2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba bugün transferin 8.günü regl ağrısı gibi ağrım var sizlere de oldu mu sonrasında pozitif gördünüz mü takvimime göre cumartesi regl günüm eğer tutmamışsa regl mi olurum
Onunla alakası yok canım. İlaçlar regli baskılıyor zaten. Diyelim ki sonuç negatif oldu ( Allah korusun) malum ilaçları bırakınca otomatikman regl oluyosun zaten

Onunla alakası yok canım. İlaçlar regli baskılıyor zaten. Diyelim ki sonuç negatif oldu ( Allah korusun) malum ilaçları bırakınca otomatikman regl oluyosun zaten
Bende olumsuzu düşünmek istemiyorum test te yapamıyorum korkuyorum tek çizgi görürsem diye Allah hayırlısını versin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Şimdi gördüm sizin yazdığınızıda Allah sağlıkla ilerlemiyi nasip etsin kucağınıza almayıda inşallah belirtiniz varmıydı acaba benimde 21 Ağustos test günüm 5.gün embriyosu versem mi acaba

Amin sağ olasın tatlım. Benim transfer 11 inde oldu. 12 sinden beri kasık ve bel ağrım başladığı gibi devam ediyor. Herhangi bir akıntı kanama vs olmadı. Aralıklı olarak midem bulanıyor. Sabah dayanamadım yaptırdım tahlili. O da cesaret işi inan. Hastaneye gitmek kan vermek sonucu beklemek hepsi zulümdü :)

Transfer tarihiniz 11 Ağustos muydu benim 9 Ağustos ta oldu transferim 21 Ağustos ta kan ver dedi doktorum benimde kasık ve bel ağrım vardı bugün de regl ağrısı gibi karın ağrım oldu şu an yok aslında sizden cesaret alarak versem mi dedim

Bizimde üçüncü gün rica etsem banada dua edermisiniz ?. Hayırlı uğurlu olsun hepimize sağlıklı kolaylıkla nasip etsin aminnn çok aminnn

Evet 11 Ağustosta oldu transfer. Zamanınız ve cesaretiniz varsa verin kanı gitsin :)
Ben eşime haber vermeden o işe gidince sabah arabaya atlayıp gittim hastaneye :)

14 agustos Pazartesi transfer olmustum dün bir iki kere hafif kasık agrım oldu gibi ama bugun hiç yok. Niyeki acaba

Ben lucrin iğneden 5 gün sonra adet oldum 2. Günü estorofem ecopirin ve folik asite hemen başladı 17. Günüde dondurulmuş embriyo teansferi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…