2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

IMG_2933.jpeg
Kızlar üstteki 4. Gün alttaki şimdi yaptım 6.gün koyulaşma var gibi değil mi? Biraz kasık ağrılarım var ondan tekrarladım testi

Yaşınız gençse doğal yolla bir süre deneyin tabi. Ya da sen yumurtalarını dondurabilirsin genç yaşta, ilerde tüp bebek denerseniz şansınız daha çok olur genç yaşta dondurulmuş embriyo ile. Ama sakın doğal yolla deneyeceğim diye yıllarını boşa geçirme tamam mı sonra pişman olma. Kadının yaşı çok önemli çünkü. Ben 42 yi bitirmek üzereyim 15 yıldır uğraşıyoruz doğal genelik, aşılama, tüp bebek derken bu yaşa geldik. Rabbime çok şükür şimdi gebeyim🤲🤲🤲. İnşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun
Yasim 26 bu arada Cok tesekur ederim bunlar hic aklimama gelmemisti insallah gelisme saglarizda gerek kalmaz sizde hayirlisiyla meleginizi kucaginiza alin insallah 🤲🏻

Amin herkesin kucaklari dolu dolu olsun cifter cifter olsun ilk korunmadigim ay hamile kaldim 9 haftalik dusuk yasadim iki yildir korunmadim olmadi test verdik falan direk tup bebek dedi ama ben inaniyorum ki burdada sizlerin sayesinde basariya ulasmis bir cok insan var once cabalamak istiyirum emeksiz yemek olmaz ben cabaliyumda son care tup bebege gideyim diye dusunuyorum rabbim kimseleride o duruma dusurmesin dusenlere ecir sabir versin haplardan ignelerden ne denir bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun 🤲🏻
Canım ben 27 yaşındayım 3 senelik evliyim iki kimyasal gebeliğim oldu her gittiğimiz doktor normal denesenizde çocuğunuz olur dedi ama benim artık kaygı boyutum çok yükselmişti yani olacağı varsada olmuyordu ilaç aşılama hepsini denedik ilk önce sonra dedimki böyle olmayacak yaşım gençken tüp bebeği deniyelim şuan çok şükür pozitifi gördük. Sana tavsiyem kendini en fazla 1 sene daha denemeye ver sonra tüp bebek dene boşuna yıpranıyorsun o süreçte. İnşallah tedavisiz olur ama gözünde korkmasın inan şu çift çizgiyi görünce diyosunki iyiki yapmışım❤️

Canım ben 27 yaşındayım 3 senelik evliyim iki kimyasal gebeliğim oldu her gittiğimiz doktor normal denesenizde çocuğunuz olur dedi ama benim artık kaygı boyutum çok yükselmişti yani olacağı varsada olmuyordu ilaç aşılama hepsini denedik ilk önce sonra dedimki böyle olmayacak yaşım gençken tüp bebeği deniyelim şuan çok şükür pozitifi gördük. Sana tavsiyem kendini en fazla 1 sene daha denemeye ver sonra tüp bebek dene boşuna yıpranıyorsun o süreçte. İnşallah tedavisiz olur ama gözünde korkmasın inan şu çift çizgiyi görünce diyosunki iyiki yapmışım❤️
Saglikla kucaginiza alin insallah cok sevindim adiniza 🌸 2 senelik evleyim bu ay tam iki oldu kistan beridir kendimizce takviye aliriyoruz malesef bulundugumuz yerde cok ilgilenmediler baska ile sehir hastanesine gittik orda tup bebek merkezinde bu sonuclara ulastik morfolojiyi orda ogrendik demen gibi kendimize bir yil daha deneyelim takviyelerle falan baktik hic yol kat edemiyoruz artik care tup bebek diyecegiz 🤲🏻

Birsey sorucam affiniza siginarak cok soru soruyorum ama gercekten haftalardir arastiyirum imprly gunduz ve maxi go yu aksam kullansam bir zarari olurmu

X