2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İlk ikisi de negatif olmuştu. Pozitife döneceğini düşünmüyorum. Sadece merkezimi anlamıyorum ısrarla 3.gün embriyosu koyuyorlar 5.güne gider mi gitmez mi bakmıyorlar bu son donmuş embriyomdu. Değiştiricem merkezimi
Eğer merkezine güvenmiyorsan mutlaka değiştir canım. Benim doktorum tutmayan gebeliklerle laboratuvar değiştirilmesini tavsiye ediyor mutlaka; çünkü işin embriyolog kısmı en önemli kısımlarındanmış. Allahım güzel gönlüne göre versin, mücadeleni büyük sevinçlere çevirsin canım 💫🤲🏻 Yalnız yine de yarın ya da öbürgünü bekle test için derim ben..

Evet kaset testi de hemen arkasından yaptım, birgebeningünlüğü nden almıştım. Onun testleri çok hassas, erken gebelik testinde bile çıkmadı ama onda çıktı. Yine de senin için erken bence 2 gün bekle canım
Bugün benım 5. Günüm erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var. Ama 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal onun etkisi hala devam ediyor çnkü dün de yapmıştım ne koyulaşma var ne bişe umudum azalmaya başladı zaten sıfır belirti gidiyorum

Bugün benım 5. Günüm erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var. Ama 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal onun etkisi hala devam ediyor çnkü dün de yapmıştım ne koyulaşma var ne bişe umudum azalmaya başladı zaten sıfır belirti gidiyorum
Igne etkisi oldugunu dusunmuyorum ovitrelle perspektifinde 10 gün diyor etkisine

Kızlar benim transferin 12. Gününe kadar tek belirtim olan göğsüm aşırı hassaslaşmişti ve şişmişti ama şuan o hassaslık gitti keseye kadar dahada artması gerekmiyormuydu ya ben nasıl dayancam Eylül'ün 4üne kadar 😂 benm gibi olan var mııı. Belirti aramak saçma biliyorum ama beklerken de insanın içinin rahatlaması gerekiyor 🥺
Canım bende henüz kese görmedim 13 eylülde çağırdılar ama göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Daha çok kasık sancısı ve mide yanması yaşıyorum. Herkeste aynı belirtiler olmuyor ondandır yaşamamamız :)

Çatlatms iğnesinin etkisi kalmamıştır kuzum ya 🙄 Bence o bebiş 🥰

Kızlar merhabalar. Bugün transfer sonrası 6. Günüm ve bu sabah peçeteye gelen kahverengi lekelenmem oldu. Endişelenmeme gerek yok değil mi? inşallah güzel şeyler oluyordur 🙏🏻
Canım endişelenmene gerek yok, bende de oldu 2 kere.. Doktor ilaçlarda değişiklik yaptı sadece. Çoğumuzda oluyor. Dinlen ama sıkıntı yapma 🌸

Canım bende henüz kese görmedim 13 eylülde çağırdılar ama göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Daha çok kasık sancısı ve mide yanması yaşıyorum. Herkeste aynı belirtiler olmuyor ondandır yaşamamamız :)
Yok aslında ben neden bir belirti yaşamadım diye değilde olan belirtim neden gitti acaba diye şüphede kaldım 😂😂

10. gün 96 çıktı canım; ama bu değerler kişiden kişiye değişiyor. Aynı gün 70 lerde çıkan da vardı 270 lerde çıkan da.. 😉
Bende 2.kan için biraz bekleyeyim diyorumda güzel bi değer görmek için inşallahh salı günü işe başlayacağım pazartesi 11.günüm kan vereyim bende ozaman sağol canım cevapladığın için.🌺🥰

Bende 2.kan için biraz bekleyeyim diyorumda güzel bi değer görmek için inşallahh salı günü işe başlayacağım pazartesi 11.günüm kan vereyim bende ozaman sağol canım cevapladığın için.🌺🥰
Rica ederim canım ne demek 🤗 Güzel artışlar gör inşaallah 🌸💫🥰

X