2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Valla hiçbir doktora güvenim kalmadı benim az önce aradım bugün için randevu talep ettim kalan embriyo hakkında konuşmak ve neden böyle olduğu hakkında konuşmak için ama doktor hanım ayın 31 ile kadar dolu imiş.. tedaviye başlamak için görüşmek istiyorum dediğimizde hemen randevu veriliyor nedense.. kuzum 2 kez yapmaya me maddi durumum kaldı nede psikolojik durumum ortada hiçbir şey yok 90.000 TL para gitti.

4 gündür süren lekelenme neden olur acaba bilginiz var mı? Yaşayan var mı bunu? Transferin 7.gününden beri devam ediyo. Soruyorum hemşireye normal diyo başka da bişey demiyolar. Bazısına progesteron düzeyini arttırmışlar 3 defa sordum bişey demediler. Artık sinirim bozuldu her tuvalete gidişimde kahverengi akıntı görmekten.

Şimdi daha iyi anladım canım senin yumurtalar olgunlaşmadığı için sorun olmuş. Eşinin sayı ve hareket problemi ya da senin amh değerinle pek ilgili değil gibi. Canım tüp bebek tedavisinde yumurtaların birbirine senkronize olmasını ister doktorlar. Yani 8 yumurtanın da yaklaşık aynı mm de olmasını isterler. Ama bazen öyle olmayabiliyor. 21 ve 18 mm dışındakilerin olgun olmadığı belli zaten. Bazen yumurtanın içinde olduğu folikül yani sıvı dolu yapının mm si ölçüldüğünde olgun görünüyor ama toplandıktan sonra yumurta ı sıvı dolu kesecikten çıkınca bakıyorlar ki olgun değil. Olgun olmayan da döllenemez. Bu çözülemeyecek bir sorun değil kuzum merak etme. O tek embriyo inşallah tutar. Doktorun senin vücudunu tanıyıp ona göre tedavi vermesi gerek. Ben zaten çok küçük olan yumurtaları neden topladılar ona anlam veremedim. Rabbim yardımcın olsun kuzum. O tek kalan embriyo 3. ya da 5. güne gelebildi mi?

Son düzenleme:
Çok haklısınız maddi olarak ayrı manevi olarak ayrı zor.kalbinizdeki ,aklınızdaki ne ise umarım Allah bir an evvel nasip eder

Reactions: s19
Öncelikle sizi o kadar iyi anlıyorum ki ne kadar yorgun ve bitik olduğunuzu ruhen ... Öncelikle güzel bir abdest alın mübarek cuma günü oturun ve dua edin içinizi bu dökün Allah'a bismillah deyin ... Azıcık size kendimden bahsedeyim 6 ci denemi yapacağım hayırlısı ile bu ay ... İlk denememde emriyolarim hepsi öldü dediler aynen siizin gibi sonrası çıkan yumurta sayısı 4.7 arası her tedavide 2 ci gün transferi yapıyorlar bu arada hep çünkü emriyolarimiz 2 yada 1 tane kalıyor oldu oldu olmadı çok üzgünüm diyor doktor ne bir vitamin ne de Sprem durumlarına bakılıyordu tabikii bilmiyoruz hiç bişey .. o kadar guvenmişiz ki arkadaş tavsiyesi ile en son gittiğim hoca size normal yollardan bir kadın nasıl hamile kalırsa o yapılmış dedi tüp Bebek tedavisi bu değil dedi ... tabiki düşünün ben ne komalara girdim hayatımızda herşey sebepler dairesinde oluyor ... Herşeyin bir vakti zamanı var .. Hadi başladık tedaviye vitaminlere prp yapıldı.. 10 yumurta çıktı 9 tanesi dolu ( çip yöntemi yapıldı) ( piezzo elektrik yapıldı ) ve 3 cû günde 7 tane emriyom vardı mucize gibi ve 5 ci güne gidelim denildi ... Ve rahim flimi rahim t şeklinde ve darlık varmış bu şekilde emriyo yerleşemez dedi.. histeroskopi yapıldı şimdi dondurulmuş embriyo transferim için gün bekliyorum ... Lütfen hangi şehirdesiiniz bilmiyorum yaşınız kaç ama başka doktorlarada gidin görüşün araştırın körü körüne bir doktorla kalmayın pes etmeyin.. ben 4 doktor değiştirdim onlar paralarını alsınlar yeter benim senelerim gitti ... Umudumuzu yitirmeyin ... Allah'ım tez zamanda hepimizin kucaklarimizi doldursun ...

Allah razı olsun çok sağ ol.. Allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürsün daha fazla bekletip, uğraştırmasın 1 embriyo var elimizde bakalım yarın arayıp ne diyecekler inşallah güzel haberler alırız cuma hürmetine

Canım kan sulandırıcılar böyle kanamalara sebep olabiliyormuş. Kanaman fazla ve kıpkırmızı olmadıkça telaşlandırmıyor hemşireler kişiyi. 9 ay kanaması devam etti kuzenimin, sen endişelenme. Sorunlu bir kanama olsa doktor müdahale ederdi.

Kan sulandırıcı coraspin kullanıyodum lekelenme başlayınca bıraktırdılar ama hala devam ediyo her gün az az adet sancım gibi bişeyim de hiç yok zaten adet gibi bişey de değil ama insan çok tedirgin oluyor saol canım cevabın için

Yaa canım sende ne zorluklar atlatmışsın, Rabbim seni tez vakitte sevindirsin, kucağını doldursun inşaallah

Hiç duymadığım için tedirgin oluyorum ya pazartesi günü transfer olmuştum 4.gün embryosu iyi kalitede demişlerdi
Evet bende çok fazla duymadım ama transfer edilmeyecek hiçbir şeyi doktorlar transfer etmezler demek ki gebelik oluşturabilicek bir embriyo o yüzden tedirgin olmayın lütfen zaten kalitesi de iyiymiş inşallah gebelikle sonuçlanır

İnşallah amin teşekkür ederim

Aminnn canım benim Yılgınlığını anlayabiliyorum, çok da haklısın ama Allah ol der oluverir. Sen dua et ve umutlu ol ve bu defa olmaz ise başka bir doktor ile dene.

İnşallah canım sağolasın hayırlısı ile Taze transfer yapalım derler sanada zaten gerekli olan bir emriyoo dua edelim birbirimize ..

Kuzum benim seni çok iyi anlıyorum ama burada da çoğu arkadaşın lekelenmeleri var, coraspirini de bırakmışsın zaten. Rahat ol bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…