrı bana ayrı tahlil yaptılar benim amh bakıldı değerlerime bakıldı en son rahim filmi çektirdim herşey temiz geldi eşimin de benimde ondan sonra tedavimize başladık

Çok yer gezdiğimiz zaman daha da yıpratıcı oluyor bize normal yolla şansınız yok zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlayın dedikleri zaman 2 seneye yakın sürede hep normal olmasını bekledik ama bu süre içinde de hep doktor doktor gezdik hem çok yordu bizi hem de çok yıprattı maddi manevi çok yıprandık en son artık her gittiğimiz doktor tek çağreniz tüp bebek deyince yapacak bir şey yok deyip tüp bebeğe karar verdik ben öncesinde aşılama düşündüm ama aşılamanın olma ihtimali de çok düşük olunca risk almadan tüp bebeğe başvurduk zaten yeterince zaman kaybetmiştik bide zaman geçtikçe sperm sayısı da etkileniyor dediler düşüş oluyor kalitesi azalıyor dediler apar topar başladık 1.deneme negatif oldu şimdi 2.denemeye hazırlanıyoruz bugün adetimin 2.günü benimde gittim ilaçlara başladık bakalım Rabbim hepimize yardım etsin çok zor emeklerimizi boşa çıkartmasın Allahım inşallah

Neden negatif oldu ki canım doktorun bişey söyledi mi. Kaçıncı gün embriyosuydu. Ben 2 kez aşılama denedim ilaçları aynı tüp vebek ilaçları gibi pahalı onu geçtim orada negatifi görünce insanın bütün gücü bitiyor. Tüp bebeğe başlamaya bile cesaretim yoktu aşılamadan sonra

Benim doktorum da öyle söyledi çok yıpratıcı oluyor dedi o yüzden direk tüp bebeğe yöneldim ben bizim tedavi boyunca herşey çok iyi gitti her kontrolüm iyi geçti her kan sonucum temiz çıktı 27 tane yumurtam toplandı 8 tanesi 5.güne gitti 4AA kalitesindeydiler 1 adet embriyo transfer edildi herşeye de çok çok dikkat ettim ama olmadı ama şansım var ki geri de 7 tane daha embriyom var 4AA kalitesinde tek umudum onlar şuan da olmayınca olmuyor işte ben elimden gelen herşeyi yaptım harfi harfine ne dediyse doktorum yaptım ama olmadı nasip değilmiş diyoruz eşimle Rabbim inşallah bu kez nasip edecek inanıyorum

Senin neyin var canım kaç yaşındasın nereye gidiyorsun, kaçıncı günü embriyosu var ne çok soru sordum
Olur mu hiç ben de öyle uzun uzun yazıyorum sayfayı doldurdum kusura bakmayın kızlar 26 yaşındayım ben eylülde 27 olucam bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorum bende bir sıkıntı yok çok şükür eşimde erkek infertilesi var

Bende pcosluyum 28 yaşındayım bende bursa bahceciye gidiyorum

Bende öyle şu ana kadar herşey yolunda gitti kan sonuclarim filan hep istediği gibi inşallah sonucum da öyle olur isyan etmek değil ama artık çok koyuyor. 4 yıllık evliyim ilk iki sene düşünmedik ama yine de zor bir süreç. Görümcem Eylül'de evlendi Ekim'de hamile kaldı öyle olunca bana bin kat daha zor geldi. Bayramda aynı evdeydik hep çocuk muhabbeti açtı gelen giden sen kaç yıl oldun sirani kaptirdin filan ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor. İnşallah bizlere de nasip olur.

Bende pcosluyum 28 yaşındayım bende bursa bahceciye gidiyorum
Sen onları boşver asla kulak asma bak bizim kendi annelerimiz dışında hiç kimse bilmiyor asla söylemedim hatta bu süreçte çevremden bilerek uzaklaştım bana ne iyi geliyorsa ben onu yaptım kimseyi aramadım gitmedim kafamı dinledim hep benim annem ve kayınvalidem biliyordu sadece öyle ortamlar da çok fazla bulunmamaya çalış bulunduğun zaman da asla kulak asma hayırlısı de geç ben öyle yapıyorum insanlar konuşur yargılarlar kendi başına gelmeyen hiç kimse karşıdakini anlamaz asla boş boş konuşurlar sadece çevrenin seni etkilemesine izin verme bu süreçte psikoloji ve stres çok önemli kendini iyi hissetmek için çaba göster sana iyi geleni yap

Elinde olmuyor insanın nasip diyorum ama insanlar susmayı bilmiyor komşu olsun akraba olsun arkadaş olsun ısrarla tekrar tekrar soruyorlar. Kalabalık ortamlarda sorunca kötü oluyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. Birgün bizde çift çizgi goreriz insallah

Merhaba. Bende Ağustos baslarinda Kayseri gokalp oner hocaya gidecegim tüp bebek için samsunlardan bir ümit inşallah rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz sağlıklı bebekler olurr
Merhaba bende ayın 7 de başladım cem hocaya.ben Gökalp ve Cem hoca arasında kalmıştım.ama Gökalp Kayseri'de olduğu için bende karadenizden gidip geleceğim için çok zor olacak diye İstanbul bruksele başladım.suan adeti bekliyorum bitince rahim filmi çekilecek aynı zamanda doktor vitaminler verdi eşimde sorun olmamasina rağmen ona bile vitamin verdi madem bu işi yapıyoruz en kalitelisini bulalım dediikinci adette eğer yumurta sayısında sıkıntı çıkmazsa opu için işlemlere baslicaz.rabbim hepimizin yolunu kolaylaştırsin

Görüşme benimde çocuklu arkadaşlarım var hatta aralarında tek çocuksuz olan evli benim bu süreçte hiç biriyle görüşmedim konuşmadım köşeme çekildim kafamı dinledim eşimle gezdim eşimle vakit geçirdim kendime odaklandım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…