Kızlar merhaba benim geçen ay transferim oldu ilk denememdi ne yazık ki negatif sonuçlandı oysaki herşey çok yolunda ilerlemiştik tüm tahliller rahim filmleri verilen kanlar yumurta kalitesi herşey çok iyiydi 8 adet dondurulmuş 4AA kalitesinde yumurtam vardı 1 tanesi transfer edildi 5.gün embriyosuydu martta başlamıştım tedaviye eşimde erkek infertilesi (sperm sayısı düşük) vardı eşimde 4 ay ilaç tedavisi gördü ve artık tedaviye başlamanız için yeterli sayı var dediler bizde başladık 28 adet yumurtam toplandı 8 tanesi 5.güne gitti ve donduruldu 1 ay sonrasında 1 ay rahim dinlendirme yapıldı bana 2 adet geçti sonra tekrardan rahim kalınlığı için gittim yaklaşık 1 hafta da 11 cm olmuştu transferi yapabiliriz dedi doktorum 1 adet 5. Gün 4AA kalitede embriyo transfer edildi transfer sonrası herşeye çok dikkat ettim harfi harfine uydum çok sağlam beslendim kahve sigara çay asla tüketmedim 1 ay öncesinden çok sıkı şekilde beslenmeye başlamıştım her sabah 2 adet haşlanmış yumurta süt havuç ve portakal suyu çiğ badem ceviz fındık kayısı incir avakado kahvaltıdan sonra gün içinde tekrar süt havuç suyu günde 3 litreden fazla su içiyordum öğle ve akşam yemeklerimde kuru fasülye nohut balık yoğurt ayran bunları tükettim hazır ve paketli gıdalardan uzak durdum yani herşeyi yaptım transferden sonra 4.günde duş aldım ilk 3 gün yattım sadece tuvalete gittim ara ara 10 dk evin içinde gezindim sonraki günlerde iş yapmadım evin içinde gezindim 6.günden sonra dışarı çıktım eşimle markete gittim geldim yavaş yavaş yürüyerek herşeye çok dikkat ettim ev işi yapmadım ağır kaldırmadım eğilip bükülmedim ama işte Rabbim ol deyince oluyor demek ki zamanı gelmemiş bizim için ki nasip olmadı bu kadar herşey yolunda olmasına rağmen çok üzüldük ama yapacak birşey yok herşey Allahtan veren de Rabbim alanda dedik toparlandık geride 7 tane 4 aa kalitede dondurulmuş embriyom var bugün ilk muayene me gittim adetin 2.günü olarak şimdi direk transfere hazırlanıcaz en azından geride embriyom olduğu için sil baştan yapmıyorum tek sevindiğim yönü bu tek umudum diyebilirim doktorum çok umutlu konuşuyor bu sefer olacak diyor inşallah Rabbim bu kez duyar sesimizi inşallah bu kez kavuşuruz bebeğimize herkes için hep dua ediyorum
bu gün estrofem ve coraspin haplarına başladım haftaya bant yapıştırıcam haftaya cumartesi kontrolüm var sonrasında yine iğnelere başlıcaz elimde fazladan ilacım kalmıştı onları kullanıyorum şimdi yine aynı ilaçlara başlattı doz düşürüp arttırmadı bakalım nasıl olacak
büyük ihtimal ağustos başı gibi transferim olur