2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Özel eğitim öğretmeni olarak çalışmak sizin için bizden bi tık zor olabilir galiba kızlar ne dersiniz
Tamamen öğrenciye bağlı rahat sınıflar da var zor da ama iki öğretmen olduğumuz için yanımızdaki meslektaşımız durumumuzu göz önünde bulundurarak bize destek olur diye düşünüyorum biraz ona güveniyorum benim sınıfım da zorlayıcı sınıf değil 3 öğrencim var idare edeceğiz kendimizi yormadan inşallah sürecimizi sıkıntısız atlatırız hepimiz🤲🏻 ☺️

Bir de bısey sorcam. Benım doktorun yarım saat ıstıharetten sonra hemen tuvalete kaldırdı beni. Ben daha çok dinlenmem gerekmıyor mu dedım. Bu tuvaleti yapabılmem bızım ıcın daha onemlı sımdıdedi
Bana da 20 dakika dinlenip tuvalete kalkabilirsin denmişti kalkıp yaptım çok şükür tuttu içiniz rahat olsun etkilemez o kadar ☺️

Ben de neden bişey yok ya ben de 14 ünde transfer oldum😪 dün sadece çok hafif kasık agrım oldu o kadar.
Bende 14ünde transfer oldum. Bence vücudumuzda ağrı sızı dinlemeyelim
Yanıltıcı olmasın bizim için
Onun dışında keyfini çıkar bu sürecin ya zaten pozitif sonucumuz olursa bol ağrılı sızılı zamanımız olacak inşallah 🤗🤩

Tamamen öğrenciye bağlı rahat sınıflar da var zor da ama iki öğretmen olduğumuz için yanımızdaki meslektaşımız durumumuzu göz önünde bulundurarak bize destek olur diye düşünüyorum biraz ona güveniyorum benim sınıfım da zorlayıcı sınıf değil 3 öğrencim var idare edeceğiz kendimizi yormadan inşallah sürecimizi sıkıntısız atlatırız hepimiz🤲🏻 ☺️
Aa süper o zaman 😀🌸

Onun dışında keyfini çıkar bu sürecin ya zaten pozitif sonucumuz olursa bol ağrılı sızılı zamanımız olacak inşallah 🤗🤩
Ay inşaallah ya 😍 sizin ne zaman test gununuz?

Kesinlikle katılıyorum 😀

Hiç birşey kullanmıyorum Progestan fitil kullanıyorum sadece
Doğal siklus transferi oldu sanıyorum sizin değil mi? Öncesinde ve sonrasında hiç iğne, ilaç vs kullanmadınız mı? Aşılama gibi bir şey mi bu? Ayy çok merak ettim bir sürü iğne ilaç kullanan biri olarak 🙄 Sürecinizin nasıl olduğundan bahseder misiniz?

Kızlar uzanırken oksurdum sag kasıgımda cok kotu yanma oldu sanki bir sey patladı ama o tarafta cikolata kistim vardı 2cm civarı sımdıde az bi agrı var bebege bisi olmus mudur korktum ya:KK43:((

Bir güzel haberde benden olsun :) biz 9. Gün test veriyoruz ve beta değerim 144 çıktı elhamdulillah doktorum aradı memnun, cumartesi birdaha vermeye gideceğim. Tabi düzenli artması önemli bu sefer sakin ve tedbirliyim Allah’ın izniyle 🤍 İlk hamileliğim de bebişin kalbi durduğu için doktor direk bugün bana oksapar başlattı, ilk 3 ay kullanacakmışım. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin ♥️

X