Çok haklısın ama rahat olursan sürecin daha sağlıklı ilerlerBu dönemde takıntı yapmamak gercekten çok zor
Anladım canım inşaallah guzel haberler alırız burada bırbırımızı kutlarızCanım beni de yarım saat sonra kaldırdırlar. Hatta ben hastanede lavaboya girmek istemedim ama hemşire yapsan daha iyi zorlama hiç dedi.
Tamamen öğrenciye bağlı rahat sınıflar da var zor da ama iki öğretmen olduğumuz için yanımızdaki meslektaşımız durumumuzu göz önünde bulundurarak bize destek olur diye düşünüyorum biraz ona güveniyorum benim sınıfım da zorlayıcı sınıf değil 3 öğrencim var idare edeceğiz kendimizi yormadan inşallah sürecimizi sıkıntısız atlatırız hepimizÖzel eğitim öğretmeni olarak çalışmak sizin için bizden bi tık zor olabilir galiba kızlar ne dersiniz
İlk denemeniz miiiCanım 35 yaş üstüne varsa direkt çift embriyo transferi yapılıyor. Doktor çift koyalım dedi bizde tamam dedik.
Bana da 20 dakika dinlenip tuvalete kalkabilirsin denmişti kalkıp yaptım çok şükür tuttu içiniz rahat olsun etkilemez o kadarBir de bısey sorcam. Benım doktorun yarım saat ıstıharetten sonra hemen tuvalete kaldırdı beni. Ben daha çok dinlenmem gerekmıyor mu dedım. Bu tuvaleti yapabılmem bızım ıcın daha onemlı sımdıdedi
Bende 14ünde transfer oldum. Bence vücudumuzda ağrı sızı dinlemeyelimBen de neden bişey yok ya ben de 14 ünde transfer oldumdün sadece çok hafif kasık agrım oldu o kadar.
Ayyyy inşaallah kuzummAnladım canım inşaallah guzel haberler alırız burada bırbırımızı kutlarız
Aa süper o zamanTamamen öğrenciye bağlı rahat sınıflar da var zor da ama iki öğretmen olduğumuz için yanımızdaki meslektaşımız durumumuzu göz önünde bulundurarak bize destek olur diye düşünüyorum biraz ona güveniyorum benim sınıfım da zorlayıcı sınıf değil 3 öğrencim var idare edeceğiz kendimizi yormadan inşallah sürecimizi sıkıntısız atlatırız hepimiz
Evet canımmİlk denemeniz miii
Ay inşaallah yaBende 14ünde transfer oldum. Bence vücudumuzda ağrı sızı dinlemeyelim
Yanıltıcı olmasın bizim için
Onun dışında keyfini çıkar bu sürecin ya zaten pozitif sonucumuz olursa bol ağrılı sızılı zamanımız olacak inşallah
Kesinlikle katılıyorumBende 14ünde transfer oldum. Bence vücudumuzda ağrı sızı dinlemeyelim
Yanıltıcı olmasın bizim için
Onun dışında keyfini çıkar bu sürecin ya zaten pozitif sonucumuz olursa bol ağrılı sızılı zamanımız olacak inşallah
26 sında ama tabi ben sabredemeyip öncesinde yaptırırım kesin yaAy inşaallah yasizin ne zaman test gununuz?
Ben de öğretmenimAmin hepimizinkini inşallah
Ufak çaplı öğretmenler odası gibi olmuş burası
Ben de okulöncesiBenim Anaokulu canım
Hiç birşey kullanmıyorum Progestan fitil kullanıyorum sadeceEstrofem kullanıyomusunuz?
Doğal siklus transferi oldu sanıyorum sizin değil mi? Öncesinde ve sonrasında hiç iğne, ilaç vs kullanmadınız mı? Aşılama gibi bir şey mi bu? Ayy çok merak ettim bir sürü iğne ilaç kullanan biri olarakHiç birşey kullanmıyorum Progestan fitil kullanıyorum sadece
Benim de 26’sında . Oncesinde yapmayı düşünmüyorum. Çok korkuyorum26 sında ama tabi ben sabredemeyip öncesinde yaptırırım kesin yasizin ne zaman
sizde öncesinde yaptırmayı düşünüyo musunuz