2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yaşınız gençse doğal yolla bir süre deneyin tabi. Ya da sen yumurtalarını dondurabilirsin genç yaşta, ilerde tüp bebek denerseniz şansınız daha çok olur genç yaşta dondurulmuş embriyo ile. Ama sakın doğal yolla deneyeceğim diye yıllarını boşa geçirme tamam mı sonra pişman olma. Kadının yaşı çok önemli çünkü. Ben 42 yi bitirmek üzereyim 15 yıldır uğraşıyoruz doğal genelik, aşılama, tüp bebek derken bu yaşa geldik. Rabbime çok şükür şimdi gebeyim. İnşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun

Oyyy o minnoşun kalbi atmaya bile başlamış maşaallah barekallah İnşaallah diğeri de gelişir kuzum, Allah gönlüne göre versin Endişelenme bişeycik olmaz

3.gün embriyosu 7.gün kaset testi negatif..
Canım 3. gün embriyosu biraz daha geç çıkıyor idrarda, ben 5. gün çift embriyo transferi oldum. 6. gün ilk idrarla erken gebelik testinde negatif görmüştüm. Sonra kaset test yapıp pozitifi gördüm. Yani senin için erken olabilir, moralini bozmak üzülmek için erken..

Yazar canım ben yazdırıyorum hepsini
Ben bunu bilmiyordum ya haftaya oksapar ve progestan bitecek bi gideceğim inşaAllah çok teşekkür ediyorum. Neden sürekli para dökeyim ki ona vereceğim parayı minnoşuma kıyafetler alırım teşekkür ederim Allah razı olsun

Kızlar 2024 nisan anneleri grubuna beklıyorum sizi nisana denk gelenler
Ay insan böyle görünce heyecanlanıyor Rabbim sen büyüksün inşaAllah ya benim yüklediğim programa göre 25 nisan görünüyor tabi kalp atışından sonra asıl gelişimi daha net belli olur güzel güzel anne olalım

merhabalar kaset testide yine 6. Günde mi yaptınız

İlk ikisi de negatif olmuştu. Pozitife döneceğini düşünmüyorum. Sadece merkezimi anlamıyorum ısrarla 3.gün embriyosu koyuyorlar 5.güne gider mi gitmez mi bakmıyorlar bu son donmuş embriyomdu. Değiştiricem merkezimi

Oyyy o minnoşun kalbi atmaya bile başlamış maşaallah barekallah İnşaallah diğeri de gelişir kuzum, Allah gönlüne göre versin Endişelenme bişeycik olmaz
Aminnn canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH alttan muayenede baktık ama üstten gözükmeyebilirmiş Çok ŞÜKÜR herşeye panik oluyorum ama olmasın ALLAH KORUSUN arkadaşım ALLAH isteyen herkese sana bana sağlıkla kucağımıza aldımız günleri göstersin Çok Aminnn

Pembemavide tedavi gören oldu mu beni embriyo için 2. Gün arayacaklar dediler 1. Gün arayan olmaz mı ya çok merak ediyorum

merhabalar kaset testide yine 6. Günde mi yaptınız
Evet kaset testi de hemen arkasından yaptım, birgebeningünlüğü nden almıştım. Onun testleri çok hassas, erken gebelik testinde bile çıkmadı ama onda çıktı. Yine de senin için erken bence 2 gün bekle canım

Amiiiiinnn ecmain canım arkadaşım Allah bizi de bebişlerimizi de korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…