2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben genelde 12 gün yumurtlama görüyorum erken mi geldi doktora acaba..catlama önlüyor dediniz ya bu geldi aklıma sadece.tum tedavi boyunca kullanacağım ilaclari tek seferde mi almamı istedi yani
çanakkalede tüp bebek dotoru yapan hastane varmı inşalah hakkınzda hayırlslı olur kolaylıkla kavuşursunz evladınıza

Herkeze merhaba, bende PCOS hastasıyım, kilo problemim yok eşimdede bir sorun yok 28 yaşındayım Memorial Şişlide tedavi oluyorum OPU sonrası ilk adetim 13 hazirandı şimdi ikinci adetimi bekliyoruz transfer olmak için. 12yumurta toplandı 2 tanesi sağlıklıymış. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Ben donmuş embriyo transferi olacağım. Regl ile beraber doktor bazı ilaçlar veriyor bu yumurtlama olmasını engelliyor. Ben ilaç kullanmama rağmen yumurtlama olmuş. Doktor yaparım ama şansın daha az olur dedi hem para hemde embriyo neden yazık olsun dedi.
Bana da aynısı olmuştu canım estrofem kullanırken yumurtam oluşmuştu iptal oldu, estrofem muadili olan cyloc prognava var onu kullanırken dozu fazla geldi rahim çok kalınlaştı 2 hafta da 2 kez regli oldum, yine estrofem kullanırken yumurta oluştu doktor e2 baktı neyseki yumurta içi boşmuş vücut attı transferim sağlıklı bir şekilde oldu her şeyde vardır bir hayır dedim o zamanlar zamanı değilmiş demek ki nasip değilmiş olmamış şimdi hayırlısı olan vakitmiş diye düşündüm hep inşallah sende sağlıkla transferini olup pozitif görürsün 🙏🏻

Bana da aynısı olmuştu canım estrofem kullanırken yumurtam oluşmuştu iptal oldu, estrofem muadili olan cyloc prognava var onu kullanırken dozu fazla geldi rahim çok kalınlaştı 2 hafta da 2 kez regli oldum, yine estrofem kullanırken yumurta oluştu doktor e2 baktı neyseki yumurta içi boşmuş vücut attı transferim sağlıklı bir şekilde oldu her şeyde vardır bir hayır dedim o zamanlar zamanı değilmiş demek ki nasip değilmiş olmamış şimdi hayırlısı olan vakitmiş diye düşündüm hep inşallah sende sağlıkla transferini olup pozitif görürsün 🙏🏻
İnşallah canım bu sefer lucrin depot diye bir iğne verdi doktor yumurtlama olmasın diye pazar günü onu vuruldum 2 güne regl olurum doktora gidicem bakalım

çanakkalede tüp bebek dotoru yapan hastane varmı inşalah hakkınzda hayırlslı olur kolaylıkla kavuşursunz evladını

çanakkalede tüp bebek dotoru yapan hastane varmı inşalah hakkınzda hayırlslı olur kolaylıkla kavuşursunz evladınıza
Amin..Universite hastanesi yapıyor basari durumlarini bilemiyorum uzaga gitmek çok masraflı daha ilaç bulamadım bile...Ama olacaksa burda da olur diye düşünüyorum denemis olmak ilerde beni üzer en azindan 1 kere deneyelim sonrasinda kapaticam artık bu konuyu..eşime de söz verdim hayırlısı buymuş derim.yqkin çevreden eczane ikac konusunda biri yardımcı olursa çok sevinirim..

Amin..Universite hastanesi yapıyor basari durumlarini bilemiyorum uzaga gitmek çok masraflı daha ilaç bulamadım bile...Ama olacaksa burda da olur diye düşünüyorum denemis olmak ilerde beni üzer en azindan 1 kere deneyelim sonrasinda kapaticam artık bu konuyu..eşime de söz verdim hayırlısı buymuş derim.yqkin çevreden eczane ikac konusunda biri yardımcı olursa çok sevinirim..
nasip olunca özelde de olur devlet hastanesinde de hakkınzda hayırlısı olsun
ilaç konusnda doktr ne diyor bulunabilecek ilaçlar olsaymış keşke

Ben hemen tedaviye baslariz sanıyordum diğer adetin ilk günü gel dedi.o zmana kadar ilaçları bulursun.aldim reçeteyi çıktım abartiyo sanmıştım ama tüm şehri gezdim cidden ilac yok eczanelerde.Cocgum var diye rapor çıkaramıyoruz başka şehire gitsek günlerce orda kalcaz ekstra masraf.suan 50 bin gibi bisey çıkıyor hastane 35 alacak

Meriofert 150 yazmış 10 kutu cetritode 7 kutu.ne ise yarıyor bilmiyorum açıkçası.gonalf yazmış birde sadece bu ilacı daha önce kullandım

Meriofert 150 yazmış 10 kutu cetritode 7 kutu.ne ise yarıyor bilmiyorum açıkçası.gonalf yazmış birde sadece bu ilacı daha önce kullandım bunu bulabiliyorum var eczanelerde ama almadım zaten bulurum diye bulamadıklarım olmazsa gonalf de boşa almış olurum diye dusundum

Ben hemen tedaviye baslariz sanıyordum diğer adetin ilk günü gel dedi.o zmana kadar ilaçları bulursun.aldim reçeteyi çıktım abartiyo sanmıştım ama tüm şehri gezdim cidden ilac yok eczanelerde.Cocgum var diye rapor çıkaramıyoruz başka şehire gitsek günlerce orda kalcaz ekstra masraf.suan 50 bin gibi bisey çıkıyor hastane 35 alacak
rapor çıkmadanda hastanelerde tüp bebek yapılıyor mu
ben devlette yaptırabilmen için rapor gerekli diye biliyıordum

Maalesef bende tüp bebek sürecinde olduğumu bile söyleyemiyorum
Çünkü bıktım insanların her şeyi eleştirmesinden her şeye bir lafları olmasından doktor tavsiyelerinden yok şu otu iç bu hocaya bi git demelerinden
Kimseye söylemeyin bence de
Benden yaş olarak büyüksünüz ablamdan bile büyüksünüz kusura bakmayın canım dedim 🙈
Rabbim evladınıza sağlıklı ömür versin inşallah
aynen en güzeli kimseye ayrıntı vermemek
onlarda kendince yardımcı olmaya çalışıyorlar belki ama herkese laf anlatmak yorucu olabiliyor bzen

Anladım benimki özel profesör doktor bizede fiyat çıkardı bizimde hepsi içinde histereskopi de olacağım 35 bin dedi biraz rica minnet hoca indirim yaptı yoksa baya maliyet çıkıyordu bize çok şükür iyi bir doktora denk geldim çok beğendim Allah razı olsun yardımcı oluyor çok bakalım

Anladım benimki özel profesör doktor bizede fiyat çıkardı bizimde hepsi içinde histereskopi de olacağım 35 bin dedi biraz rica minnet hoca indirim yaptı yoksa baya maliyet çıkıyordu bize çok şükür iyi bir doktora denk geldim çok beğendim Allah razı olsun yardımcı oluyor çok bakalım
histereskopi neden olacaksınz hayırlısyla kolaylıkla duanıza kavşursunuz inşallah

X