Günaydın Listeye beni de ekleyebilir misiniz 27 yaş transfer 22 Ağustos sonuç 4 EylülBen Bursa da PembeMavi hastanesinde tedavi oluyorum
rabbim yardımcın olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Listeye beni de ekleyebilir misiniz 27 yaş transfer 22 Ağustos sonuç 4 EylülBen Bursa da PembeMavi hastanesinde tedavi oluyorum
rabbim yardımcın olsun canım
Yaşınız gençse doğal yolla bir süre deneyin tabi. Ya da sen yumurtalarını dondurabilirsin genç yaşta, ilerde tüp bebek denerseniz şansınız daha çok olur genç yaşta dondurulmuş embriyo ile. Ama sakın doğal yolla deneyeceğim diye yıllarını boşa geçirme tamam mı sonra pişman olma. Kadının yaşı çok önemli çünkü. Ben 42 yi bitirmek üzereyim 15 yıldır uğraşıyoruz doğal genelik, aşılama, tüp bebek derken bu yaşa geldik. Rabbime çok şükür şimdi gebeyim. İnşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursunAmin herkesin kucaklari dolu dolu olsun cifter cifter olsun ilk korunmadigim ay hamile kaldim 9 haftalik dusuk yasadim iki yildir korunmadim olmadi test verdik falan direk tup bebek dedi ama ben inaniyorum ki burdada sizlerin sayesinde basariya ulasmis bir cok insan var once cabalamak istiyirum emeksiz yemek olmaz ben cabaliyumda son care tup bebege gideyim diye dusunuyorum rabbim kimseleride o duruma dusurmesin dusenlere ecir sabir versin haplardan ignelerden ne denir bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Verdim kuzum 96 dan 276 ya çıktı şükür Haftaya salı da kese randevum var ❤Günaydıııınn canım sen ne yaptın ikinci testi verdin demi takip edemedim kaç çıktı sonucun
Oyyy o minnoşun kalbi atmaya bile başlamış maşaallah barekallah İnşaallah diğeri de gelişir kuzum, Allah gönlüne göre versin Endişelenme bişeycik olmazArkadaşlar bende dün keseyi gördüm ve yanında bir kese daha vardı ama gelişip gelişmeyeceğini ALLAH biliyor umarım sağlıkla oda gelişir Alttan muayene olduğum için bir kesenin içinde kalp atışı oluşmaya başlamış ama dinleyemedik çok küçük olduğu için birdaha gittiğimde kalp atışlarını Sağlıkla beraber duyarım İNŞALLAH Çok Aminnn Çok ŞÜKÜR
Fakat akşam evde gene korktum eşimin elinde bişey vardı karşıdan geliyordu çığlığı bastım birşey olmaz sanırım böyle korkulardan Yaşayan bilen varmı arkadaşlar
İsteyen herkes de bende sağlıkla bebişlerimizi kucamıza alalım Çok Aminnn
İki gün sonra tekrar deneyin erkendir belki daha canım3.gün embriyosu 7.gün kaset testi negatif..
Canım 3. gün embriyosu biraz daha geç çıkıyor idrarda, ben 5. gün çift embriyo transferi oldum. 6. gün ilk idrarla erken gebelik testinde negatif görmüştüm. Sonra kaset test yapıp pozitifi gördüm. Yani senin için erken olabilir, moralini bozmak üzülmek için erken..3.gün embriyosu 7.gün kaset testi negatif..
Ben bunu bilmiyordum ya haftaya oksapar ve progestan bitecek bi gideceğim inşaAllah çok teşekkür ediyorum. Neden sürekli para dökeyim ki ona vereceğim parayı minnoşuma kıyafetler alırım teşekkür ederim Allah razı olsunYazar canım ben yazdırıyorum hepsini
Ay insan böyle görünce heyecanlanıyor Rabbim sen büyüksün inşaAllah ya benim yüklediğim programa göre 25 nisan görünüyor tabi kalp atışından sonra asıl gelişimi daha net belli olur güzel güzel anne olalımKızlar 2024 nisan anneleri grubuna beklıyorum sizi nisana denk gelenler
Mayıs başlarıda kabul müüKızlar 2024 nisan anneleri grubuna beklıyorum sizi nisana denk gelenler
merhabalar kaset testide yine 6. Günde mi yaptınızCanım 3. gün embriyosu biraz daha geç çıkıyor idrarda, ben 5. gün çift embriyo transferi oldum. 6. gün ilk idrarla erken gebelik testinde negatif görmüştüm. Sonra kaset test yapıp pozitifi gördüm. Yani senin için erken olabilir, moralini bozmak üzülmek için erken..
Canım sen kan verdin miiAyy benim de 25 agustos yarin sabah yapmak istiyorum ama test yok yasadigim yerde saka gibi keske istanbuldan alsaydim..
İlk ikisi de negatif olmuştu. Pozitife döneceğini düşünmüyorum. Sadece merkezimi anlamıyorum ısrarla 3.gün embriyosu koyuyorlar 5.güne gider mi gitmez mi bakmıyorlar bu son donmuş embriyomdu. Değiştiricem merkezimiCanım 3. gün embriyosu biraz daha geç çıkıyor idrarda, ben 5. gün çift embriyo transferi oldum. 6. gün ilk idrarla erken gebelik testinde negatif görmüştüm. Sonra kaset test yapıp pozitifi gördüm. Yani senin için erken olabilir, moralini bozmak üzülmek için erken..
Evet deneyeceğim inşallah bakalım.İki gün sonra tekrar deneyin erkendir belki daha canım
Aminnn canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH alttan muayenede baktık ama üstten gözükmeyebilirmiş Çok ŞÜKÜR herşeye panik oluyorum ama olmasın ALLAH KORUSUN arkadaşım ALLAH isteyen herkese sana bana sağlıkla kucağımıza aldımız günleri göstersin Çok AminnnOyyy o minnoşun kalbi atmaya bile başlamış maşaallah barekallah İnşaallah diğeri de gelişir kuzum, Allah gönlüne göre versin Endişelenme bişeycik olmaz
Evet kaset testi de hemen arkasından yaptım, birgebeningünlüğü nden almıştım. Onun testleri çok hassas, erken gebelik testinde bile çıkmadı ama onda çıktı. Yine de senin için erken bence 2 gün bekle canımmerhabalar kaset testide yine 6. Günde mi yaptınız
Amiiiiinnn ecmain canım arkadaşım Allah bizi de bebişlerimizi de korusunAminnn canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH alttan muayenede baktık ama üstten gözükmeyebilirmiş Çok ŞÜKÜR herşeye panik oluyorum ama olmasın ALLAH KORUSUN arkadaşım ALLAH isteyen herkese sana bana sağlıkla kucağımıza aldımız günleri göstersin Çok Aminnn
Hayir test yapyim pozitif cikti cuma veririm gibiCanım sen kan verdin mii