- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
Allah razı olsun inşallah hepimizin sağlıkla hayirla gelsin evlatlarımız dua edelim bol bol birbirimize ... Sen hamilemisin canımYaa canım sende ne zorluklar atlatmışsın, Rabbim seni tez vakitte sevindirsin, kucağını doldursun inşaallah
İnşallah canımm pazartesi tahlil günüm zaten bakalım kısmet artıkKuzum benim seni çok iyi anlıyorum ama burada da çoğu arkadaşın lekelenmeleri var, coraspirini de bırakmışsın zaten. Rahat ol bişeycik olmaz
Dualarım hepimiz için kuzum, ne zorluklar yaşıyoruz Allah hepimizin yorgunluklarını büyük mutluluklara çevirsin, kucaklarımızı kolaylıkla doldursunAllah razı olsun inşallah hepimizin sağlıkla hayirla gelsin evlatlarımız dua edelim bol bol birbirimize ... Sen hamilemisin canım
Amin inşallah canımDualarım hepimiz için kuzum, ne zorluklar yaşıyoruz Allah hepimizin yorgunluklarını büyük mutluluklara çevirsin, kucaklarımızı kolaylıkla doldursunBen 15 Ağustosta transfer oldum şimdi test gününü bekliyorum
Ayyyy bende çok mutluyuumm görüyorummmKızlarr transferimin 6. Günü sabah ilk idrarla dayanamayıp test yaptım benim gördüğümü sizde görüyor musunuzAllah'ım gerçek mi 4 yıldır evliyim bi kez bile hayalet çizgi görmedim camını çıkardım testin heyecandan sizde görüyor musunuz lütfen bişey söyleyin
4 günde uzun bi süre kahverengi akıntı bilmiyırum o kadar uzun süre geliyor mu4 gündür süren lekelenme neden olur acaba bilginiz var mı? Yaşayan var mı bunu? Transferin 7.gününden beri devam ediyo. Soruyorum hemşireye normal diyo başka da bişey demiyolar. Bazısına progesteron düzeyini arttırmışlar 3 defa sordum bişey demediler. Artık sinirim bozuldu her tuvalete gidişimde kahverengi akıntı görmekten.
1 Ağustos transfer bulantı vs yok bende2 agıstos zamnina transferi yakin olup gebe olan arkadaslar bulantınız falan başladimi
Doktorumda transferden sonra kanamaların olabilir çok normal demişti canım kendine stres yükleme ...4 gündür süren lekelenme neden olur acaba bilginiz var mı? Yaşayan var mı bunu? Transferin 7.gününden beri devam ediyo. Soruyorum hemşireye normal diyo başka da bişey demiyolar. Bazısına progesteron düzeyini arttırmışlar 3 defa sordum bişey demediler. Artık sinirim bozuldu her tuvalete gidişimde kahverengi akıntı görmekten.
Ben dondurulmuş transfer oldum canım pozitif sonuç aldım darısı başınızaDondurulmuş transfer olan varmı kızlar .. hepiniz hamişsiniz maşaAllah inşallah rabbimin izini ile bende görürüm o günleri
Kırmızı hiç gelmedi regl ağrısı gibi bir ağrım da yok ama işte banada 4 gündür olması garip geliyo doğru düzgün açıklama asla yok normal görülebiliyor dinlenin bol bol demekten başka bişey demiyolar4 günde uzun bi süre kahverengi akıntı bilmiyırum o kadar uzun süre geliyor mu
anlamıyorum hemşireleri doktorları tedaviye başlarken para gelecek diye tüm sorulara veriliyor cevap
sonra bi anda sessizlik
kalbini ferah tut benim hemşirem akıntı kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti iyice kontrol et akıntılarını
Benim dondurulmuş 5. gün embriyosu pozitif 6.haftamızdayız elhamdülillahDondurulmuş transfer olan varmı kızlar .. hepiniz hamişsiniz maşaAllah inşallah rabbimin izini ile bende görürüm o günleri
Kalbini ferah tut ne zaman test gününKırmızı hiç gelmedi regl ağrısı gibi bir ağrım da yok ama işte banada 4 gündür olması garip geliyo doğru düzgün açıklama asla yok normal görülebiliyor dinlenin bol bol demekten başka bişey demiyolar
Amin inşallah canım hamile kadının duası kabul olurBen dondurulmuş transfer oldum canım pozitif sonuç aldım darısı başınıza
İnşallah öyledir canım pazartesi öğrenicez artık sonucuDoktorumda transferden sonra kanamaların olabilir çok normal demişti canım kendine stres yükleme ...
ben yapmaya çalıştım ama tam beceremedim yardımcı olabilecek varsa çok isterim yapmakCanım tablo yapabilecek yok mu
Pazartesi test günüm korkudan hiç evde falan test yapamadımKalbini ferah tut ne zaman test günün
dua et bol bol korkma Rabbim eğer onu sana nasip ettiyse ne olursa olsun seninledirPazartesi test günüm korkudan hiç evde falan test yapamadım