2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Geçmiş olsun canım 35 yaş altına çift embriyo yapıyorlar mi

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ikizdir şeninde hayırlısı ile artışlar ilk 4 kata yakın diğerleri hep 2.5 kat oldu doktorum test günü tahmin etti zaten değerin yüksek dedi yarın da kendi doktoruma gideceğim belki daha net görürüm keseleri inşallah her şey yolunda gider

Ayy kuzum kıyamam yaa seni çok iyi anlıyorum

Kızlar çok kötüyüm hemde çok dün yumurta toplama oldu 8 tane yumurta toplandı bugün hastaneden aradılar 1 tane kalmış sizce bu normal mi kabullenemiyorum bi normal bişey değil.. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda

Hayırlı uğurlu olsun ınsallah:)

Madem durumlar yazdığın gibi o zaman boşver negatifi falan. Güçlü dur bekle tatlım. Dualarla gidiyoz bu yollardan

Yerleşme kanaması çok mu az oluyor bu oksapar dan dolayı kanama fazla oluyor galiba.sevindim sonucuma ama kanama olunca sevinemiyorum.sizce bu yerleşme midir

Merhaba canım evet bu sekilde cok örnek var. Ben de cok endişelendim başta ama bana hep tek yumurta bize yeter dediler. İyi düşün hiç üzme kendini inşallah o cok güzel gelişecek

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim kavuştursun sağdağlim inşallah. progestoron test sonucunuz kaç çıkmıştı.

Sıkma canını lütfen inşallah o 1 tanesi gelişir
Sorununuz neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…