Ve bugun tekrar geldi ama cok az geliyor anlamadjm kirmizi bile degil daha normalmi bu durum senceSenin gene cok erken degil canim benim son regl tarihim 4 agustostu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve bugun tekrar geldi ama cok az geliyor anlamadjm kirmizi bile degil daha normalmi bu durum senceSenin gene cok erken degil canim benim son regl tarihim 4 agustostu
Benimki bir şey demedi günde bir kesin bazen iki içiyorum bunun dışında sağlıklı besleniyorum balık tavuk sebze sağlıklı çerezlerden süt bol su tuttu şükürBende ısrarla sordum 1 tane içiliyodu sanki diye hiç içmiceksin dedi doktordan doktora değişiyodur sizinkisi ne dediyse o da doğrudur:)
Canım endişe etme ilaçlar tedaviler şaşırıyor vücut bu zamanları da atlatıp normale donecegimis günler gelecek ne de olsa 28 günde benim hiç adetim sasmazdi ama tedavilerden sonra şaştı normal benceSenin gene cok erken degil canim benim son regl tarihim 4 agustostu
İnşallah oyledir kuzum ama henuz kirmiziya donup daha sökülmedim belkide bi kac gun leke sürcek sobra gelcek benimde hic sasmazdi boyle olmazdi hemsireme yazdim doktoruma sorup bana dönüş yapicak onu bekliyorum eger çünkü regl sayilirsa 3.Gunu estorfem baslamam gerekiyorCanım endişe etme ilaçlar tedaviler şaşırıyor vücut bu zamanları da atlatıp normale donecegimis günler gelecek ne de olsa 28 günde benim hiç adetim sasmazdi ama tedavilerden sonra şaştı normal bence
Amiiin canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kulaklarımıza almayı da nasip etsinMaşallah canım tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Hayırlı olsun ya çok sevindim darısı başımıza insallahHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allahım isteyen herkese o ikinci çizgiyi göstersin iyiki varsınız hepimizin meşguliyeti çok kutsal Allahım görüyor bizi annelikle mükafatlandırsın inşAllah ben Ağlayamadım bile ilk günden beri bacak ağrım var başka hiç belirtim yok kızlar bu arada belirtilere aldanmayın
Benim doktorumda aynı şekilde kahve içmek yasak dediBende ısrarla sordum 1 tane içiliyodu sanki diye hiç içmiceksin dedi doktordan doktora değişiyodur sizinkisi ne dediyse o da doğrudur:)
Amin hepimize inşAllahCanım bugün daha belirginrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim de dün akşamdan beri biraz kasik ağrısı var özellikle ayakta ben de telaşlandım ama normal sanırım. Bence stres yapmayın burda okumuştum bir cok arkadaş normal diyordu.Kızlar cumartesi transfer oldum gece yatmadan bel ağrısı başladı şimdi de uykumdan uyandım kasık ağrısı ve bel ağrısı var offf normal mi ya korkuyorum
Amiiiinnn inşAllaaahhhh çok sağolun 8. Günüm bugün demekki geç yerleşmiş yavrumHayırlı olsun ya çok sevindim darısı başımıza insallah
Benimde dün başladı kasık ağrım 8.günümde. Bugün de devam ediyor. Ayağa kalkınca özellikle daha belirgin. Lekelenmem var bi de benim hepsi normal galiba.benim de dün akşamdan beri biraz kasik ağrısı var özellikle ayakta ben de telaşlandım ama normal sanırım. Bence stres yapmayın burda okumuştum bir cok arkadaş normal diyordu.
Pembeye dönmüş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah demek ki negatif görünce bile hemen moral bozup bebişleri üzmemek gerekiyormuş.. ben transfer sonrası test yapmamak için direncem inşallah dayanırım çünkü benim de tek embriyo olacak kaçıncı gün idrarda çıkar emin değilimKızlaaarrr benim dünkü hayalet çizgin koyulaşmış mııııı üstteki dünkü aşağıdaki yeni
Çok net maşallah hem de kaset testte ikiz mi acaba inşallah öyledir Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.. Allahım bana da göster çift çizgileriEki Görüntüle 3287342
Kızlar bugün transferin 8. günü. Transferin 5. gününden itibaren erken gebelik testi yapıyordum. Pozitifi ilk öyle görmüştüm. Dünden beri de bu kaset testlerden kullanıyorum. Dün yani 7. gün ikinci çizgi çok çok silikti bugün yaptığım testte biraz daha belirginleşti. Bugün ya da cuma günü kan vermeye gidebilirim, henüz karar vermedim. Kanda iki günde bir değer takip etmek bana stresli geliyor çok o stresleri yaşadığım için. Bakalım ne zaman kan verirsem sonucu paylaşırım sizlerle. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
İnanın 10. Günden önce çıkanlar çok şanslı hemen beta salgılanmış ve kandan idrara geçmiş . Bizimkiler ağırdan alıyorlar şimdi daha net anlıyorum doktorların neden 10 güne kadar beklediklerini. İçinizi rahat tutun inşallah pozitif sonuçlar alırız hep birliktePembeye dönmüş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah demek ki negatif görünce bile hemen moral bozup bebişleri üzmemek gerekiyormuş.. ben transfer sonrası test yapmamak için direncem inşallah dayanırım çünkü benim de tek embriyo olacak kaçıncı gün idrarda çıkar emin değilim
İnternete tüp bebek gebelik hesaplama yazın çıkan sitelerden hesaplayınKızlar tüp Bebek e gebelik programı var mı indireyim kaç haftalık olduğunu merak ediyorum..
Link attım ama sanırım yasak link atmak msjım gösterilmedi.google a dr selçuk gebelik hesaplama yazın iik çıkan linkte transfer tarihini ve kaçıncı gün embriyo olduğunu giriyorsunuz kaç haftalık olduğunu söylüyorKızlar tüp Bebek e gebelik programı var mı indireyim kaç haftalık olduğunu merak ediyorum..