2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba bugün transferin 8.günü regl ağrısı gibi ağrım var sizlere de oldu mu sonrasında pozitif gördünüz mü takvimime göre cumartesi regl günüm eğer tutmamışsa regl mi olurum
Onunla alakası yok canım. İlaçlar regli baskılıyor zaten. Diyelim ki sonuç negatif oldu ( Allah korusun) malum ilaçları bırakınca otomatikman regl oluyosun zaten

Onunla alakası yok canım. İlaçlar regli baskılıyor zaten. Diyelim ki sonuç negatif oldu ( Allah korusun) malum ilaçları bırakınca otomatikman regl oluyosun zaten
Bende olumsuzu düşünmek istemiyorum test te yapamıyorum korkuyorum tek çizgi görürsem diye Allah hayırlısını versin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🥹

Kızlar merhaba herkese 🤩
20 Ağustos test günüm ama ben dayanamayıp bugün beta HCG ye baktırdım. Benimki 6.gün embriyosu idi. Sonucum 46 çıkmış . Benimle aynı durumda olup sonucu da bu veya buna benzer olan var mı ?
Şimdi gördüm sizin yazdığınızıda Allah sağlıkla ilerlemiyi nasip etsin kucağınıza almayıda inşallah 🤲🏻 belirtiniz varmıydı acaba benimde 21 Ağustos test günüm 5.gün embriyosu versem mi acaba 🥹

Şimdi gördüm sizin yazdığınızıda Allah sağlıkla ilerlemiyi nasip etsin kucağınıza almayıda inşallah 🤲🏻 belirtiniz varmıydı acaba benimde 21 Ağustos test günüm 5.gün embriyosu versem mi acaba 🥹
Amin sağ olasın tatlım. Benim transfer 11 inde oldu. 12 sinden beri kasık ve bel ağrım başladığı gibi devam ediyor. Herhangi bir akıntı kanama vs olmadı. Aralıklı olarak midem bulanıyor. Sabah dayanamadım yaptırdım tahlili. O da cesaret işi inan. Hastaneye gitmek kan vermek sonucu beklemek hepsi zulümdü :)

Amin sağ olasın tatlım. Benim transfer 11 inde oldu. 12 sinden beri kasık ve bel ağrım başladığı gibi devam ediyor. Herhangi bir akıntı kanama vs olmadı. Aralıklı olarak midem bulanıyor. Sabah dayanamadım yaptırdım tahlili. O da cesaret işi inan. Hastaneye gitmek kan vermek sonucu beklemek hepsi zulümdü :)
Transfer tarihiniz 11 Ağustos muydu benim 9 Ağustos ta oldu transferim 21 Ağustos ta kan ver dedi doktorum benimde kasık ve bel ağrım vardı bugün de regl ağrısı gibi karın ağrım oldu şu an yok aslında sizden cesaret alarak versem mi dedim 🥹

Kızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükür ☺️ henüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor 🤲🏻🥰🧿
Bizimde üçüncü gün🥰 rica etsem banada dua edermisiniz ?. Hayırlı uğurlu olsun hepimize sağlıklı kolaylıkla nasip etsin aminnn çok aminnn 🤲

Transfer tarihiniz 11 Ağustos muydu benim 9 Ağustos ta oldu transferim 21 Ağustos ta kan ver dedi doktorum benimde kasık ve bel ağrım vardı bugün de regl ağrısı gibi karın ağrım oldu şu an yok aslında sizden cesaret alarak versem mi dedim 🥹
Evet 11 Ağustosta oldu transfer. Zamanınız ve cesaretiniz varsa verin kanı gitsin :)
Ben eşime haber vermeden o işe gidince sabah arabaya atlayıp gittim hastaneye :)

Kizlae bu lucrin igne hakkinda bilgisi olan varmi bana bugub doktorum verdi 22 temmuzda opu olmustum 4 agustosta regl olmustum reglimin 4.Gunu ginera basladik doktorumun hesabina gore 27 agustosta reglim gelcekti ve transfer planim baslicakti maalesef 10gun once reglim geldi 16 agutosta lekelenme şeklinde kanama yasadim bugun de bana lucrin igne ve baska bir dogum kontrol hapi verdi lucrin igneden kac gun sonra regl gelir bilginiz varmi 4 eylulde lucrin ignenle gel burda yapacagiz dedi
Ben lucrin iğneden 5 gün sonra adet oldum 2. Günü estorofem ecopirin ve folik asite hemen başladı 17. Günüde dondurulmuş embriyo teansferi oldum

X