- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Geçmiş olsun canım 35 yaş altına çift embriyo yapıyorlar miNormal tüp bebek yaptık herşey aynı yumurtalar toplandı döllendi transfer günü taze transfer yaptık doktorumun verdiği iğneleri kullandım ama negatifle sonuçlandı. Dondurulmuş embrıyolarımız vardı benim bir problemim olmadığından Yaşımında gençliğinden doktorum doğal siklus ilerleyelım dedi. Yumurtam kendi kendine çatladı o günden sonra 5. Gün embrıyom olduğu için hali hazırda 5 gün sonra transfer yaptı ve bu dönem boyunca hiç bir şey kullanmadım transfer sonrası Progestan kullandım sadece fitil olarak onun dışında bişi yok. Ama mutlaka ki embrıyo sağlıklı ilerleyeceği tutundu ama izaha fazla gidemedi ki 2 gündür silik idrar testi olmasına rağmen beta değerim dün 6.91di yarın telrarlıycaz muhtemelen negatif. İnşallah bir dahaki aya tekrara dondurulmuş embrıyo denemek istiyorum ama bu defa çift embrıyo düşünüyoruz ama eğer ikisi de tutarsa çok üzülürüm ikiz istemiyorumbu sebepten tek te deneyebilirim
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ikizdir şeninde hayırlısı ileCanım merhaba benden 1 gun once transfer olmussun cıft 3.gun galıba benımde cıft 4.gunler aynı sayılırız heralde
Benım degerlerım senın 2 gun oncekı degerlerınle bırebır aynı ben de salı gunu kese gormeye gıdıcem bakalım neşer olcak:)
Ayy kuzum kıyamam yaa seni çok iyi anlıyorumBanada birazini yap dediler dedim ki nasi birazini yapim ben hepsini salıveririmtransferden sonra cok fenaydim agliyorum oyle sıkıştım surgu getirdi esim asla yapamam dedim debeleniyom yatakda dedim bu embriyoya daha zararli kalkiverdim yataktan lavaboya gittim transferin 15. Dakkasi falandi.
Haha bencedeeeEvet ya su içiyorsun gelmiyor gelmiyor sonra bi geliyor bide tam vaktinde alamıyorsa bittikbizede yazık şu kadar tedavi gördüm en zorlandığım andı
Hayırlı uğurlu olsun ınsallah:)Rabbim gönlüne göre versin inşallah ikizdir şeninde hayırlısı ileartışlar ilk 4 kata yakın diğerleri hep 2.5 kat oldu doktorum test günü tahmin etti zaten değerin yüksek dedi yarın da kendi doktoruma gideceğim belki daha net görürüm keseleri inşallah her şey yolunda gider
Madem durumlar yazdığın gibi o zaman boşver negatifi falan. Güçlü dur bekle tatlım. Dualarla gidiyoz bu yollardanAslında günü gelmeden yapmayı düşünmüyordum ama burda çok okudum 5. Günde çıktığını bir anda evde test vardı ama onunda günü geçmişti yaptım sonrada cesaret edemedim açıkçası baktırmayı eşimede söylemedim
Ay onu bana da yaptılar yaAyy benim de elime bardak tutuşturup birazını yap birazını tut fazla sıkışmışsın demezler mi
Merhaba canım evet bu sekilde cok örnek var. Ben de cok endişelendim başta ama bana hep tek yumurta bize yeter dediler. İyi düşün hiç üzme kendini inşallah o cok güzel gelişecekKızlar çok kötüyüm hemde çok dün yumurta toplama oldu 8 tane yumurta toplandı bugün hastaneden aradılar 1 tane kalmış sizce bu normal mi kabullenemiyorum bi normal bişey değil.. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
24 yaşındayım ama 3. Denemem olacak yaparlarGeçmiş olsun canım 35 yaş altına çift embriyo yapıyorlar mi
Ben de öğretmenimYaz tatili başka türlü değerlendirilemezdi
Ben de sinif öğretmeniyim. Hangi sehirdesinizMeslektaşlar öğretmen galiba, ben de öğretmenimsınıf öğretmeniyim sizlerin branşı ne
Ben de kullaniyorum ama sivilce olmadi doktor tedavilere başlamadan önce antibiyotik kullandirdiEstrofem kullanıyomusunuz?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim kavuştursun sağdağlim inşallah. progestoron test sonucunuz kaç çıkmıştı.8 TEMMUZ 2023
Herkese merhabaaa , uzuun zaman tedavi süreci iğneler , ilaçlar , haftada 2 kere doktor kontrolleri derken yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür
Dört dörtlük bir PCOS hastasıyım eşim de problem yok .
2 yıl olacak Eylül ayında evliliğimizin
24 yaşındayım
Yumurta toplama işleminden sonra 2. adetimi de oldum 2. günündeyim
Doktorumla iletişime geçtim günde 3 tane Estrofem içmemi salı günü de kontrole gelmemi söyledi
okuduğum kadarıyla adetin 20. günü civarı transfer işlemi olunuyormuş ( tabi rahim kalınlığına ve bazı kan değerlerine göredir mutlaka)
Çok heyecanlıyım
yüksek ihtimalle ağustos başı gibi transfer olacağım
siz hangi süreçtesiniz ?
neler yapıyorsunuz
Zamanla güncelleme yapacağım :)
11 Temmuz Salı Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 5,5 mm olmuş
10 mm istiyoruz dedi doktorum
Estrofem günde 3 içmeye devam
Pazartesi günü tekrar kontrol
17 Temmuz Pazartesi 2.Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 8,4 mm olmuş
rahimde 3 çizgiyi gördük dedi yani miniğin konması için her şey yolunda gibi görünüyor
Estrofemi bugün de iç dedi doktorum
Yarın tüp bebek merkezine gidip transfer için gün alacağız
Bir de kan alacaklarmış E2 değerine falan bakılması için
Doktorum her şey yolunda giderse çarşamba perşembe belki de transfer olur dedi
Çok heyecanlıyım
Sanırım sona yaklaştım
Hayırlı son olsun Allah'ım mutlu sonlar yaşat bize
18 Temmuz Salı
Bugün tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik
oradaki uzman doktorum salı günü transfer yapalım dedi
yani tam tamına 1 haftam var
estrofem günde 3 defa devam
perşembe günü progestan fitil günde 3 tane başlayacağım
25 Temmuz Allahın İzniyle miniği almaya gidiyoruzzz
25 TEMMUZ SALI
İŞTE O ŞAHANE GÜN
ULTRASON EŞLİĞİNDE MİNİĞİME KAVUŞMA ANIM VE ARDINDAN GELEN GÖZYAŞLARIM
SAYISIZ OKUDUĞUM DUALAR
ALLAHIM BU AMELİYATHANEYE BİR DAHA DOĞUMUMDA GİRMEYİ NASİP ET DİYE RABBİME YALVARIŞIM
HAMD OLSUN BİZ ARTIK 4 ağustosu bekleyeceğiz
Rabbim yeni başlayanların yardımcısı olsun inşallah
Güzel haberleri vermek duası ile Allah’a emanet olun
]31 Temmuz saat 22:30 suları
Transferin 6. Günü
Dayanamayıp evde bulunan kaset test ile yaptığım test sonucum
Allahım bu ikinci çizgiyi hayalet gibi görmek de olsa bu nasıl muhteşem bir duyguymuş yaşattığın için binlerce kez şükürler olsun
Yarın sabah kan vermeye gideceğim
Sanırım bende hamileyim
Eki Görüntüle 3280144
3 Ağustos
Bugün 2. Kan tahlilimi vermeye gittim
2 gün önce 68.4 çıkan beta HCG bugün 217.94 çıktı
Yani benim minik bir haşhaş tohumum var karnımda
Allahım sana binlerce kez hamd olsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bugün tekrar bi test aldım erken gebelik testi bu testte çizgiyi kalınlaşmış görmek bile ne büyük mutluluk veriyor insana
İnşAllah hayırla keseyi ve kalp atışını da duymayı nasip olsun
12AĞUSTOS
Miniğimizin kesesini gördük Allahıma çok şükür
Doktorum hiçbir sıkıntı görünmüyor şimdilik
kesenin şekli de gayet güzel dedi bin şükür
10 gün sonra minik kalbinin atışını dinlemeye gideceğiz çok heyecanlıyıımm
Sıkma canını lütfen inşallah o 1 tanesi gelişirKızlar çok kötüyüm hemde çok dün yumurta toplama oldu 8 tane yumurta toplandı bugün hastaneden aradılar 1 tane kalmış sizce bu normal mi kabullenemiyorum bi normal bişey değil.. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda