Yaaa kuzumm maşaallahKızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükürhenüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor
Evet evet ben de metilfolat formundaki bir folik asit kullanıyorum. birgebeningünlüğü nün ürünü ve memnunum.Ben folik asit kullanamıyorum 2.günde nefes darlığı yapıyor .folik asit sentetik olduğu için (lab ortamında yapılıyor) folat kullanıyorum solgarın.benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ciddi sıkıntı yaşatmıştı bana folik asit.ayrıca omega vitamin falan vermedi bana dr .probiyotik hap verdi multibiyol diye.
Peki canım kalite için ne demişlerdi1 Ağustos 3.gün embriyosuamin inşallah
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere Allah gönlünüze göre versin herkesinYaaa kuzumm maşaallahAhh kalbim fırladı yerinden, çok güzel bişey Allahım sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kalite olarak sadece iyi kalitede dediler öyle harfli birşey demediler bende sormadım 8 hücreli iyi kalitedeydi iki embriyodaPeki canım kalite için ne demişlerdibenimde embriyolarımdan 2 tanesi 3.gün ortada merak ettim
Ay darısı bana inşAllah aminn aminnnKalite olarak sadece iyi kalitede dediler öyle harfli birşey demediler bende sormadım 8 hücreli iyi kalitedeydi iki embriyoda
Amin inşallah Allahım gönlüne göre versinAy darısı bana inşAllah aminn aminnnseninde sağ salim sağlıkla devam etsin canımm
Merhaba neler yaptınız nasıl beslendiniz özel kürler kullandınız mıBenim de yumurta rezervim düşük dendi yaşıma göre 24 yaşındayım 5-6 tane toplayabiliriz dendi ama asla kafama takmadım çok güzel beslendim 2 -3 ay süreyle daha sonra 13 yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi 4 tane 5. Gün donduruldu . Canını sıkma hiç kafayada takma önemli olan sağlıklı embrıyo asla sayısının bir önemi yok
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip etsinKızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükürhenüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor
Doktoruna güven bence canım belki beşe gitmeyeceğini
Ayni gun test gunumuzKızlar yine kahve leke geldi normal mi böyle olması yoğun değil çok az test günüm cumartesi
Transfer gününüzü sayiyor musunuzBugün transferin 16.günüamin inşallah Rabbim sizin de gönlünüze göre versin
Hayır sayılmıyorTransfer gününüzü sayiyor musunuz
Amin inşallah Rabbim sizin de gönlünüze göre versinHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip etsinbizlerede bu duyguları yaşamayı nasip etsin
Hayırlı olsun darısı başımıza insallahKızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükürhenüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor
Ben de bugun 8 hücreli iki embriyo transferi oldum canımKalite olarak sadece iyi kalitede dediler öyle harfli birşey demediler bende sormadım 8 hücreli iyi kalitedeydi iki embriyoda