Eğer merkezine güvenmiyorsan mutlaka değiştir canım. Benim doktorum tutmayan gebeliklerle laboratuvar değiştirilmesini tavsiye ediyor mutlaka; çünkü işin embriyolog kısmı en önemli kısımlarındanmış. Allahım güzel gönlüne göre versin, mücadeleni büyük sevinçlere çevirsin canımİlk ikisi de negatif olmuştu. Pozitife döneceğini düşünmüyorum. Sadece merkezimi anlamıyorum ısrarla 3.gün embriyosu koyuyorlar 5.güne gider mi gitmez mi bakmıyorlar bu son donmuş embriyomdu. Değiştiricem merkezimi
Bugün benım 5. Günüm erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var. Ama 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal onun etkisi hala devam ediyor çnkü dün de yapmıştım ne koyulaşma var ne bişe umudum azalmaya başladı zaten sıfır belirti gidiyorumEvet kaset testi de hemen arkasından yaptım, birgebeningünlüğü nden almıştım. Onun testleri çok hassas, erken gebelik testinde bile çıkmadı ama onda çıktı. Yine de senin için erken bence 2 gün bekle canım
Igne etkisi oldugunu dusunmuyorum ovitrelle perspektifinde 10 gün diyor etkisineBugün benım 5. Günüm erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var. Ama 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal onun etkisi hala devam ediyor çnkü dün de yapmıştım ne koyulaşma var ne bişe umudum azalmaya başladı zaten sıfır belirti gidiyorum
PorospektüsIgne etkisi oldugunu dusunmuyorum ovitrelle perspektifinde 10 gün diyor etkisine
Büyük ihtimal her bünyede farklı olabiliyor inşallah sizin dediğiniz gibi olurIgne etkisi oldugunu dusunmuyorum ovitrelle perspektifinde 10 gün diyor etkisine
Canım bende henüz kese görmedim 13 eylülde çağırdılar ama göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Daha çok kasık sancısı ve mide yanması yaşıyorum. Herkeste aynı belirtiler olmuyor ondandır yaşamamamız :)Kızlar benim transferin 12. Gününe kadar tek belirtim olan göğsüm aşırı hassaslaşmişti ve şişmişti ama şuan o hassaslık gitti keseye kadar dahada artması gerekmiyormuydu ya ben nasıl dayancam Eylül'ün 4üne kadarbenm gibi olan var mııı. Belirti aramak saçma biliyorum ama beklerken de insanın içinin rahatlaması gerekiyor
Bilmiomki olur heraldr senın tercıhın canıms:)Mayıs başlarıda kabul müü
Çatlatms iğnesinin etkisi kalmamıştır kuzum yaBugün benım 5. Günüm erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var. Ama 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal onun etkisi hala devam ediyor çnkü dün de yapmıştım ne koyulaşma var ne bişe umudum azalmaya başladı zaten sıfır belirti gidiyorum
İnşAllah yerleşme kanaması canım benimde böyle oldu hamileyim çok şükürKızlar merhabalar. Bugün transfer sonrası 6. Günüm ve bu sabah peçeteye gelen kahverengi lekelenmem oldu. Endişelenmeme gerek yok değil mi? inşallah güzel şeyler oluyordur
Canım endişelenmene gerek yok, bende de oldu 2 kere.. Doktor ilaçlarda değişiklik yaptı sadece. Çoğumuzda oluyor. Dinlen ama sıkıntı yapmaKızlar merhabalar. Bugün transfer sonrası 6. Günüm ve bu sabah peçeteye gelen kahverengi lekelenmem oldu. Endişelenmeme gerek yok değil mi? inşallah güzel şeyler oluyordur
Ayy tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hepimiziİnşAllah yerleşme kanaması canım benimde böyle oldu hamileyim çok şükür
Tamam canımm çok teşekkür ederimCanım endişelenmene gerek yok, bende de oldu 2 kere.. Doktor ilaçlarda değişiklik yaptı sadece. Çoğumuzda oluyor. Dinlen ama sıkıntı yapma
Canım 96 kaçıncı gün çıkmıştıVerdim kuzum 96 dan 276 ya çıktı şükürHaftaya salı da kese randevum var ❤
Amin hepimizin gebeliği sağlıkla tamamlansınAyy tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi
Yok aslında ben neden bir belirti yaşamadım diye değilde olan belirtim neden gitti acaba diye şüphede kaldımCanım bende henüz kese görmedim 13 eylülde çağırdılar ama göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Daha çok kasık sancısı ve mide yanması yaşıyorum. Herkeste aynı belirtiler olmuyor ondandır yaşamamamız :)
10. gün 96 çıktı canım; ama bu değerler kişiden kişiye değişiyor. Aynı gün 70 lerde çıkan da vardı 270 lerde çıkan da..Canım 96 kaçıncı gün çıkmıştı
Bende 2.kan için biraz bekleyeyim diyorumda güzel bi değer görmek için inşallahh salı günü işe başlayacağım pazartesi 11.günüm kan vereyim bende ozaman sağol canım cevapladığın için.10. gün 96 çıktı canım; ama bu değerler kişiden kişiye değişiyor. Aynı gün 70 lerde çıkan da vardı 270 lerde çıkan da..
Çatlatms iğnesinin etkisi kalmamıştır kuzum yaBence o bebişin
İnşallah kuzum benim yaÇatlatms iğnesinin etkisi kalmamıştır kuzum yaBence o bebiş
Rica ederim canım ne demekBende 2.kan için biraz bekleyeyim diyorumda güzel bi değer görmek için inşallahh salı günü işe başlayacağım pazartesi 11.günüm kan vereyim bende ozaman sağol canım cevapladığın için.