2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yasim 26 bu arada Cok tesekur ederim bunlar hic aklimama gelmemisti insallah gelisme saglarizda gerek kalmaz sizde hayirlisiyla meleginizi kucaginiza alin insallah

Canım ben 27 yaşındayım 3 senelik evliyim iki kimyasal gebeliğim oldu her gittiğimiz doktor normal denesenizde çocuğunuz olur dedi ama benim artık kaygı boyutum çok yükselmişti yani olacağı varsada olmuyordu ilaç aşılama hepsini denedik ilk önce sonra dedimki böyle olmayacak yaşım gençken tüp bebeği deniyelim şuan çok şükür pozitifi gördük. Sana tavsiyem kendini en fazla 1 sene daha denemeye ver sonra tüp bebek dene boşuna yıpranıyorsun o süreçte. İnşallah tedavisiz olur ama gözünde korkmasın inan şu çift çizgiyi görünce diyosunki iyiki yapmışım

Dayanamadık eşiminde zoruyla gittik kan verdim sonuç 32,68 :) çatlatma iğnesinden değildir dimi gözlerime inanamıyorum hala
Ayyy hadi gözünüz aydın canım Allahım sağlıkla ilerletsin inşaallah Yok yok iğneden değildir bu

Saglikla kucaginiza alin insallah cok sevindim adiniza 2 senelik evleyim bu ay tam iki oldu kistan beridir kendimizce takviye aliriyoruz malesef bulundugumuz yerde cok ilgilenmediler baska ile sehir hastanesine gittik orda tup bebek merkezinde bu sonuclara ulastik morfolojiyi orda ogrendik demen gibi kendimize bir yil daha deneyelim takviyelerle falan baktik hic yol kat edemiyoruz artik care tup bebek diyecegiz

Birsey sorucam affiniza siginarak cok soru soruyorum ama gercekten haftalardir arastiyirum imprly gunduz ve maxi go yu aksam kullansam bir zarari olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…