2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ah insallah ya bakalim pazar aksamini bekliyorum, cok tesekkur ederim

Ama hepsını aynı anda yazamıyorlarmıs ben de pahalısını secıyordum yazdırırken

Kusura bakma cok zorladım gibi oldu vallahı cok para dokuyoruz halımızden biz anlarız amacım sadece yol göstermek
Tabiki canım haklısın hiç bilmiyordum kadın dogumcularin yazdığını Acibademe bir ton para dökünce bedavaya alabileceğim hiç aklıma gelmemişti daha alabilirsek tabi

Ben de göğşen hocaya gidiyorum.Reglimin 2.gunu gidecegim Eylül ayı ortası gibi.İnsallah tutmustur

Canım tüp bebek mi deneyeceksiniz? Benim eşimin sonucu çok daha kötüydü morfoloji 0 dı. Coenzim Q 10 kullandık bir süre hem o hem ben. Tüp bebek ile hiçbir sorun olmadan gebelik olur Allahın izniyle sizin de. Doğal yolla çok zor oluyor sperm yumurtaya ulaşamadığı ulaşsa da dölleyemediği için ama imkansız değil. Ben kalmıştım gebe doğal yolla da birkaç kez ama devam etmedi gebeliklerim. Attığın fotolardan proxeed plus un içeriği daha iyi. Eşine her gn bir avuç çiğ kuruyemiş ( fındık, badem, kuru üzüm, incir, kabak çekirdeği) ve keçiboynuzu tozu da yedir günlük canım. Kuruyemişler kesinlikle kavrulmamış tuzsuz yani çiğ olacak. Keçi boynuzu tozunu bir kaşık ister öylece yutabilir ister süte ya da suya karıştırıp içebilir. En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Aile hekımı yazıyor bana da
ama kadın dogumcu her seferınde oyle dedı ankaradayken hepsı aynı anda yazılmaz diyodu
Ben de şu an Ankara’da annemdeydim transferden beri. Burda annemlerin aile hekimine misafir hasta olarak yazdırıyorum bir sorun olmuyor. Ama sıkıntı yaşayanları çok duydum. İnsanı niye zorluyorlar ki yazın işte zaten dünya masraf yapmışız ve sonuçta sigortamız var. Kimisi yazıyor kimisi yazmıyor kimisi hepsini birden yazmıyor garip yani

Düşük tehditi yazıyorlar tanıya canım

Amin herkesin kucaklari dolu dolu olsun cifter cifter olsun ilk korunmadigim ay hamile kaldim 9 haftalik dusuk yasadim iki yildir korunmadim olmadi test verdik falan direk tup bebek dedi ama ben inaniyorum ki burdada sizlerin sayesinde basariya ulasmis bir cok insan var once cabalamak istiyirum emeksiz yemek olmaz ben cabaliyumda son care tup bebege gideyim diye dusunuyorum rabbim kimseleride o duruma dusurmesin dusenlere ecir sabir versin haplardan ignelerden ne denir bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…