Benim Anaokulu canımMeslektaşlar öğretmen galiba, ben de öğretmenim sınıf öğretmeniyim sizlerin branşı ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Anaokulu canımMeslektaşlar öğretmen galiba, ben de öğretmenim sınıf öğretmeniyim sizlerin branşı ne
İnşallah canım ben düşünme aşamasındayım bakalımBen devam edeceğim eğer risk vs yoksa doktor zaten söyler onun haricinde kendime dikkat ederek devam etmeyi düşünüyorum inşallah
Evet okul öncesi de bayağı hareketli olacaktır ama dediğim gibi doktor bir risk görmedikten sonra çalışmakta fayda var bence kendini incitmeden yormadan biz özel eğitimde iki öğretmen çalışıyoruz biliyorsundur ondan da biraz rahatım açıkçası devam ederim diye düşünüyorumİnşallah canım ben düşünme aşamasındayım bakalım
Açıkçası oryantasyon dönemimizde çok yorucu oluyor partner Öğretmen olsada yaş grupları küçük olduğu için yetemeyebiliyoruz ama hakkımızda hayırlısı, dediğiniz gibi doktoruma danışıp ona göre karar vereceğim bende evet belki sizin yaş grubu biraz daha büyükse ondan rahat edebilirsinizEvet okul öncesi de bayağı hareketli olacaktır ama dediğim gibi doktor bir risk görmedikten sonra çalışmakta fayda var bence kendini incitmeden yormadan biz özel eğitimde iki öğretmen çalışıyoruz biliyorsundur ondan da biraz rahatım açıkçası devam ederim diye düşünüyorum
Evet büyük ve öğrenci sayım az hakkımızda hayırlısı olsun risksiz sağlıklı hamilelik dönemleri geçiririz inşallah hepimizAçıkçası oryantasyon dönemimizde çok yorucu oluyor partner Öğretmen olsada yaş grupları küçük olduğu için yetemeyebiliyoruz ama hakkımızda hayırlısı, dediğiniz gibi doktoruma danışıp ona göre karar vereceğim bende evet belki sizin yaş grubu biraz daha büyükse ondan rahat edebilirsiniz
Estrofem kullanıyomusunuz?Bugün 6. Günüm heryerim sivilce arkadaşlar benim ağzımın içi bile beyaz beyaz benekler çıktı adet mi olucam diye sivilcelendim diye korkmaya başladım
Ayyy eveeeettt Tatil beni hep heyecanlandırmıştır ama bu sene iple çektimYaz tatili başka türlü değerlendirilemezdi
Teşekkür ederiiimmm hepbirlikte alacağız inşaallahinşallah güzel sonuçlar alırsınz
sizde inşallah hayırlı haberinizi güzellikle sağlıkla alırsınz :)
Aminnn sağolasınn 2 adet orta kalite 5. gün embriyosuYaa sevindim sizde inşallah pozitif sonuçlar alırsiniz Rabbimin izniyle kaçıncı gün embriyosuydu
Hoşgeldin canımm Allah gönlüne göre versinnnBenimde 14 ağustos transferim
İdrar Testi yapmadım sabah kan verdim direktYa bende 12 ağustosta transfer oldum ama hiç ağrım falan kalmadı 24 Ağustos test tarihim nasıl beklerim bilemiyorum idrar testi yaptınız mı nasıl çıktı 46 betada
Özel Eğitim Öğretmeniyim ben deMeslektaşlar öğretmen galiba, ben de öğretmenim sınıf öğretmeniyim sizlerin branşı ne
Sevgili meslektaşım hoşgeldin Doktor aksini tavsiye etmedikçe ben çalışacağım kuzum. Evde otururken zaman geçmezBende sizlerle meslektaşım bu süreçte pozitif görüp işe devam edicek misiniz acaba,ben çok kararsız kaldım riskli olur mu diye
Ayyy evet ama güzel olmuş bence, birbirimizi daha da iyi anlayabilirizAmin hepimizinkini inşallah
Ufak çaplı öğretmenler odası gibi olmuş burası
Yaa hemde aynı branş çıktıkÖzel Eğitim Öğretmeniyim ben de
Ben İngilizceciyim canımMeslektaşlar öğretmen galiba, ben de öğretmenim sınıf öğretmeniyim sizlerin branşı ne
Merhaba bende 11 Ağustos ta transfer oldum 3. Gün embriyosu taze transfer bakalım bekliyorum sabırla sancım oluyor siz de de var mı acaba ağrıEvet 11 Ağustosta oldu transfer. Zamanınız ve cesaretiniz varsa verin kanı gitsin :)
Ben eşime haber vermeden o işe gidince sabah arabaya atlayıp gittim hastaneye :)