2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Erken canım daha stres yapma. Embriyo 48 saat içinde rahme yerleşiyor ama rahme gömülmesi beşinci günü bulabiliyor. Eğer beşinci gün gömülme bittiyse normal biraz gecikmesi. Tek embriyo daha geç belli oluyor. Yarın tekrar yap. Umarım güzel haberini alırız
İnşallah dünde yapmıştım dün hiç çıkmamıştı ama bugün silikte olsa çıktı inşallah rabbim tamamına erdirir🥰 çok teşekkür ederim cevabınız için🥰

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allahım isteyen herkese o ikinci çizgiyi göstersin🙈🤲🏻 iyiki varsınız hepimizin meşguliyeti çok kutsal Allahım görüyor bizi annelikle mükafatlandırsın inşAllah🥹🥹❤️🥹 ben Ağlayamadım bile ilk günden beri bacak ağrım var başka hiç belirtim yok kızlar bu arada belirtilere aldanmayın

Benimde aynı çıktı canım benim endişelenme inşallah pozitiftir:) yalancı negatif vardır ama yalancı pozitif yoktur merak etme😍 yani 4 yıldır yalancı pozitif hiç görmedim ben her ay test yapan biri olarak🤣🤣
Evet tek embriyo transfer edildi 🥰 inşallah bende sizler gibi pozitif haberini alırım

Evet tek embriyo transfer edildi 🥰 inşallah bende sizler gibi pozitif haberini alırım
Bebeğim senin çizgiyle benimki aynı duruyor fotoya daha net baktımda mutlaka dün ki testte de hayalet çizgi vardır da görememişsindir bende görememiştim arkadaşım gördü😍😂 aynı gün de transfer olmuşuz zaten inşAllah gebeyizdir ben kendimi gebe ilan ettim bile😂😍

Benimde aynı çıktı canım benim endişelenme inşallah pozitiftir:) yalancı negatif vardır ama yalancı pozitif yoktur merak etme😍 yani 4 yıldır yalancı pozitif hiç görmedim ben her ay test yapan biri olarak🤣🤣
İnşallah canım rabbim bütün isteyenlere içindede bizlere hayırlı haberler almayı sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah🥰

Bebeğim senin çizgiyle benimki aynı duruyor fotoya daha net baktımda mutlaka dün ki testte de hayalet çizgi vardır da görememişsindir bende görememiştim arkadaşım gördü😍😂 aynı gün de transfer olmuşuz zaten inşAllah gebeyizdir ben kendimi gebe ilan ettim bile😂😍
Bende senden görüp açtım zaten önce çıkmamıştı sonra senin gibi açınca farkettim😅🥰

Bende senden görüp açtım zaten önce çıkmamıştı sonra senin gibi açınca farkettim😅🥰
Banada tüp bebek yapan arkadaşım aç dedi evde birsürü negatif test var Yanyana getiriyorum bi görseydin beni😂😂 hepsini karıştırıp arkadaşıma foto atıyorum madem gördün hayalet çizgiyi bil hangisi diye 😂😂 çok dikkatli bakmak lazımmış demekki😂

Banada tüp bebek yapan arkadaşım aç dedi evde birsürü negatif test var Yanyana getiriyorum bi görseydin beni😂😂 hepsini karıştırıp arkadaşıma foto atıyorum madem gördün hayalet çizgiyi bil hangisi diye 😂😂 çok dikkatli bakmak lazımmış demekki😂
Belkide 😅 pozitif olsunda sonuçları güzel olsunda inşallah arkadaşına teşekkürlerimi ilet banada vesile oldunuz yoksa ben iki gün üst üste negatif gördün diye boşlardım iyice😅🥰

Belkide 😅 pozitif olsunda sonuçları güzel olsunda inşallah arkadaşına teşekkürlerimi ilet banada vesile oldunuz yoksa ben iki gün üst üste negatif gördün diye boşlardım iyice😅🥰
İlettirim tabiiiki bende aynısını söyledim arkadaşıma eğer görmeseydi o hayalet çizgiyi ben gidip test alıp bir daha yapmazdım başlardım ev işlerine sinirimden😂

Merhaba canım amh değerine yumurta rezervin düşükse gerek duyabilir bazen gerek duymayan doktorlar var sen artık transfer sürecine girmişsin demekki gerek duymamış doktorun:) transferden sonra amh değerinin bir manası yok çünkü 👍 aslında transferden sonra önemli olan progesteron değeri çünkü tutunmaya en etkili değer o değer zaten bu progestanları da o nedenle kullanıyoruz. Kaçıncı gün embriyosuydu? Bazı doktorlar geç tahlili uygun görüyor her doktorun yoğurt yiyişi farklı sen kafana takma bunları bazen 14. Gün isteyen doktorlar da var yani umarım güzel sonuç alırsın ♥️♥️♥️ benimde yarın test günüm bakalım neler olcak hayırlısıyla 🤩🤩🤩
Amh değerinde bir sıkıntı çıkmadı progesteron düşük çıktı. Cts günü kan testi yaptiracagim.Allah hepimizin yavrularini kucaklarina almak nasip etsin

Kuzum sagol cevabın için ama ben toplamadan sonra 15.Gun regl oldum bu ikinci adetim 10gun once geldi ve suab cok az az geliyor leke şeklinde ama kirmizi transfer icin 3.Gun estorfem başlamam gerekiyor normalde hemsireye yazdim bakalim ne dicek bunu regl saycaklarmi yoksa bir ayda dahami beklicem acaba
Yumurta toplama surecinden sonra ilk adet normal zamandan once geliyor.benum yumurta toplamadan hemen 9 gun sonra adet oldum.daha sonra 2.adeti bekledim.o normal adet donemime denk geldi.ikinci adet doneminde estorfeme basladim.(rahim duvarinin kalinlaşmasi icin)13 sonra doktor kontrolunden sonra transfer oldum

Yumurta toplama surecinden sonra ilk adet normal zamandan once geliyor.benum yumurta toplamadan hemen 9 gun sonra adet oldum.daha sonra 2.adeti bekledim.o normal adet donemime denk geldi.ikinci adet doneminde estorfeme basladim.(rahim duvarinin kalinlaşmasi icin)13 sonra doktor kontrolunden sonra transfer oldum
Canim ilk adeti 15.Gunde oldum opudan sonra sen yanlis anladin beni 2. Adetim benim erken geldi suan

Eki Görüntüle 3287342
Kızlar bugün transferin 8. günü. Transferin 5. gününden itibaren erken gebelik testi yapıyordum. Pozitifi ilk öyle görmüştüm. Dünden beri de bu kaset testlerden kullanıyorum. Dün yani 7. gün ikinci çizgi çok çok silikti bugün yaptığım testte biraz daha belirginleşti. Bugün ya da cuma günü kan vermeye gidebilirim, henüz karar vermedim. Kanda iki günde bir değer takip etmek bana stresli geliyor çok o stresleri yaşadığım için. Bakalım ne zaman kan verirsem sonucu paylaşırım sizlerle. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Canım tebrikler doktorunun dediği test gününde kan ver canım bence öncesinde strese girmemiş olursun ben de idrarda öğrendim doktorun dediği gün kan verdim 483 çıktı çok şükür bebeğin seninle🥰🌺🙏🧿

X