Ayy kan testinden sonra sonucunu heyecanla bekliyor olacağım kuzumİnşallah kuzum benim ya
Kessinlikleee varrrr hamişsin canımmmEki Görüntüle 3293887 Kızlar üstteki 4. Gün alttaki şimdi yaptım 6.gün koyulaşma var gibi değil mi? Biraz kasık ağrılarım var ondan tekrarladım testi
Ay inşallah kuzummm inanamıyorum bakıp bakıp duruyorum okadar zaman olmuşki bu testleri çift görmeyeliKessinlikleee varrrr hamişsin canımmm
Yasim 26 bu arada Cok tesekur ederim bunlar hic aklimama gelmemisti insallah gelisme saglarizda gerek kalmaz sizde hayirlisiyla meleginizi kucaginiza alin insallahYaşınız gençse doğal yolla bir süre deneyin tabi. Ya da sen yumurtalarını dondurabilirsin genç yaşta, ilerde tüp bebek denerseniz şansınız daha çok olur genç yaşta dondurulmuş embriyo ile. Ama sakın doğal yolla deneyeceğim diye yıllarını boşa geçirme tamam mı sonra pişman olma. Kadının yaşı çok önemli çünkü. Ben 42 yi bitirmek üzereyim 15 yıldır uğraşıyoruz doğal genelik, aşılama, tüp bebek derken bu yaşa geldik. Rabbime çok şükür şimdi gebeyim. İnşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun
Canım ben 27 yaşındayım 3 senelik evliyim iki kimyasal gebeliğim oldu her gittiğimiz doktor normal denesenizde çocuğunuz olur dedi ama benim artık kaygı boyutum çok yükselmişti yani olacağı varsada olmuyordu ilaç aşılama hepsini denedik ilk önce sonra dedimki böyle olmayacak yaşım gençken tüp bebeği deniyelim şuan çok şükür pozitifi gördük. Sana tavsiyem kendini en fazla 1 sene daha denemeye ver sonra tüp bebek dene boşuna yıpranıyorsun o süreçte. İnşallah tedavisiz olur ama gözünde korkmasın inan şu çift çizgiyi görünce diyosunki iyiki yapmışımAmin herkesin kucaklari dolu dolu olsun cifter cifter olsun ilk korunmadigim ay hamile kaldim 9 haftalik dusuk yasadim iki yildir korunmadim olmadi test verdik falan direk tup bebek dedi ama ben inaniyorum ki burdada sizlerin sayesinde basariya ulasmis bir cok insan var once cabalamak istiyirum emeksiz yemek olmaz ben cabaliyumda son care tup bebege gideyim diye dusunuyorum rabbim kimseleride o duruma dusurmesin dusenlere ecir sabir versin haplardan ignelerden ne denir bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Dayanamadık eşiminde zoruyla gittik kan verdim sonuç 32,68 :) çatlatma iğnesinden değildir dimi gözlerime inanamıyorum halaAyy kan testinden sonra sonucunu heyecanla bekliyor olacağım kuzum
Oyyy kıyamam sana bilirim o halleri, ben de hala bakıp bakıp duruyorum testeAy inşallah kuzummm inanamıyorum bakıp bakıp duruyorum okadar zaman olmuşki bu testleri çift görmeyeli
Ayyy hadi gözünüz aydın canım Allahım sağlıkla ilerletsin inşaallahDayanamadık eşiminde zoruyla gittik kan verdim sonuç 32,68 :) çatlatma iğnesinden değildir dimi gözlerime inanamıyorum hala
İğneyi hangi gün olmuştunuz 12gün geçtiyse üstünden büyük ihtimal değildirDayanamadık eşiminde zoruyla gittik kan verdim sonuç 32,68 :) çatlatma iğnesinden değildir dimi gözlerime inanamıyorum hala
Aminn canım müthiş bi his yaOyyy kıyamam sana bilirim o halleri, ben de hala bakıp bakıp duruyorum testeAllahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaallah
Çok Aminnn arkadaşımmAmiiiiinnn ecmain canım arkadaşımAllah bizi de bebişlerimizi de korusun
Teşekkür ederim canım benim inşallah güzel devam ederAyyy hadi gözünüz aydın canım Allahım sağlıkla ilerletsin inşaallahYok yok iğneden değildir bu
İğneyi 18 ağustos akşam yapmıştım. Emin olmak için yarın tekrar kan vereceğimİğneyi hangi gün olmuştunuz 12gün geçtiyse üstünden büyük ihtimal değildir
Çok büyük olasılık iğne değil ozaman hayırlı olsunn inşallah güzel güzel artarİğneyi 18 ağustos akşam yapmıştım. Emin olmak için yarın tekrar kan vereceğim
İnşallah canım benim teşekkür ederimÇok büyük olasılık iğne değil ozaman hayırlı olsunn inşallah güzel güzel artar
Saglikla kucaginiza alin insallah cok sevindim adinizaCanım ben 27 yaşındayım 3 senelik evliyim iki kimyasal gebeliğim oldu her gittiğimiz doktor normal denesenizde çocuğunuz olur dedi ama benim artık kaygı boyutum çok yükselmişti yani olacağı varsada olmuyordu ilaç aşılama hepsini denedik ilk önce sonra dedimki böyle olmayacak yaşım gençken tüp bebeği deniyelim şuan çok şükür pozitifi gördük. Sana tavsiyem kendini en fazla 1 sene daha denemeye ver sonra tüp bebek dene boşuna yıpranıyorsun o süreçte. İnşallah tedavisiz olur ama gözünde korkmasın inan şu çift çizgiyi görünce diyosunki iyiki yapmışım
Haftaya salı günü gideceğim inşaallah kuzum ama gün geçmiyorAminn canım müthiş bi his yakese görmeye nezaman gideceksinn
Tabiki tedbirli olun ama bence pozitif inşallahta öyle görürsünüz yarındaİnşallah canım benim teşekkür ederimYinede kendimi çok kaptrmak istemiyorum inşallah devamı güzel olur