2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amin herkesin kucaklari dolu dolu olsun cifter cifter olsun ilk korunmadigim ay hamile kaldim 9 haftalik dusuk yasadim iki yildir korunmadim olmadi test verdik falan direk tup bebek dedi ama ben inaniyorum ki burdada sizlerin sayesinde basariya ulasmis bir cok insan var once cabalamak istiyirum emeksiz yemek olmaz ben cabaliyumda son care tup bebege gideyim diye dusunuyorum rabbim kimseleride o duruma dusurmesin dusenlere ecir sabir versin haplardan ignelerden ne denir bilmiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun 🤲🏻
Arkadaşlar elimde 3 adet cetrotide var ilgilenen varsa uygun fiyatta yardımcı olurum

Sevgili arkadaşlar bir sorum olacak. Saat 12yi geçtiği için dün diye yazıyorum 2. transferim gerçekleşti. Bu sefer 2 embriyo yerleştirildi. Bütün gün yattığım yerden kalkmadım ama akşam 2 kere hafif lekelenmem oldu koyu değil ama lekelenme. Transfer günü böyle bir şey yaşanması normal mi?

Çok ilginç canım ne diyeyim 🤷‍♀️
Evet özel hastaneye 350 tl muayene ücreti verdim hepsini yazdı bana tanı düşük tehdidi idi aile hekimini şimdi değiştirdim bakalım bir de onda deneyeceğim
Sevgili arkadaşlar bir sorum olacak. Saat 12yi geçtiği için dün diye yazıyorum 2. transferim gerçekleşti. Bu sefer 2 embriyo yerleştirildi. Bütün gün yattığım yerden kalkmadım ama akşam 2 kere hafif lekelenmem oldu koyu değil ama lekelenme. Transfer günü böyle bir şey yaşanması normal mi?
brn de öyle bir şey olmadı 7. Günü olmuştu ama ilk günü bir şeyOlmadı

2 kere transfer yapıldı hiçbirinde böyle birşey yaşamadım canım

Canım transfer günü hemşire bana az da olsa kanamaların kahverengi lekelenmelerin olabilir endişe etme demişti ama ben yaşamadım

Doktorum transfer yapılırken vajinaya yerleştirdikleri alet ile ilgili bir tane kılcal damarın hassas olduğunu o damarın hafif kanama yapabileceğini korkmamam gerektiğini söylemişti. Gerçi kanamam olmadı ama onunla da ilgili olabilir diye yazmak istedim.

Kızlar eşler arasında kan uyuşmazlığı varsa 28. haftada iğne olunuyormuş; ama kanama vs var ise o durumda daha öncesinde iğne olunuyormuş. Hemşireden bilgi aldım size de iletmek istedim 😉💐

Ah insallah ya bakalim pazar aksamini bekliyorum, cok tesekkur ederim
Canımm bendede belirti aman aman olmamıştı pozitifi gördüm hatta hala aman aman belirtim yok yeni yeni başlıyor pozitifi göreli 10 günü geçti düşün İNŞALLAH isteyen herkes sen ben sağlıkla bebişleri kucaklarız Çok Aminnn🙏🦋🐬

Canımm bendede belirti aman aman olmamıştı pozitifi gördüm hatta hala aman aman belirtim yok yeni yeni başlıyor pozitifi göreli 10 günü geçti düşün İNŞALLAH isteyen herkes sen ben sağlıkla bebişleri kucaklarız Çok Aminnn🙏🦋🐬
Icim rahatladi insallah bende sizin gibi yazarim buraya

Normal canım benimde çok az. Kanama leke gibide sayılır gelmişti doktorum olabilir demişti en baştan içini ferah tut sağlıklı iyi pozitif haberler alalım Çok Aminnn🙏🦋🐬

Arkadaşlar bende dün keseyi gördüm ve yanında bir kese daha vardı ama gelişip gelişmeyeceğini ALLAH biliyor umarım sağlıkla oda gelişir Alttan muayene olduğum için bir kesenin içinde kalp atışı oluşmaya başlamış ama dinleyemedik çok küçük olduğu için birdaha gittiğimde kalp atışlarını Sağlıkla beraber duyarım İNŞALLAH Çok Aminnn Çok ŞÜKÜR
Fakat akşam evde gene korktum eşimin elinde bişey vardı karşıdan geliyordu çığlığı bastım birşey olmaz sanırım böyle korkulardan Yaşayan bilen varmı arkadaşlar
İsteyen herkes de bende sağlıkla bebişlerimizi kucamıza alalım Çok Aminnn🙏🦋🐬

X