2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah canım ben düşünme aşamasındayım bakalım
Evet okul öncesi de bayağı hareketli olacaktır ama dediğim gibi doktor bir risk görmedikten sonra çalışmakta fayda var bence kendini incitmeden yormadan biz özel eğitimde iki öğretmen çalışıyoruz biliyorsundur ondan da biraz rahatım açıkçası devam ederim diye düşünüyorum

Açıkçası oryantasyon dönemimizde çok yorucu oluyor partner Öğretmen olsada yaş grupları küçük olduğu için yetemeyebiliyoruz ama hakkımızda hayırlısı, dediğiniz gibi doktoruma danışıp ona göre karar vereceğim bende evet belki sizin yaş grubu biraz daha büyükse ondan rahat edebilirsiniz

Evet büyük ve öğrenci sayım az hakkımızda hayırlısı olsun risksiz sağlıklı hamilelik dönemleri geçiririz inşallah hepimiz

Selamlar, estrofem kullanıp sivilce sorunu yaşayan var mı? Hayatımda hiç sivilcem olmadı şuan iltahaplı sivilce çıkmaya başladı. Birde aşırı uykuluyum

Bende sizlerle meslektaşım bu süreçte pozitif görüp işe devam edicek misiniz acaba,ben çok kararsız kaldım riskli olur mu diye
Sevgili meslektaşım hoşgeldin Doktor aksini tavsiye etmedikçe ben çalışacağım kuzum. Evde otururken zaman geçmez

Reactions: s19
Evet 11 Ağustosta oldu transfer. Zamanınız ve cesaretiniz varsa verin kanı gitsin :)
Ben eşime haber vermeden o işe gidince sabah arabaya atlayıp gittim hastaneye :)
Merhaba bende 11 Ağustos ta transfer oldum 3. Gün embriyosu taze transfer bakalım bekliyorum sabırla sancım oluyor siz de de var mı acaba ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…