2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaşlar günaydın bende 8 ağustos ta transfer olanlardanım bugün 8.günüm erken gebelik testindee çoook silik bi ikinci çizgiyi gördüm çıplak gözle zar zor görülüyor acaba kimyasal filanmıdır bu çizgileri görebilmek için ne zor günler geçirdik ama şimdide çok silik görünce korkuyor insan normalde adet gecikmesinin 2. Günümdeyim
Canim fotoğrafi varmi testin

Kızlaaarrr benim dünkü hayalet çizgin koyulaşmış mııııı üstteki dünkü aşağıdaki yeni

Eklentiler

• E2A1ED22-3E66-4A6C-A0C9-D3B4CD65B3E0.jpeg
    E2A1ED22-3E66-4A6C-A0C9-D3B4CD65B3E0.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 121
IMG_8655.jpeg

Kızlar bugün transferin 8. günü. Transferin 5. gününden itibaren erken gebelik testi yapıyordum. Pozitifi ilk öyle görmüştüm. Dünden beri de bu kaset testlerden kullanıyorum. Dün yani 7. gün ikinci çizgi çok çok silikti bugün yaptığım testte biraz daha belirginleşti. Bugün ya da cuma günü kan vermeye gidebilirim, henüz karar vermedim. Kanda iki günde bir değer takip etmek bana stresli geliyor çok o stresleri yaşadığım için. Bakalım ne zaman kan verirsem sonucu paylaşırım sizlerle. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar günaydın bende 8 ağustos ta transfer olanlardanım bugün 8.günüm erken gebelik testindee çoook silik bi ikinci çizgiyi gördüm çıplak gözle zar zor görülüyor acaba kimyasal filanmıdır bu çizgileri görebilmek için ne zor günler geçirdik ama şimdide çok silik görünce korkuyor insan normalde adet gecikmesinin 2. Günümdeyim
Tek embriyo mu transfer edildi?

Evet tek embriyo ve çok geç bi saatti akşam 5 gibi transferim oldu
Erken canım daha stres yapma. Embriyo 48 saat içinde rahme yerleşiyor ama rahme gömülmesi beşinci günü bulabiliyor. Eğer beşinci gün gömülme bittiyse normal biraz gecikmesi. Tek embriyo daha geç belli oluyor. Yarın tekrar yap. Umarım güzel haberini alırız

X