Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah meslektaşız yazmak istedimEvet 11 Ağustosta oldu transfer. Zamanınız ve cesaretiniz varsa verin kanı gitsin :)
Ben eşime haber vermeden o işe gidince sabah arabaya atlayıp gittim hastaneye :)
Koç Üniversitesi hastanesihayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınz inşallah
nerde tüp bebek tedavisi gördünüz
Amin teşekkürlerKoç Üniversitesi hastanesi
Biz de meslektaşız canımRabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah meslektaşız yazmak istedim
Amin çok teşekkür ederimRabbim gönlünüze göre versin hayırlı pozitif sonuçlar alın inşallah
Canımm Allah senin de gönlüne göre versinMerhabalar, ben de 16 Ağustosta transfer oldum. Bu topici takip ediyorum yazmak istedim, inşallah isteyen herkes pozitifi görür, sağlık ile
inşallah güzel sonuçlar alırsınzKoç Üniversitesi hastanesi
sizde inşallah hayırlı haberinizi güzellikle sağlıkla alırsınz :)Canımm Allah senin de gönlüne göre versinBen de 15 Ağustosta transfer olanlardanım. Birlikte takip edeceğiz herşeyi hoşgeldin
Yaa sevindim sizde inşallah pozitif sonuçlar alırsiniz Rabbimin izniyleBiz de meslektaşız canım
Yaz tatili başka türlü değerlendirilemezdiBiz de meslektaşız canım
Benimde 14 ağustos transferimCanımm Allah senin de gönlüne göre versinBen de 15 Ağustosta transfer olanlardanım. Birlikte takip edeceğiz herşeyi hoşgeldin
Hayırlı sonuçlar alalım inşallah canımAyni gun test gunumuz
Bende sizlerle meslektaşımYaz tatili başka türlü değerlendirilemezdi
Amin hepimizinkini inşallahRabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah meslektaşız yazmak istedim
İnşallah çok teşekkürlerinşallah güzel sonuçlar alırsınz
sizde inşallah hayırlı haberinizi güzellikle sağlıkla alırsınz :)
Ya bende 12 ağustosta transfer oldum ama hiç ağrım falan kalmadı 24 Ağustos test tarihim nasıl beklerim bilemiyorum idrar testi yaptınız mı nasıl çıktı 46 betadaAmin sağ olasın tatlım. Benim transfer 11 inde oldu. 12 sinden beri kasık ve bel ağrım başladığı gibi devam ediyor. Herhangi bir akıntı kanama vs olmadı. Aralıklı olarak midem bulanıyor. Sabah dayanamadım yaptırdım tahlili. O da cesaret işi inan. Hastaneye gitmek kan vermek sonucu beklemek hepsi zulümdü :)
Meslektaşlar öğretmen galiba, ben de öğretmenimYaz tatili başka türlü değerlendirilemezdi
Bende 14ünde oldum hafif kasıklarım ağrıyor bel ağrım var ve ayaklarımda ağrıyor hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallahBende 14 ağustos oldum, karnım ağrısı geçmiyor hiç arada hafif kasık ağrısı
Benim 1 adet oluştu zaten 1 adet transfer oldu ilk denememHayırlı olsun inşaallah embriyomuz tutunur. Size kaç embriyo transfer edıldı
AmiinnBende 14ünde oldum hafif kasıklarım ağrıyor bel ağrım var ve ayaklarımda ağrıyor hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah
Ben devam edeceğim eğer risk vs yoksa doktor zaten söyler onun haricinde kendime dikkat ederek devam etmeyi düşünüyorum inşallahBende sizlerle meslektaşımbu süreçte pozitif görüp işe devam edicek misiniz acaba,ben çok kararsız kaldım riskli olur mu diye
Benim branş özel eğitimMeslektaşlar öğretmen galiba, ben de öğretmenimsınıf öğretmeniyim sizlerin branşı ne