Aminn cümlemizeRabbim anne olmayı nasip etsin size deben de çift embriyo transferi olcam ayın 1 inde test yapmadınız mı evde hiç
Sabrını alkışlıyorumAminn cümlemizeYok kendimi zor tutuyorum ama sonucundan korkuyorum o yüzden evde yapmadım hiç
InşaallahSabrını alkışlıyorumben hayatta dayanamam 8 senedir bekliyorum . İnşallah sonucun güzel olur
Amin inşallahInşaallahRabbim size de bu sefer güzel haber almayı nasip etsin
Ay kuzu metilfolat olacak yanlış yazmışımAllah razı olsun canım bak bir bilgi daha öğrendim bugün bana faydası oluyor bu formun gerçektenteşekkür ediyorum
Neslihancım hoşgeldinSelamun aleyküm kızlar ben Neslihan 29 yaşındayım. 3 senedir evliyim ama hamile kalamadım bu yüzden tüp bebek tedavisine başladık. Bu ilk denemem ve 23 ağustosta taze transfer yapıldı. 1 Eylülde test yaptırmam gerekiyor. Allah’ın izniyle pozitif çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Aminn haber et muhakkakYok taze transfer benim . Olumlu düşünüyorum inşallah rabbim nasip eder
Mantıklı csnım bende 4. Ve 6.gün yaptım koyulaşmasını gördüm bugün testlerimi atmıştım buraya zaten. Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum sonucunu muhakkak yaz banaBen dün yaptım silik cıktı. 1 tane daha var testim onu da yarın yapıcam. Cuma da kan vericem artık 2 güne bi degerlerimi kontrol edicem. Burda kadın doğum da yok ben halledecem. Sonra da kese için merkeze geceriz
Bugün nasılsınnnnnnn ??Kızlar karından iğne yaparken ayakta mı oturarak mı yapıyorsunuz.hep ayakta yapardım daha gergin olduğu içinmidir nedir oturarak deneyeyim diyince o daha rahat oldu sanki.
Kaçıncı gün embriyosu canım inşallh güzel sonuçlar alırsın helal olsun valal bende dayanamayanlardanımAminn cümlemizeYok kendimi zor tutuyorum ama sonucundan korkuyorum o yüzden evde yapmadım hiç
Aleykümselam neslihan. Hoşgeldin. Rabbim tez zamanda güzel betalar, keseler, kalp atışları güzel doğumlar nasip etsinSelamun aleyküm kızlar ben Neslihan 29 yaşındayım. 3 senedir evliyim ama hamile kalamadım bu yüzden tüp bebek tedavisine başladık. Bu ilk denemem ve 23 ağustosta taze transfer yapıldı. 1 Eylülde test yaptırmam gerekiyor. Allah’ın izniyle pozitif çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Ben adet oldum maalesef
Tamm canim yazalim gelismeleri birbirimizeMantıklı csnım bende 4. Ve 6.gün yaptım koyulaşmasını gördüm bugün testlerimi atmıştım buraya zaten. Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum sonucunu muhakkak yaz bana
Canımcım kanaman vs yok ise endişelenme ve dinlen ama kendini dinleme lütfen, geçmiş olsunKIZLAR karnim cok siddetli adet olcakmisim gibi agriyo normalmi bu biraz siddetli olunca korktum
Canım üzülme diyemeyeceğim ama olanda hayır olduğunu düşünmeni isterim. Allah gönlüne ferahlık ve yeniden başlama gücü versinBen adet oldum maalesefinşalallah sizin pozitif olurr lekelenmelerden sonra adet kanamam geldi
Nasil dinlemiyim cok siddetli ayakta duramadimCanımcım kanaman vs yok ise endişelenme ve dinlen ama kendini dinleme lütfen, geçmiş olsun
Tez zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini de alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok, olacak ben gerçekten inanıyorum. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınBen adet oldum maalesefinşalallah sizin pozitif olurr lekelenmelerden sonra adet kanamam geldi
Şu an hala aynı şiddette ağrıyor mu canım? Kanaman filan yok değil mi? Gaz sancısıyla filan karıştırıyor olabilir misin? Yine de uzanmaya çalış biraz hadi kuzum..Nasil dinlemiyim cok siddetli ayakta duramadim
Teşekkür ederim canım yarın görüşeceğim sağlık ocağıylacanım oksaparı devlet karşılıyor ben sadece reçete parası 180TL ödedim sadece sağlık ocağına yazdırabilirsin