- 7 Ekim 2022
- 1.243
- 1.255
- 40
Aminnnnn tez vakitte inşaallah canımEvet tek embriyo transfer edildi inşallah bende sizler gibi pozitif haberini alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnn tez vakitte inşaallah canımEvet tek embriyo transfer edildi inşallah bende sizler gibi pozitif haberini alırım
Ayy çok tatlısın kuzummBebeğim senin çizgiyle benimki aynı duruyor fotoya daha net baktımda mutlaka dün ki testte de hayalet çizgi vardır da görememişsindir bende görememiştim arkadaşım gördü aynı gün de transfer olmuşuz zaten inşAllah gebeyizdir ben kendimi gebe ilan ettim bile
Ayy gözünüz aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşaallahKızlar günaydın dün yani 7. Günümde kahverengi lekelenmem olunca korktum gidip kan verdim değerim 215 çıktı çok şükür Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin inşAllah
Önümüzdeki Salı günü. Bugün 7. Gün işte 3. Gün embriyosu benimki bakalım bekliyoruz. Sizin ne zaman ?Beklemek çok zormuş bi de lekelenme olması daha da korkutucu. İnşallah güzel haber alırız da hepsine değer ya tahlil gününüz ne zaman sizin?
Hani göbekten bant falan yapistiriyorlar o hormonlu mu oluyor acabahiç bilmiyorum o ne demekmiş acaba
Benim de pazartesi günü tahlilim 5.gün embriyosu. Pazartesi 14.gün olcak 9.günümdeyim. Her şey gönlümüzce olsun inşallahÖnümüzdeki Salı günü. Bugün 7. Gün işte 3. Gün embriyosu benimki bakalım bekliyoruz. Sizin ne zaman ?
Evet hikayeni biliyorum canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım değerin çok güzel maşallahCanım doktorum 10. gün demişti ama idrarda 5. günden beri koyulaşan pozitifi alınca bugün kan vermem için çok ısrar etti. Benim durumumu okudun mu bilmiyorum çok düşüğüm var. Doktorum dedi değerine bakalım ki eğer gerekliyse ilaç dozunu ayarlayalım şimdiden. Değerim 110 çıktı. Çok iyi dedi doktorum. Allah ın izniyle sağlıklı yükselir inşallah
Allah razı olsun. Tüm kalbimle hepiniz için dua ediyorumEvet hikayeni biliyorum canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım değerin çok güzel maşallah
Ben acile bile gittim ağrıdan ağlayarak 7gun oldu hâlâ geçmemişti toplanmayan yumurtalar rahimde büyümeye devam ediyor özellikle zayıf biriyseniz ağrı yapıyor ağrı kesici içip adet olmayı beklemelisin dedi adet oldum iyileştimÇok değil 8 yumurta toplanmış ama yinede arada oluyor. Normal demekki teşekkür ederim
Maşallah canım bence ikizKızlar doktorum ısrar ettiği için bugün sabah kan verdim biraz korkarak. Beta hcg değerim 110 çıktı. Doktorum iyi olduğunu söyledi 8. gün için. Allah’ın izniyle bu defa her şey yolunda gidiyor. Çok şükür
Aynıyız canımGebelik takibine göre 4+3 gösteriyorum bakalım hayırlısı olur inşallah yarın ikinci kani verecem heyecanlıyım
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy gözünüz aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşaallah
Benimde bugun 9.günüm çok heyecanlıyım inşallah pozitif sonuçlar alırızTransferin 6. Günü bugün bekliyoruz sabırsızlıkla. Allah hepimizin yardımcısı olsun ua çok zor süreçler insallah çabalarımız sonuç verir
Anormal olduğunu düşünüyorum bende de sol tarafta var canım varKızlar kasık ağrım ara ara devam ediyor ilk günler kadar değil günde bir iki kez hafif yokluyor ben bu ağrıları daha çok sağ tarafımda hissediyorum sol nadir ağrıyor bu durum normal mi sizce
Anormal mi sizceAnormal olduğunu düşünüyorum bende de sol tarafta var canım var
İlk transferde öyle bi hata bende yaptım evde bir sürü test yapıp kendimi çok psikolojik olarak kötü etkiledim keşke tutup yapmasak ama elimizde olmuyor maalesef bu ikinci transferim ama tıtuyorum kendimi asla yapmak istemiyorum 9.günüm inşallah şu günü sağ salim doldurup o gün test veririz güzel sonuçlar alırızArkadaşlar selam herkese. 7 agustos günü taze 5.gün embriyosu transferi oldum bende. Yarın 9.günüm kan vericem. Evde yaptığım test negatif çıktı. Evdeki negatif olup kanda pozitif gören var mı aranız da. Bir de mens olacakmışım gibi bir karın ağrısı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda.
Şimdi forumda biraz araştırdım normalmiş sanırım bu şekilde sağda solda ağrı hissedenler olmuş biraz içim rahatladıAnormal olduğunu düşünüyorum bende de sol tarafta var canım var