2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kimseyede bakmayın daha erken filan diyenlerede siz nezaman neye hazır hissediyosanız ozaman yaptırın çünkü bu derdi en çok siz çekip siz bilşyorsunuz nasıl ne şekilde mutlu olcaksanız onu yapın

Kimseyede bakmayın daha erken filan diyenlerede siz nezaman neye hazır hissediyosanız ozaman yaptırın çünkü bu derdi en çok siz çekip siz bilşyorsunuz nasıl ne şekilde mutlu olcaksanız onu yapın
İnanirmisiniz kimseye derdimizi soylemedik hic kimse bilmiyor ama ah bu yaslilar ahh surekli bana tedavi olmam gerektigini soyluyorlar ya deliriyorum cok uzuluyorum ama bilmiyorlarki erkekdede sorun olabilir beni uzen tek nokta bu tedavi konusunda nedendir bilmem icim cok rahat sadece arstiriyorum hersey taktiri ilavi once tedbir almak lazim ondandir icimin rahatligi rabbim hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin herkese duranindan versin

Tesekur ederim icerik bakimindan twk tek inceledim gercekten maxi go en zengini ister istemez esimede yuklenmek istemiyoruk bir zarari olmasin diyerekten
Olmaz canim impryl vitamin zaten bende bu son tedavi surecimde impryl icmistim guzel bi ilac insaAllah sifa olsun sizede

Bana tedavinin en başından beri vermisti canım halada devam ediyorum bence kullanmalısın
Multivitamin kullanmadinmi ben ondan kullaniyodum folik asit iceriginde oldugu icin ekstra vermemisti doktorum ben gizli gizli ekstra aldim iciyom

Multivitamin kullanmadinmi ben ondan kullaniyodum folik asit iceriginde oldugu icin ekstra vermemisti doktorum ben gizli gizli ekstra aldim iciyom
Geçen defa multivitamin başlatmıştı sanırım decavitti…. o bana fazla geldi bu defa sadece folik asit kullanıyorum ben :) şimdi anladım

Geçen defa multivitamin başlatmıştı sanırım decavitti…. o bana fazla geldi bu defa sadece folik asit kullanıyorum ben :) şimdi anladım
Omegrav kullaniyodum cok pahali ya bide hic biyerde yok firmadan istiyom balik yagida cikiyo kutudan impryl kullandim. Napim omegrav bitince siparis vermedim gittim folik asit aldim eczaneden ya bu klinikteki doktorlar hep anlasmali olduklarini vitamini veriyo biliyomusun eczanelerde yok sadece firma gonderiyo kargoluyo

Kullandığın mutivitaminde folik asit derecesi yazıyor mu kuzu kaç mg benimkinde yazıyordu. Fazla da almak tavsiye edilmiyor diye biliyorum gün içerinde yediğimiz bazı yiyeceklerde de var zaten sen onu bir araştır kuzum yine de herşeyin fazlası zarar biliyorsun

Yok su an sadece folbiol iciom multivitamin bitti almadim daha

multivitamini yumurta toplama öncesi başlatmıştı ve diofol başlattı diofole hala devam ediyorum ama multivitamine devam etmedim kuzu

Yok su an sadece folbiol iciom multivitamin bitti almadim daha
Gün içerisinde almamız gereken folik asit miktarını aşma yeterli mg larına bakmak en iyisi. Folik asit fazla alındığında bazı sorunlara yol açabiliyor tabi bunun dozu ne bilmiyorum. Fazladan kasıtları ne onu da bilmiyorum Onun için araştır dedim. Doktor vitamindeki mg yeterli bulduysa ekstra almana gerek olmayabilir.

Kuzu ben tüp bebek sürecine girmeden 2-3 ay önce başlamıştım hala kullanıyorum.
Eskiden folik asit mi varmış ya bir doktor şey demişti hep bu hiperaktif çocuklar bu yüzden demişti. Ne kader doğru tabi bilmiyorum bilimsel makalelere bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…