2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ah bilmez miyim ya normalde kan günüm salı benimde ama dayanabilene aşk olsun tabi😂😂 beta değerinize göre mi kese gününüzü veriyor doktor kuzum
Canım ilk kan testi için transferden 10 gün sonraya çağırmıştı, kan değerim pozitif olunca 10 gün sonra da kontrole gel keseyi görelim dedi 😉

Eskiden folik asit mi varmış ya 🤣🤣🤣 bir doktor şey demişti hep bu hiperaktif çocuklar bu yüzden demişti. Ne kader doğru tabi bilmiyorum bilimsel makalelere bakmak lazım
Haklısın canım, bende araştırmıştım kimyasal folik asitlerin bebeğe yarardan çok zarar verdiğini okumuştum. O yüzden sentetik olmayan metilfolat formunda, fazlalığı vücuttan atılan bir folik asit kullanıyorum şimdi. Birgebeningünlüğü sayfasından temin ediyorum onu da..

Haklısın canım, bende araştırmıştım kimyasal folik asitlerin bebeğe yarardan çok zarar verdiğini okumuştum. O yüzden sentetik olmayan metilfolat formunda, fazlalığı vücuttan atılan bir folik asit kullanıyorum şimdi. Birgebeningünlüğü sayfasından temin ediyorum onu da..
MaşaAllah canım ya bende bir bakayım o sayfaya 🥰🥰🥰🥰🥰 bilmiyordum 🌺

Canım ilk kan testi için transferden 10 gün sonraya çağırmıştı, kan değerim pozitif olunca 10 gün sonra da kontrole gel keseyi görelim dedi 😉
12.gün kana çağırdı demekki 1hafta 10 gün sonrada keseye çağırcak sağol kuzum valla heycandan hepsi bisnda çıksa aradan diyorum😂 bide çift tek mi çok merak ediyorum ya😅

12.gün kana çağırdı demekki 1hafta 10 gün sonrada keseye çağırcak sağol kuzum valla heycandan hepsi bisnda çıksa aradan diyorum😂 bide çift tek mi çok merak ediyorum ya😅
Aklımı okuyosun arkadaşım 😀😀 Bende içimden keşke bir anda kalp atışını duyacak şekilde gelişse de biraz daha rahat nefes alsam diyorum 😅😀

Bana cuma günü 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilcek cuma günü ya çok heyecanlıyım hastane de yarın arıcakmış bilgi vermek için
Donmuş mu olacak seninde canım ? Evet çok heycanlı bi olay ama sonrası dahada heycanlı emin ol hep pozitif düşün ben hep olumlu olcak diye düşündüm inşallah ssnide tutar❤️

Bak kuzucum bir de folik asit ile merilfolat formundaki folik asitin farkını araştır internetten, için rahat etsin 🌸🤗
Allah razı olsun canım bak bir bilgi daha öğrendim bugün bana faydası oluyor bu formun gerçekten 🙃🙃🙃 teşekkür ediyorum 🥰🥰🥰

Selamun aleyküm kızlar ben Neslihan 29 yaşındayım. 3 senedir evliyim ama hamile kalamadım bu yüzden tüp bebek tedavisine başladık. Bu ilk denemem ve 23 ağustosta taze transfer yapıldı. 1 Eylülde test yaptırmam gerekiyor. Allah’ın izniyle pozitif çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum 🤲🤲
Rabbim anne olmayı nasip etsin size de 🙏 ben de çift embriyo transferi olcam ayın 1 inde 🙏 test yapmadınız mı evde hiç

Sen ne durumdasın canım yakın tarihlerimiz senle evde testle devam ediyorum bende kan gününe kadar😍
Ben dün yaptım silik cıktı. 1 tane daha var testim onu da yarın yapıcam. Cuma da kan vericem artık 2 güne bi degerlerimi kontrol edicem. Burda kadın doğum da yok ben halledecem. Sonra da kese için merkeze geceriz

X