2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ya tebrik ederim çok sevındım adınıza kasık ağrınız vs oldu mu hiç sizin test gunune kadar?

Ben lucrin iğneden 5 gün sonra adet oldum 2. Günü estorofem ecopirin ve folik asite hemen başladı 17. Günüde dondurulmuş embriyo teansferi oldum
İnşallah benimde oyle olur kuzum bir kac yerde gecici menopoz yapar diye okudum morelim bozuldu acikcasi ama regl olmussun sen bende olurum dimi bir kerelik ignem zaten

Ya tebrik ederim çok sevındım adınıza kasık ağrınız vs oldu mu hiç sizin test gunune kadar?
Teşekkür ederim diyorum benim transferin 2. Veya 3. Günü, gün boyunca belim aşırı ağrıdı onun dışında 7. Günden itibaren de metal tadı var ağzımda koku hassasiyetimde vardı ama ben ilaçlardan olabileceğini düşünüyordum. başka da böyle aman aman bir belirtim yok. Kasıklarım ağrıyordu ara ara ama progestan kullanıyorum oda yapıyor baya kasık ve göğüs ağrısı. Rabbim sizlere de nasip etsin

Sizin adınıza çok sevindim aynı gün transfer olmuştuk galiba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, bizlere de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah evde hiç idrar testi yaptınız mı acaba ben de bugün yaptım silik çıktı ama emin olamadım sabahtan beri tüm forumda bu konuyla ilgili yazışanları okudum heralde gidip kan vermeye cesaret edemedim

Amin amin sizlerinde güzel haberlerini alalım buralardan inşaAllah ben evde yapmadım açıkçası yemedi şimdi çizgi çıkmaz falan kendimi germek istemedim doktorun dediği güne kadar sabrettim.

Amin amin sizlerinde güzel haberlerini alalım buralardan inşaAllah ben evde yapmadım açıkçası yemedi şimdi çizgi çıkmaz falan kendimi germek istemedim doktorun dediği güne kadar sabrettim.
Benimde bugün ki test böyle bilmiyorum test günüm c tesi bakalım artık

Eklentiler

• 0552C3B8-1079-4235-A4F3-09947FF1C51F.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar uzanırken oksurdum sag kasıgımda cok kotu yanma oldu sanki bir sey patladı ama o tarafta cikolata kistim vardı 2cm civarı sımdıde az bi agrı var bebege bisi olmus mudur korktum ya((
Hayır hayır hiçbir şey olmamıştır, sen kendini üzme canım. Hemşire bana hapşırmakla, öksürmekle, merdiven filan çıkmakla bişey olmaz korkma demişti.

Ahhh canımm hadi gözünüz aydın Sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin sürecin inşaallah

Ahhh canımm hadi gözünüz aydın Sağlıkla ve kolaylıkla ilerlesin sürecin inşaallah
Amin amin amin Rabbim şuralarda bir ümit sorularına cevap arayan, test gününü bekleyen, sonuçlarını olumlu olumsuz alan herkesin kucağına tez zamanda çocuklarını almayı nasip etsin. Bu süreçleri biz yaşıyoruz bizi biz anlıyoruz çok zor bir süreç gerçekten. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin cümlemizin

Merhaba bende 11 Ağustos ta transfer oldum 3. Gün embriyosu taze transfer bakalım bekliyorum sabırla sancım oluyor siz de de var mı acaba ağrı
Evet benim de oluyor arada 10 Ağustos 3. Gün embriyosu benim de. Sabah kalktığımda olmuyor ama ayakta biraz dolandıran sonra oluyor. Belim de ağrıyor benim.

Gözünüz aydın hayırlısıyla yükselir değeriniz inşallah rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…