2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben ilkokulda branşçıyım, ders saatim az. O yüzden çalışmaya ara vermeyi düşünmüyorum. Yalnız çocuklar var gücüyle koşup karnıma çarpıp duruyorlar ve sarılıyorlar bana, kendimi bu hareketlerden korumam lazım

Benimkiler de ilkokul öğrencileri ben de çalışmak istiyorum Allahın izniyle bi pozitifimi göreyim de çocuklardan kendimi bi sekilde koruyabileceğime inanıyorum

Reactions: s19
Canımm Allah senin de gönlüne göre versin Ben de 15 Ağustosta transfer olanlardanım. Birlikte takip edeceğiz herşeyi hoşgeldin
İşallah güzel haberler alırız benimde 15 agustos bir tane 3. Gün embriyosu koyuldu bugün de 5. Gün embriyosu koyuldu hayırlı haberler alalım artık hepbirlikte

Benimde bugün 8. Günüm dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı 5. Gün evde kaset test yaptım negatif çıktı tekrar yapmaya korkuyorum pazartesi kan testi vericem

Bir de bısey sorcam. Benım doktorun yarım saat ıstıharetten sonra hemen tuvalete kaldırdı beni. Ben daha çok dinlenmem gerekmıyor mu dedım. Bu tuvaleti yapabılmem bızım ıcın daha onemlı sımdıdedi

Bir de bısey sorcam. Benım doktorun yarım saat ıstıharetten sonra hemen tuvalete kaldırdı beni. Ben daha çok dinlenmem gerekmıyor mu dedım. Bu tuvaleti yapabılmem bızım ıcın daha onemlı sımdıdedi
Canım beni de yarım saat sonra kaldırdırlar. Hatta ben hastanede lavaboya girmek istemedim ama hemşire yapsan daha iyi zorlama hiç dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…