2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Normal tüp bebek yaptık herşey aynı yumurtalar toplandı döllendi transfer günü taze transfer yaptık doktorumun verdiği iğneleri kullandım ama negatifle sonuçlandı. Dondurulmuş embrıyolarımız vardı benim bir problemim olmadığından Yaşımında gençliğinden doktorum doğal siklus ilerleyelım dedi. Yumurtam kendi kendine çatladı o günden sonra 5. Gün embrıyom olduğu için hali hazırda 5 gün sonra transfer yaptı ve bu dönem boyunca hiç bir şey kullanmadım transfer sonrası Progestan kullandım sadece fitil olarak onun dışında bişi yok. Ama mutlaka ki embrıyo sağlıklı ilerleyeceği tutundu ama izaha fazla gidemedi ki 2 gündür silik idrar testi olmasına rağmen beta değerim dün 6.91di yarın telrarlıycaz muhtemelen negatif. İnşallah bir dahaki aya tekrara dondurulmuş embrıyo denemek istiyorum ama bu defa çift embrıyo düşünüyoruz ama eğer ikisi de tutarsa çok üzülürüm ikiz istemiyorum bu sebepten tek te deneyebilirim

Amin gözünüz aydın insallah sağlıkla doğsun

Amiiiinnnn

Aa şimdi anladım canım, ama dur belki geç tutundu 6 da bir değer sonuçta.. Allahım gönlüne göre versin

Maşallah kuzum bende tek tüplüyüm bana umut oldun pcos yok bende ama 88 kiloyum

Bir de bısey sorcam. Benım doktorun yarım saat ıstıharetten sonra hemen tuvalete kaldırdı beni. Ben daha çok dinlenmem gerekmıyor mu dedım. Bu tuvaleti yapabılmem bızım ıcın daha onemlı sımdıdedi

Canım endişelenme ben 20 dakika sonra idrara kalktım. Sorun değil. Transfer sonucum pozitif. Embriyo öyle hemen idrara kalktın diye düşecek bir şey değil merak etme. Keyfine bak bebeğini düşün bunlara kafa yorma Sonrasında idrar kesen çok doluysa onun da öyle durmasını istemiyor doktorlar rahme baskı yapmaması için idrarını yapmanı istiyorlar

Son düzenleme:
Bir de bısey sorcam. Benım doktorun yarım saat ıstıharetten sonra hemen tuvalete kaldırdı beni. Ben daha çok dinlenmem gerekmıyor mu dedım. Bu tuvaleti yapabılmem bızım ıcın daha onemlı sımdıdedi
Biz transferi olur olmaz dinlenmeden wc ye gittik :) bir sıkıntı olmuyor 2 transfer oldum ikisinde de bu şekilde hamile kaldım biiznillah çok şükür. Hatta bu transferimde suyu fazla içmişim doktora dedim çabuk yapın hadi ben dayanamiiim :) güldük hatta işi bitti hadi hemen git yap dedi

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım. Umarım değerin sağlıklı yükselir

Canım merhaba benden 1 gun once transfer olmussun cıft 3.gun galıba benımde cıft 4.gunler aynı sayılırız heralde
Benım degerlerım senın 2 gun oncekı degerlerınle bırebır aynı ben de salı gunu kese gormeye gıdıcem bakalım neşer olcak:)

Ayy benim de elime bardak tutuşturup birazını yap birazını tut fazla sıkışmışsın demezler mi

Ayy benim de elime bardak tutuşturup birazını yap birazını tut fazla sıkışmışsın demezler mi
Banada birazini yap dediler dedim ki nasi birazini yapim ben hepsini salıveririm transferden sonra cok fenaydim agliyorum oyle sıkıştım surgu getirdi esim asla yapamam dedim debeleniyom yatakda dedim bu embriyoya daha zararli kalkiverdim yataktan lavaboya gittim transferin 15. Dakkasi falandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…