2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bebeğim senin çizgiyle benimki aynı duruyor fotoya daha net baktımda mutlaka dün ki testte de hayalet çizgi vardır da görememişsindir bende görememiştim arkadaşım gördü😍😂 aynı gün de transfer olmuşuz zaten inşAllah gebeyizdir ben kendimi gebe ilan ettim bile😂😍
Ayy çok tatlısın kuzumm 🥰🥰

Kızlar günaydın dün yani 7. Günümde kahverengi lekelenmem olunca korktum gidip kan verdim değerim 215 çıktı çok şükür Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin inşAllah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayy gözünüz aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşaallah 🥰

Kızlar pozitif haberlerinizi okudukça kendim pozitifi görmüş gibi mutlu oluyorum 🥰 Yerim sizi ben yaa 💕💕 Bu gerçekten zor bir süreç, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, bol bebişli günler göstersin 😀🥰 Ben dana dün transfer oldum, doktorun söylediği güne kadar test yapmıycam evde diye karar almıştım ama sizi görünce bugünden yapasım geldi 😂

Beklemek çok zormuş bi de lekelenme olması daha da korkutucu. İnşallah güzel haber alırız da hepsine değer ya 🙏🏼 tahlil gününüz ne zaman sizin?
Önümüzdeki Salı günü. Bugün 7. Gün işte 3. Gün embriyosu benimki bakalım bekliyoruz. Sizin ne zaman ?

Canım doktorum 10. gün demişti ama idrarda 5. günden beri koyulaşan pozitifi alınca bugün kan vermem için çok ısrar etti. Benim durumumu okudun mu bilmiyorum çok düşüğüm var. Doktorum dedi değerine bakalım ki eğer gerekliyse ilaç dozunu ayarlayalım şimdiden. Değerim 110 çıktı. Çok iyi dedi doktorum. Allah ın izniyle sağlıklı yükselir inşallah 🤲🤲🤲
Evet hikayeni biliyorum canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım değerin çok güzel maşallah 🧿😍🙏

Çok değil 8 yumurta toplanmış ama yinede arada oluyor. Normal demekki 🙏 teşekkür ederim
Ben acile bile gittim ağrıdan ağlayarak 7gun oldu hâlâ geçmemişti toplanmayan yumurtalar rahimde büyümeye devam ediyor özellikle zayıf biriyseniz ağrı yapıyor ağrı kesici içip adet olmayı beklemelisin dedi adet oldum iyileştim

Kızlar kasık ağrım ara ara devam ediyor ilk günler kadar değil günde bir iki kez hafif yokluyor ☺️ ben bu ağrıları daha çok sağ tarafımda hissediyorum sol nadir ağrıyor bu durum normal mi sizce

Kızlar kasık ağrım ara ara devam ediyor ilk günler kadar değil günde bir iki kez hafif yokluyor ☺️ ben bu ağrıları daha çok sağ tarafımda hissediyorum sol nadir ağrıyor bu durum normal mi sizce
Anormal olduğunu düşünüyorum bende de sol tarafta var canım var

Arkadaşlar selam herkese. 7 agustos günü taze 5.gün embriyosu transferi oldum bende. Yarın 9.günüm kan vericem. Evde yaptığım test negatif çıktı. Evdeki negatif olup kanda pozitif gören var mı aranız da. Bir de mens olacakmışım gibi bir karın ağrısı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda.
İlk transferde öyle bi hata bende yaptım evde bir sürü test yapıp kendimi çok psikolojik olarak kötü etkiledim keşke tutup yapmasak ama elimizde olmuyor maalesef bu ikinci transferim ama tıtuyorum kendimi asla yapmak istemiyorum 9.günüm inşallah şu günü sağ salim doldurup o gün test veririz güzel sonuçlar alırız

X