2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kuzum benim seni çok iyi anlıyorum ama burada da çoğu arkadaşın lekelenmeleri var, coraspirini de bırakmışsın zaten. Rahat ol bişeycik olmaz
İnşallah canımm pazartesi tahlil günüm zaten bakalım kısmet artık

Allah razı olsun inşallah hepimizin sağlıkla hayirla gelsin evlatlarımız dua edelim bol bol birbirimize ... Sen hamilemisin canım
Dualarım hepimiz için kuzum, ne zorluklar yaşıyoruz Allah hepimizin yorgunluklarını büyük mutluluklara çevirsin, kucaklarımızı kolaylıkla doldursun Ben 15 Ağustosta transfer oldum şimdi test gününü bekliyorum

Amin inşallah canım inşallah ikiz olur üçüz olur inşallah sağlıkla tutunur annesi .. Tekmi çift mi transferin kaçıncı gün emriyosu canım senin ..

Ayyyy bende çok mutluyuumm görüyorummm
ben açtım bu topiği ve bir sürüüü pozitif gördük Allahıma çok şükür çok mutluyummm mAŞALLAHHHH

4 günde uzun bi süre kahverengi akıntı bilmiyırum o kadar uzun süre geliyor mu
anlamıyorum hemşireleri doktorları tedaviye başlarken para gelecek diye tüm sorulara veriliyor cevap
sonra bi anda sessizlik
kalbini ferah tut benim hemşirem akıntı kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti iyice kontrol et akıntılarını

Doktorumda transferden sonra kanamaların olabilir çok normal demişti canım kendine stres yükleme ...

Kırmızı hiç gelmedi regl ağrısı gibi bir ağrım da yok ama işte banada 4 gündür olması garip geliyo doğru düzgün açıklama asla yok normal görülebiliyor dinlenin bol bol demekten başka bişey demiyolar

Kalbini ferah tut ne zaman test günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…