- 7 Ekim 2022
- 1.243
- 1.255
- 40
Özel eğitim öğretmeni olarak çalışmak sizin için bizden bi tık zor olabilir galiba kızlar ne dersinizYaa hemde aynı branş çıktık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel eğitim öğretmeni olarak çalışmak sizin için bizden bi tık zor olabilir galiba kızlar ne dersinizYaa hemde aynı branş çıktık
Ben de neden bişey yok ya ben de 14 ünde transfer oldum dün sadece çok hafif kasık agrım oldu o kadar.Bende 14ünde oldum hafif kasıklarım ağrıyor bel ağrım var ve ayaklarımda ağrıyor hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah
Aaa sana çift embriyo mu transfer edildi canım siz mi öyle istedinizAminnn sağolasınn 2 adet orta kalite 5. gün embriyosu
Benimkiler de ilkokul öğrencileri ben de çalışmak istiyorum Allahın izniyle bi pozitifimi göreyim de çocuklardan kendimi bi sekilde koruyabileceğime inanıyorumBen ilkokulda branşçıyım, ders saatim az. O yüzden çalışmaya ara vermeyi düşünmüyorum. Yalnız çocuklar var gücüyle koşup karnıma çarpıp duruyorlar ve sarılıyorlar bana, kendimi bu hareketlerden korumam lazım
Öyle olmuş canımYaa hemde aynı branş çıktık
Haklısınız evde zaman geçmiyor hepimiz için hayırlısı olsun inşallahSevgili meslektaşım hoşgeldin Doktor aksini tavsiye etmedikçe ben çalışacağım kuzum. Evde otururken zaman geçmez
İşallah güzel haberler alırız benimde 15 agustos bir tane 3. Gün embriyosu koyuldu bugün de 5. Gün embriyosu koyuldu hayırlı haberler alalım artık hepbirlikteCanımm Allah senin de gönlüne göre versin Ben de 15 Ağustosta transfer olanlardanım. Birlikte takip edeceğiz herşeyi hoşgeldin
Neden betaya baktırmadınız ?Benimde bugün 8. Günüm dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı 5. Gün evde kaset test yaptım negatif çıktı tekrar yapmaya korkuyorum pazartesi kan testi vericem
Canım herkeste belirti olacak diye bir şey yok, endişe etme. Bende 15 Ağustosta oldum ve dün gece kasık batması oldu sadece, onun dışında bişey yok.Ben de neden bişey yok ya ben de 14 ünde transfer oldum dün sadece çok hafif kasık agrım oldu o kadar.
AmiiiiiiinnnnnHaklısınız evde zaman geçmiyor hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
İlaçlarda etkiliyor tabi canım . Sen ne zaman test vereceksin nasipseBen de neden bişey yok ya ben de 14 ünde transfer oldum dün sadece çok hafif kasık agrım oldu o kadar.
Bu dönemde takıntı yapmamak gercekten çok zorCanım herkeste belirti olacak diye bir şey yok, endişe etme. Bende 15 Ağustosta oldum ve dün gece kasık batması oldu sadece, onun dışında bişey yok.
26 ağustos dedi doktorum.İlaçlarda etkiliyor tabi canım . Sen ne zaman test vereceksin nasipse
Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alalım. Stres yapmamaya çalış düşünmemeye26 ağustos dedi doktorum.
Aslında günü gelmeden yapmayı düşünmüyordum ama burda çok okudum 5. Günde çıktığını bir anda evde test vardı ama onunda günü geçmişti yaptım sonrada cesaret edemedim açıkçası baktırmayı eşimede söylemedimNeden betaya baktırmadınız ?
Canım 35 yaş üstüne varsa direkt çift embriyo transferi yapılıyor. Doktor çift koyalım dedi bizde tamam dedik.Aaa sana çift embriyo mu transfer edildi canım siz mi öyle istediniz
Canım beni de yarım saat sonra kaldırdırlar. Hatta ben hastanede lavaboya girmek istemedim ama hemşire yapsan daha iyi zorlama hiç dedi.Bir de bısey sorcam. Benım doktorun yarım saat ıstıharetten sonra hemen tuvalete kaldırdı beni. Ben daha çok dinlenmem gerekmıyor mu dedım. Bu tuvaleti yapabılmem bızım ıcın daha onemlı sımdıdedi